Tændingskontakt Fjernelse

Tændingslåsen i bilen er meget vigtig og har mange anvendelsesmuligheder. Til at begynde med, det hjælper dig styre udbuddet af el til forskellige bildele, således at de ikke holde kørende i lang tid og bruge al bilens batteri, når det er parkeret eller ikke kører. Men den mest afgørende funktion tændingslåsen er at forbinde bilens batteri og starteren, så når du slår tændingen ‘på’, er elektricitet videre til starteren, som starter motoren, og dermed begyndte bilen.
Tændingskontakten relæ eller starteren relæ, er en anordning, som hjælper til at regulere det enorme mængde strøm der kræves for at starte bilen, med hjælp af en lille mængde strøm. Dette er væsentligt, fordi du ikke kan passere en stor mængde strøm gennem tændingskontakten. I tilfælde af at du ville, ville du har brug for en stor størrelse tændingslåsen sammen med ledninger af størrelsen på batteriet kabler, hvilket er næsten umuligt.
Tændingslåsen som et udtryk, henviser til to forskellige dele – låsen cylinder, hvor du holder i din bil nøgle, og den elektroniske kontakten lige bag cylinderen. Afhængigt af hvilken type bil du har, kan disse enten kombineres i en enkelt enhed eller forblive adskilt. Det er derfor vigtigt at kontrollere denne i din bil manual, inden du køber en ny tændingslås forsamling, om fjernelse og udskiftning proces.
En af de to dele kan mislykkes, beder dig om at opfordre til en tændingslåsen fjernelse og udskiftning drift. Symptomerne, dog for hver af disse er forskellige. En tændingslåsen fiasko kan være årsag til – at bilen ikke starte, den fjederbelastede »tændt« ikke fungerer eller problemer i de elektriske installationer. Mens tegn som – ikke låse cylinder drejning, nøglen kommer ud, selv når bilen er i bevægelse, på en tast starter din bil eller en anden fejl i tasterne, der er problemer med låsen cylinder.
Sådan fjernes Tændingskontakt og erstat det
Følg nedenstående anførte skridt til at hjælpe dig i tændingslåsen fjernelse og udskiftning proces:
Trin 1: Løsn og fjern både øverste samt lavere ratstamme dækker. Den negative batterikabel bør også trækkes ud fra batteriet terminalen.
Trin 2, og du vil derefter nødt til at tage ud rattet. Gør dette ved at hæve centret dækker, trække stikket ud hornet wire og tager ud sikringsskiven og møtrik. Når du har gjort dette, skal du holde rattet og træk det svært mod dig for at fjerne det ud fra akslen.
Trin 3: Tag alle ledninger på signalet skifter, og trække dem ud. Også fjerne vinduesvisker og glider afstandsstykket ærme væk fra ratstammen.
Trin 4; Din tændingslåsen vil have monteringsskruer. Skru dem og trække ud tændingslåsen. Også trække ledninger stikket nuværende bag tændingslåsen, løsne dens faner og tage det ud.
Trin 5; Du skal derefter dreje tændingslåsen til ‘låst’ position, ved at indsætte dine bilnøgler i tændingslåsen. Brug en lille skruetrækker til at sænke fastholde pin og derefter dreje bilnøglen til ‘off’ position. Dette vil frigøre tændingen cylinder. Herefter drejes igen nøglen til ‘låse’ position og tage ud taster samt tændingen cylinder.
Trin 6; Nøglen cylinder du har fjernet, vil gå ind i nye tændingslåsen forsamling. Deltag alle ledninger korrekt i den nye forsamling ved at henvise til manualen. Denne nye tændingslåsen forsamling skal skydes ind i udpegede slot. Nu blot skrue tilbage monteringsskruer og sættes tilbage rattet og skifter.
Læs mere på; bil problemer, bilreparation, bil sikkerhed; Før du starter bilen tændingskontakt fjernelse bestræbe, bør du forstå, at denne proces adskiller sig fra bil til bil, afhængig af producenten. Gå gennem den manuelle grundigt at forstå din bil mekanismer, så du kan med held at fjerne og udskifte tændingslåsen. Hvis du ikke er tryg ved at gøre det selv, kan du altid tage hjælp fra en automekaniker, der har specialiseret sig i tændingslåsen reparation.

Banana Tree Care
Wireless Home Security System Anmeldelser
Orientalsk Liljer Care
Wheel Bearing Støj
Gearkasse Problemer
Justerbar Gulv Lamp
Det, at formulere kælderen Wall
Delphinium Care
Bedste Mouse Trap
Hvordan kan man se dine forældre du er gravid
Hvordan man Fight en Hurtigere Billet