Syntetisk Paryk Care

Folk bruger parykker til at forbedre deres udseende. De to oftest findes typer parykker enten lavet af syntetiske fibre eller gøres med menneskehår. I forhold til menneskers hår parykker, er de syntetiske duftstoffer enklere at tage sig af. Det eneste aspekt du skal huske på, er, mens du bruger måske normalt hår plejeprodukter til menneskehår parykker, vil syntetisk parykker kræve, at du bruger specifikt varer fremstillet. Denne type parykker generelt vare cirka seks måneder. Men ved at følge syntetisk wig pleje instruktioner nedenfor, kan du beholde din paryk i god stand og øge chancerne af det varer længere.
Hvordan man passer Syntetisk Parykker?
Når det kommer til syntetisk wig pleje, skal du vide, hvordan man vaske, stil og gemme paryk korrekt. Dette vil sikre, at parykken holder længe. Der er et par syntetiske wig pleje produkter, som du skal købe som shampoo, balsam og hårspray. Brug kun disse produkter, mens vask eller styling af dit syntetisk paryk. Læs mere om hair extensions.
Vask før vask paryk, bliver du nødt til rede ud det. Tag alle tangles med fingrene. Brug en stålbørste til at børste din paryk. Brug ikke nogen anden børste, da det kan ødelægge din paryk. ; Udfyld en skål stor nok til at holde paryk op med koldt vand og sæt en teskefuld af syntetiske wig shampoo i det. Brug ikke varmt eller varmt vand, da det kan skade din paryk. , Hold the paryk i denne skål et minut og se om det trænge indholdet i skålen. Hvis det ikke har, så lad parykken blive i skålen for nogle mere tid. ; Tag paryk og holde den under strømmende vand i bassinet og vask det grundigt. , Én gang vasket korrekt, klem den forsigtigt og slippe for alle overskydende vand. Må ikke være hårde, mens klemme for at undgå skader. ; Brug et håndklæde til at tørre paryk helt. ; Sæt den på paryk stå indtil det mister alle fugt og bliver helt tør. Dette er vigtigt da du ikke kan style en paryk, der er vådt. , Styling, styling indebærer reder eller børstning paryk. Til dette, udrede paryk med fingrene og og derefter bruge et ordentligt wig pensel til at kammen det. , Bruge T-stifter til pin parykken på foden, og derefter starte med kæmning. , Brug selvrullerpapir og anvende afregning lotion på det, når du har kæmmet paryk. Forlad paryk i this måde om paryk står for mindst 24 timer. ; Efter den er helt tørrede, tage den ud og stil det som du har lyst. , Lagring, Når du gemmer dine paryk, sikre, at du gemmer det med håret redskab om. Dette vil minimere sammenfiltring. ; Ved længere parykker, tuck slutningen del af halen omhyggeligt inde i håret nettet, mens opbevaring. ; For at undgå støv fra afregning af din paryk, dække det med et tørklæde, når du Lad pumpen blive på wig standen. , En anden måde at gemme parykker, er at aktivere dem vrangen ud, placere en hætte på ydersiden og holde det i en plasticpose. , Syntetiske Wig Care Tips; Wig fibre ofte bliver beskadiges når høje temperaturer. Undgå dette og beskytte paryk fibre fra at få beskadiget. , Style eller børste din paryk, når det er tørt. ; En masse mennesker får fristet og prøve at bruge blæse tørretumblere, krøllejern eller varme ruller på syntetiske parykker. Dette er en meget dårlig idé overskudsvarme vil ødelægge paryk. ; Kun specielt designet syntetiske wig pleje produkter skal bruges, mens vask eller styling paryk. Dette hjælper med at opretholde det naturlige look af paryk for en længere tid. , Aldrig skylle, blegemiddel eller farve dit syntetisk paryk. ; Store dine paryk kun på en ordentlig wig stå, eller hvis du ikke har en, skal du placere den på en lodret cylindrisk formede genstande som spray dåser eller flasker. ; Undgå at vaske din paryk meget ofte. Ideelt set bør det være vasket, når du har slidt det for cirka 15 til 20 gange. Læs mere på hårpynt. ; Brug ovennævnte synthetic paryk vaskeanvisninger til at se forskellen selv. Prøve at give en ny stil for at din paryk hverdagen til at holde at eksperimentere med dit udseende.

Hvordan man rent lædersko
Sådan ændres Viskerblade
Solen og Månen Skilte
Konvolut Størrelsestabel
Langt hår med pandehår
Sådan fjernes Crayon fra Walls
Hvordan man Wear Boots med Jeans
Gothic Fairy Tatoveringer
Hvordan vælger en bærbar
Vinca Blomster
Gør Baby Shower Invitationer