Sweet 16 invitationer

Amelia var alle ophidset og hoppende. Ikke underligt, fordi hendes fødselsdag var omkring hjørnet og hun skulle være 16! Hun var hele sted, planlægning til festen med moderen, hvilket gør invitationer og lide. Nogen kunne fortælle fra glød på hendes ansigt, at hvor glad hun var!
Nå, ville det være nostalgi for nogle, mens det for de vigtigste fokus i denne korte anekdote, som er en sød 16 fødselsdagsfest er endnu ikke kommet. Enten måde, er det svært at benægte at denne er en meget big deal for rimeligere sex. Det tilkommer drenge også, men for piger, er det meget speciel. Hvis du har planer på at kaste en sød seksten fødselsdagsfest, du ikke lede længere, fordi der kommer op handler om søde 16 invitationer!
Sweet 16 Invitationer Ordlyd
Prøve Ordlyd # 1, en awesome part for en groovy kylling denne søde 16 parti vil blive en kick?
Sample Ordlyd # 2; Glæden ved dit firma anmodes da vi fejrer Sweet 16 af (pige navn). Læs mere om sød 16 års fødselsdag ideer.
Sample Ordlyd # 3; Det er svært at tro. . . men (pige navn) bliver Sweet Sixteen!
Prøve Ordlyd nr. 4, Say farvel til traller og legetøj,; Hils make-up og drenge?
Sample Ordlyd # 5; Vi har nogle store nyhed hele verden burde blive fortalt! Vores lille prinsesse fylder seksten år gammel! Læs mere vedrørende sød seksten invitationer formulering.
Prøve Ordlyd # 6; Du er hjertelig inviteret til at Christine Josephs Sweet Sixteen Celebration den (dato, tid og sted for partiet).
Sample Ordlyd # 7 og det er med stor stolthed og glæde at vi inviterer dig til slutte sig til os som vores søn / datter (barnets første og mellemnavn) fejrer sin Sweet Sixteen fødselsdag.
Sample Ordlyd # 8; Please join os for en aftenen Seksten og City, med fabelagtige mocktails, middag og mode til fejre sekstende Fødselsdag af (navn dreng eller pigen drejning 16).
Sample Ordlyd # 9; Vi har en part og du er inviteret. Musik, spil, bøffer og kage! Join mig på min søde 16 fødselsdag bash og bringe ett ven! Fra 5 indtil “9 sjov vil ikke slutte. Læs mere om sød 16 part idéer.
Sample Ordlyd # 10, det er en sød 16 part, og du er inviteret til andel i latter, minder og friske nye spændende. Så deltag mig for min dag!
Efter disse sjove, casual og formelle søde 16 invitation formuleringer, lad os tage en kig på nogle idéer omkring hvordan kan du foretage fødselsdag invitationer interessant og sjovt!
Sweet 16 Invitation Idéer
Licens to Kill:? Bare rolig, mener jeg ikke dræbe boys! Jeg mener, at hvis du vil foretage indbydelser lidt anderledes, gør invitationer som synes som en kørekort. Dette vil afspejle dine nyerhvervede privilegium kørsel! Læs mere om fest ideer.
Jazz it Up: Hvis du ønsker at få en af ​​de smarte Sweet 16 invitationer, bage små kager, sætte dem i separate bokse med oplysninger om partiet. Eller du kan have lide en blandet pose kosmetik-mini læbestift, blush og eyeliner, at markere at pigen som var en barn vokset op.
Lad Music Play: Gøre inviterer ligne ett indgang pass til ett rock koncert eller ett diskotek. Blonder en snor gennem invitere efter stansning det for de inviterede the bash.
Fotografier Sig det alle: anden stor idé til søde 16 års fødselsdag invitationer er at få en lille collage af pigen eller drengens fotografier på kortet. Fotografierne vil hører de, der siden den tid fødselsdagen dreng eller pige blev et spædbarn til den nyeste.
Disse ideer og formuleringer trods alt var bare ett glimt af hvad du kan gøre for søde 16 invitationer! Du kan gøre det meget bedre og gøre partiet endnu mere sjov og løssluppenhed? Gør den søde 16 part en fest, kan du huske alle dit liv!
De bedste hilsner,

Skorpionen Egenskaber
Hvordan man henvender sig Wedding Invitationer
Hjemmelavet Shampoo
Brusk Piercing
Hvordan man rent Hvidguld
Nem Updos for lange hår
Solen og Månen Skilte
Identificering Træer
Hvordan man Wear Bandana
Bumser omkring munden
Plumeria blomst Betydning