Stue: Maling Farver for Stue

Stue er en sted at slappe, lytte til musik, se fjernsyn, velkommen guests eller har en chit-chat med familiemedlemmer. Kort fortalt er det en af ​​det mest alsidige sted i et hus med sådan række aktiviteter, der skal udføres. Gæsterne regel bedømme indvendige indretning af hele huset, bare ved at tage et kig på stuen indretning. Derfor er det nødvendigt, at stuen interiør lægger en godt indtryk på gæsterne. Dagligstue møbler, vinduer, gardiner, farver osv., sammen beslutte slutresultatet af stuen interiør. Læs mere på stue udsmykning.
Farver spille en vigtig rolle i hjemmet indretning, både indvendig og udvendig. Hjemmet udvendige farver formål at give et tiltalende kig til huset udefra, mens farverne benyttes ved den indvendige hovedsagelig funktionen for tilvejebringelse behagelige atmosfære og tilføje stil til interiøret. Der findes ett række faktorer som bør overvejes før de beslutter stuen maling farver og en lille fejl kan gøre brølere i stuen decor. Her er nogle forslag på maling farver til stue.
Stue Colors
Før du vælger din stue maling farver, er det nødvendigt, at du forstår videnskaben om farver og farvesammensætninger psykologi, fordi farverne er direkte berører vores humør og følelser. Farver på stuen vægge kan gøre et rum at se stor eller lille. Størrelsen og formen på stuen bør holdes for øje, inden afgørelsen af ​​maling farver til stuen.
Der er grundlæggende tre grupper af farver, der bruges til maling vægge, varm, kølig og afdæmpede farver. Varme farver omfatter, rød, gul og orange, mens kølige farver omfatter, blå, grøn og violet. Dæmpede farver er intet andet end farver med en nuance af grå. Cool farver som blå gøre rummet ser større og bredere og de udvikler den forstand af ro. Undgå at bruge for lyse farver, da de kan være irriterende for øjnene. Vælg den væg farver til stuen, så supplerer de andre farver i stuen lide farven af ​​møbler eller Draperiet. Normalt farver stuen er udvalgt efter farve af de største møbler. Læs mere på plads farver og hvad de betyder.
Stue Farveskemaer
Det næste skridt er at beslutte stuen farveskema, du vil gennemføre. Monokromatisk, gratis and triadic er grundlæggende farveskemaer. Monokromatiske farvevalg bruger nuancer af en enkelt farve, mens gratis farveskema anvender to forskellige farver placeret overfor hinanden i farvehjulet. Triadic farveskema, som navnet antyder bruger tre forskellige farver (eller deres nuancer), som er placeret efter hinanden eller med lige afstand i farvehjulet.
Kan du ikke kunne afgøre malingen farve til stue bare ved at kigge på farvepalet. På sådanne tidspunkter, du kan tage hjælp af virtuelle interiør maling. Virtual interiør maling er intet andet end en ny metode til visualisering, hvordan farverne er valgt som du vil se på væggene. Dette kan vel slette alle dine tvivl og du kan lave en endelig beslutning og valgte den bedste stue maling farver. Læs mere på maleriet ideer til opholdsstue.
Enkelt valg af farver, til stue ikke vil give dig de ønskede resultater. Du skal også beslutte, hvilken type maling du skal bruge. Farve maling kommer med forskellige finish og omfatte, satin finish, mat finish, glans finish, fløjl finish, osv. Maling med flad og mat finish afspejler ikke lys og se godt på vægge med mindre skønhedsfejl. Mens de med satin og glans finish afspejler en god mængde lys. Hvert af disse karrosserifarver har unikke egenskaber og du skal vælge en, der vil tilfredsstille dine behov.
So, these were some suggestions om choosing living room paint colors. Hvis du ikke kan komme op med en afgørelse, så det anbefales, at du bør konsultere en ekspert i indretning.

Billige Gulvbelægning Idéer
Tandrem Reparation
Hollywood Tema Party Idéer
Contemporary Wedding Sange
Tegn på Attraction
Hjemmelavet Beauty Opskrifter
Hvordan til tør hud Flowers
Afrikansk Tatoveringer
Bronzering Lotion
Akryl køkkenvask
Dating en Skorpion mand