Strand Tema Bryllupskager

En strand er en af ​​de mest eksotiske og naturskønne beliggenhed for at have et bryllup. At være naturens smukkeste gave, skaber det en forfriskende og romantisk scenario for to sjæle til at udveksle løfter og fejre deres kærlighed i overværelse af hele verden. Og så i dag flere og flere par vælger at have strand bryllupper i stedet for den samme gamle traditionelle bryllupper. Men én ting, der forbliver fælles for alle bryllupper er bryllupskager dvs strand tema bryllup kager. Og da det er en strand bryllup kagen har til at supplere strand bryllup tema. Derfor, hvis du har en strand bryllup og og på udkig efter strand stil bryllupskager, kommer her enestående strand tema bryllup kage ideer til dig. Mere om strand bryllup kager.
Ideer til Beach Theme Bryllupskager
Størrelse og Form: Start med at beslutte størrelsen og formen af ​​bryllupskage. Størrelsen afhænger primært af antallet af gæster, der kommer og dit budget. Samtidig med at beslutte formen af ​​kagen ikke begrænser dine tanker til en to eller tre lag kage. Prøv noget anderledes og gå til runde, firkantede, ark, tårn eller skulpturelle formede kager.
Design: For stranden tema bryllup kage design, er motiver og dekorationer uendelige. Imidlertid er nogle af de bedste designs til strand tema bryllupskager nedenfor:; Seashells: En af mine personlige favorit og almindeligt anvendte motiv til strand brude er muslingeskal, som kan indarbejdes i stranden bryllupskage enten som en væsentlig del af design eller som en subtil accent. Fra glasur, marcipan eller støbt chokolade (mørk, mælke eller hvid chokolade), kan det bruges på mange måder. Hvis du bruger den som en accent, bruge sin naturfarvet sorter, så det ikke kommer til at overskygge de andre komponenter af kagen. ; Tropiske Blomster: Farverige og lyse tropiske blomster kan give en dazing se til alle originale strand bryllup kage. Du kan dekorere kagen i buketter, kaskader eller smukke kanter, enten ved at bruge friske blomster eller blomster skabt af is eller andre edibles. ; Sea Life Creatures: Nogle af havets liv væsner som søheste, havfruer, havets stjerner, osv. kan bruges til at dekorere og at give denne autentiske look til din strand bryllup kage. For eksempel, toppet en perle-færdig kage med en åben shell godbid, holde en mini brud og brudgom, ringe og andre bryllup ikoner, der passer bedst til lejligheden. ; Sandslot Tema Cake: En kage i form af et sandslot kan være den bedste bryllupskage for en strand bryllup. En lækker, naturlig farvet sandslot kage, dekoreret hele med muslingeskaller og brun sukker som sand, vil ikke blot supplere strand bryllup tema, men kan også fungere som en perfekt strand bryllup omdrejningspunktet. Mere om bryllup kage dekorationer. ; Farver: I stedet for at gå til den traditionelle hvide bryllup kager, ser ud til farver, der passer bedst til din strand bryllup tema. Farver som blå, grøn, beige, etc. kan anvendes til at forberede stranden bryllupskage at afspejle det marine liv og farver havet. At give det en forfriskende udseende, go for lyse farver som pink, orange og lyse gule til din strand tema bryllup kage.
Toppers: Efter at beslutte design og farve til din strand bryllup kage, til sin tid til at vælge en unik strand bryllup Topper give det endelige strand bryllup look. Marine væsen som søhest eller søstjerner, delfiner, muslingeskaller, havet juveler og strand bryllup par figurer i romantisk stil kan alle arbejde meget som strand bryllup kage toppers.
Læs mere på:; bryllupskage farver; Cake Designs for Bryllup, Ideer til Beach Theme Bryllupper; Hvis brylluppet skal afholdes udendørs og dens sommertid, undgå at have smør fløde dekorationer, som kan smelte let og temmelig gå efter kager med fondant dekorationer. Også, hvis du ønsker, at brylluppet for at være en enkel og afslappet affære, kan du vælge bærbare typer af bryllupskager gerne cupcakes dekoreret med nogen af ​​de ovennævnte stranden temaer. Vær så kreativ som du kan være for din strand tema bryllup kager, du skal ikke være bange for at prøve forskellige varianter og designs, og nyde hvert øjeblik af denne lovende dag i dit liv.

Fake Tungepiercing
Hvordan man kan tune en Mandolin
Brude Brusekabine takkekort
Kreative måder at foreslå
Sådan får du dit hår til at vokse hurtigere
Hvornår skal man gå ind
Cowboy Tatoveringer
Sådan ændres en Fuel filter
Lædermøbler Care
Interiør Dørmontering
Udendørs Idéer