Store Pick up Lines

Den bedste måde at trække det modsatte køn er på at bruge nogle store pickup linjer med tillid. Kan du vælge dit store pick up linie, der falder ind under kategorien af ​​sjove, vittige og endda morsomt. Nøglen til gør en stor pick up lines til arbejde er ved at vælge de rigtige ord på det rette tone og med masser af selvtillid. Følgende artikel vil dække nogle søde afhente linjer, som vil helt sikkert hjælpe dig med at vinde over hjertet af en du har lyst til.
Store Pick Up Lines for Mænd
Er du en fyr, der ikke kan mønstre op mod at gå op til den kvindelige arter og bede dem om en dato eller endog en drink? Har du tendens vente i baren i timevis i træk forsøger at tænke på noget fedt at sige til de attraktive kvinder sidder på tværs af bordet? Tja, hvis du også er træt af gulping ned Martinis og ønsker at få klar til nogle aktion (!), Så prøv følgende store pick up line for kvinder. Disse store pick up lines for mænd vil hjælpe dig sige de rigtige ord for at fange et øje af de attraktive femme fatale. «Var det et jordskælv eller gjorde U bare rock min verden?” ;? ‘Er du en magnet’ cuz I’m tiltrukket af dig ‘ ; Hvorfor føles det som den smukkeste pige i verden er i dette rum? ; Kan jeg tage et billede af dig, så jeg kan vise julemanden lige hvad jeg ønsker for julen. ; Ham: Jeg er ked af, var du talte med mig? Hendes: Nej Ham: Nå da, skal du starte. , Jeg ved, jeg har ikke en chance, men jeg ville bare høre en engel snak. , Jeg er afhængig af ja, og jeg er allergisk over for no. Så hvad er det gonna være? ; Være unik og anderledes, bare sige ja. , Jeg håber, du kender CPR, cos du tager pusten fra mig! , Jeg ønsker at fortælle dig din lykke. Tage hendes hånd forsigtigt og nedskrive dit telefonnummer på det. Der er din fremtid. ; Kan du kys mig på kinden, så jeg kan i det mindste sige en sød pige kyssede mig i aften? ; Hey smukke … der er dit navn rigtigt? , Jeg er regndråbe og jeg falder for dig. ; Ham: Er du religiøs? Hendes: Hvorfor? Ham: Fordi du er svaret på mit bønner. ; Ham:: Har du et kort? Hende: Nej, hvorfor? Ham: Fordi jeg lige fået mistet i dine øjne. ; Hvis en stjerne faldt ned fra himlen hver gang jeg tænkte på dig, så i aften himlen ville være tom. ; Great Pick Up Lines for kvinder
Så du er en pige med hjertet sat på den lækre udseende og dame morder. Han har stjålet væk dit hjerte, og han ikke engang kender det. Man ser ham på partiet og du lider af en pludselig hukommelsestab. Du skal starte en samtale med ham, før en andens bliver hun poter på ham. Følgende store pick up lines for piger vil hjælpe dig med at få dig mand alle for dig selv. ; Brush imod ham og sige undskyld. Du ser bekendt. Trip og falder i hans skød, og så sige undskyld? Jeg er så klodset. Hvis en mand er stirrende, gå op til ham og sige Well. Ønsker du at gå ud eller ej? , Jeg tænkte på om dig til min søster, men jeg er ikke så generøse. , Jeg ved, jeg er ikke en købmand konto, men jeg kan fortælle, når du kontrollerer mig ud. ; Var du anholdt tidligere? Det må da være ulovligt at se, at god. , Undskyld mig, men jeg tror det er på tide vi mødtes. ; Hey jeg lige indset dette, men du ser meget gerne mit næste kæreste. ; Hende: Du ved, jeg er usynlig. Ham: Virkelig? Hendes: Kan du se mig? Ham: Ja Hende: Hvad med i morgen aften? ; Har du en Band-støtte? Fordi jeg lige skrabet mit knæ falder for dig. ; Kys mig, hvis jeg tager fejl, men er ikke dit navn (tag et gæt) …Bill?? , Det er ikke min skyld jeg faldt i kærlighed. Du er den der udløst mig. , Og du kan falde ned af en bygning, kan du falde ud et træ, men baby, den bedste måde at falde i kærlighed med mig. , Jeg har aldrig haft en drøm, indtil den dag, jeg mødte dig. , Jeg er på toppen af ​​tingene. Kunne du tænke dig at blive en af ​​dem? ; Hvad tid får du ud? Kan jeg se? ; Kan du lide puslespil? Lad os gå til mit værelse og sætte vores stykker sammen. , Jeg har kigget efter en mand med en video, og jeg har endelig fundet den perfekte en …. Thats en meget sød Bageste ved den måde. ; Var du i spejdere? Fordi du sikker på, har bundet mit hjerte i en knude. ; Stadig ikke tilfreds? Kan du læse nogle flere store pick up lines, at arbejdet i artiklerne:; Lattervækkende Pick Up Lines; Pick Up Lines for fyre, Det var et par store pick up lines dette arbejde. Du skal være sikker på, mens du siger disse linjer og sørg for at du ikke fumle. Du kan finde mere afhente linjer i eksklusivt buzzle artikler som god pick up lines og romantisk afhente linjer. Gør dig klar til have en stor tid med person, du har lyst til med disse fantastiske pick up lines. Tænd din karisma og vinde dig selv en dato.

How til mudder Indervæg
Sådan afsluttes en Affair
Hvordan man rent Vaskemaskine
Installer Vinyl
Wolf Tattoo Design
Gør Baby Shower Invitationer
Blue Rose Tattoo
Meget kort Hairstyles for kvinder over 50 år
Breakdance Flytter
Bedste Vandtæt Mascara
Plus Size brudekjole Patterns