Store indendørs Planter

Det er muligt at dyrke store planter indendørs, forudsat at der er gunstige betingelser for dem. Palmer, Ficus, citrus og gummitræ er nogle af de almindeligt dyrkede planter derhjemme. De forskellige typer af store planter, der kan dyrkes i hjemmet eller indendørs, er hyret nedenfor.
Store indendørs Planter; Der er mange planter, der kan dyrkes indendørs. Man skal passe på dræning behov og lysbehov af stueplanter med henblik på at lette ordentlig vækst. Oplysningerne om forskellige store stueplanter nedenfor vil hjælpe med at dyrke dem derhjemme.
Håndflade, Håndfladen er en af ​​de bedste store stueplanter. Det er kendt for at have forskellige former og størrelser, disse planter kan nå en maksimal højde på 20 meter. Kinesisk Fan palmer og Areca som vokser til en højde på 5-6 meter kan også dyrkes hjemme. Behovene i de forskellige palmer varierer efter de regioner, hvor de har oprindelse. Ørkenen palmer for eksempel, kan ikke overleve, hvis de er over-vandes. Få andre palmer brug for en kølig og fugtig miljø. I modsætning til de fleste af palmer, kentia og malkestald er tolerante over for lave temperaturer. Disse store blad indendørs planter har brug for en veldrænet og sandet jord. Læs mere om indendørs palmer.
Citrus, De forskellige typer af citrus planter, der kan dyrkes indendørs omfatter citroner, limefrugter, appelsiner, grapefrugter, osv. Bortset fra Calamondin orange plante, kan de fleste af citrus planter vokser mere end 6 meter i højden. Citrus planter har brug for at blive beskyttet mod spindemider og eddike fluer. I vintersæsonen, kræver citrus planter mindre mængde vand, og derfor er vanding anbefales kun, hvis jord er tørret helt ud.
Norfolk Island Pine; Norfolk Island Pine, som navnet antyder, er en subtropisk plante. Den trives i et temperaturområde på 50 ° F – 70 ° C. Anlægget skal holdes i nærheden af ​​vinduer, hvor den modtager filtreret sollys i morgen. En blanding af sand, pottemuld og spagnum bør være for dette fyrretræ. Organisk gødning skal bruges i aktiv vækst fase.
Gummi træ, gummitræ er en af ​​de store indendørs huset planter og kan også findes i kontorer, indkøbscentre, osv. Ligesom alle andre tropiske plante eller store stueplanter, svagt lys og en veldrænet jord er godt for væksten af disse planter. Skalaer og melede bugs er de skadedyr, der påvirker gummitræet. Disse skadedyr foder på saften fra denne plante, og udskiller honningdug, som resulterer i vækst af sodede mug på overfladen. Læs mere om kontor planter.
Dracaena, Slægten, Dracaena indeholder 40 arter af saftige urter og træer. De fleste af de arter af Dracaena har deres oprindelse i Asien, og nogle af dem findes i Afrika og Mellemamerika. The Dracaena marginata kræver meget mindre gulvplads, og er almindeligt anvendt som en stueplante. Dette anlæg kræver skarpt lys og en veldrænet jord, der er vandes moderat.
Dieffenbachia; De grundlæggende krav i dieffenbachia planten findes konsekvente lys hele året, høj luftfugtighed og temperatur i intervallet 60 ° F – 70 ° C. Vande planten, når jorden bliver delvis tørret anbefales til denne plante.
Ficus; Den ficus planten vokser godt i et område, der modtager lys. Mængden af ​​vanding skal øges og sænkes i sommer og vinter hhv. Jorden skal ikke blive gennemblødte fra over vanding, det er ikke godt for en sund vækst af planten. Væksten af ​​rødder af arten Ficus skal kontrolleres regelmæssigt for at afgøre, om det kræver transplantation i en større potte.
Bambus, den store indendørs bambus planter kan dyrkes i containere, der har bredde på 24 inches og længde er lig med eller større end 24 inches. Dybde i beholderen bør være omkring 18 inches. Grunden bag at bruge praksis container havearbejde er, at bambus planten har lavt rødder, der vokser sidelæns. Giver en naturlig lys til bambus planten anbefales. The Osmocote, som er en langsom frigivelse gødning kan anvendes til dette anlæg. Bambus brug for masser af vand imidlertid jorden anvendes til dyrkning af planten skal være veldrænet. Læs mere på:; Hængende stueplanter; Low Light Indendørs planter, Indendørs Havearbejde, Blandt de forskellige typer af planter vi dyrker derhjemme, store anlæg har særlige behov. Disse planter, der vokser til en større højde end andre anlægstyper såsom buske også har rødder, der vokser dybt. Vandet kravene i disse planter også bør tages hensyn til en sund vækst. Jeg håber, at oplysninger om store stueplanter præsenteret ovenfor, vil vise sig at være til hjælp for læserne.

Sådan fjernes cigaret Lugt fra Tøj
Olielækage Reparation
Bohemian tøjstil
Gave Idéer for Mænd
Asscher Cut Diamond Øreringe
Fødselsdag Ideer til Boyfriend
How at nærme sig en pige
Matchende tatoveringer
Kom Over en Affair
Tyndere hår Årsager
Hvordan at slippe af rotter