Star Wars Cake Idéer

Star wars film serier først begyndte i 1977, og har været et hit till dato. Det har erobret en betydelig del af alle medier, herunder tegneserier, bøger, videospil og tv-serier. Personerne, fremmede væsener og alle elementer af stjernen krige har været afgørelse popularitet hitlisterne i ganske lang tid. Små børn synes at være tryllebundet af karakterer og plottet. I betragtning af alle disse, ville det være et god ide at overraske dit barn, som er en die hard star wars fan, ved at en star wars part tema for hans fødselsdag. Du kan endda have en star wars tema for forskellige lejligheder som bryllup jubilæer, graduering parter eller enhver anden fester.
Star krige parts tema har fået ett masse popularitet disse dage. Der er masser af star wars fans, uanset alder, tværs kloden. Børn er besat med stjernen wars serien og intet som at have en star wars fødselsdagsfest ville fryde dem mere. Alt du skal gøre er at kigge ud for nogle oplysninger om den berømte star wars og tænke på nogle kreative idéer til festen. Denne artikel fastsætter nogle star wars kage idéer som kunne ett perfekt centerpiece til din fest. Læs mere på fødselsdag kage ideer.
Star Wars Cake Idéer
Du kan få mange forskellige Star Wars kager fra bageren. Men bagning en kage i hjemmet kan være et godt oplevelse. Det ville være ett gerne en kreativitet test for dig. Så hvorfor ikke give det en prøve! Her følger nogle Star Wars kage ideer. Børn ville elske at få deres fødselsdag kager ligner star wars figurer. Ark kager er de bedste for at tjene dette formål. De kan bages først og derefter skære ind i ønskede form. Dette er hvordan man gør det.
Star Wars Cake Designs
Bag et ark kage i den størrelse, du foretrækker. Du kan vælge din favorit smag eller du kan have en kombination forskellige smagstyper for gæsterne. Derefter fryse kagen i ca 30 min til undgå smuldring. Nu vælge stjernen wars tegn, du vil skildre, fra den berømte rumfartsnationer som Chewbacca, R2-D2, Darth Vader, Yoda og mange flere. Få ett udvidet kopi af billedet, af den ønskede størrelse kagen at være. Trace oversigten en bagepapir ved hjælp af spiselige gel. Nu vend det og læg det på kagen. Gelen skitsere vil blive overført til kagen. Nu med en skarp kniv skære igennem en skitse og fjerne det overskydende kage. Din kage er i form af Star Wars karakter. Dækker nu det op med glasur hjælp farver karakter og gøre den detaljering med kirsebær eller toppings af dit valg. Din stjerne wars kage er klar. Børn vil nyde bidende på deres yndlingsfigurer. Dette er den nemmeste af alle star wars kage ideer. Visse scener eller rumskibe fra Star krige eller sabelen og bruges masker kan også blive oprettet i kager. Man kan endda gå til multi-lag eller tre dimensionelle kager. Forskellige kage forme kan anvendes til dette formål. Her er, hvordan man laver en simpel tredimensionelle én.
Foretag tre runde kager af forskellig størrelse. Tag den største som base og stak den anden to på toppen af ​​det i faldende rækkefølge. Nu skæres en lille hul i midten af ​​den øverste mest kage. Sæt ansigtet af en dukke der ligner en af ​​de star wars figurer, Dronning Amidala. Kagerne ser ud til at være lag af hendes lange kjole. Dække det op med frosting af dit valg, og din Dronning Amidala kage er klar for partiet.
Krigsskibe, der anvendes i star wars kan også gøre dejlige kager. Du kan få en kugleformet kage form eller bage to kager i runde bund pander og derefter slutte sig til dem at lave en kugle. Gør den indre del hul by øse med en ske. Fylde den med lækker creme, og dække det ved frosting. Børnene vil blive overrasket at få uventede fløde fra centrum af kagen.
Læs mere på:; Fødselsdagskage Design; Fun Cake Design; Cake Dekorationsflorsukker opskrift; Star Wars Cake Dekorationer
The lyssværd har en nøglerolle i star wars serien. Det er en science fiction våben brugt af Jedi. The lyssværd kan være en vidunderlig kage dekoration. Alt du skal gøre, er at nogle lækker cupcakes. Line dem sammen at danne en lyssværd og dekorerer det den måde du lide. Kunne du også lave to sådan Sabler og arrangerer det i form af duellere sabler, ligesom det Darth Maul.
En anden interessant Star Wars kage idé ville være at skabe en hel scene på en almindelig firkantet eller rektangulært kage. En stor rund kage kunne også anvendes. Skær kanterne med en kniv for at gøre det ujævne give en takkede star wars virkning. Bruger nu farvet glasur at vise baggrunden af ​​scenen. Du kan placere små plastik star wars Tegnene paa kagen at give et perfekt look. Læs mere om kage udsmykning idéer.
Disse var ett par star wars kage ideer. Med hjælp af disse star wars kage instruktioner, kan du også oprette din egen unikke design vha. din kreativitet og fantasi. Kan du distribuere star wars masker blandt gæster til ett større effekt. Gør det en mindeværdig oplevelse for dine børn og de vil værdsætte det hele deres liv. Have sjovt med stjernen wars tegn og lad »force ‘være med dig!

How at drille dit hår
Tuberose Løg
Chain Link Fence Dele
Gulv Tile Idéer
Baby Room Designs
Sådan Set en mus Trap
Funny Life Quotes
Bed Bug Fjernelse
Hvordan man kan reparere Bruser Faucet
Cute Baby Shower Idéer
Pitcher Plant Information