Star of Bethlehem Plant

Star of Bethlehem plante er en flerårig plante hjemmehørende i Middelhavsområdet. Det findes i overflod i flere regioner i det sydlige Europa og Afrika. Selvom det botaniske navn for denne slægt af planter er Ornithogalum, er de populært kaldet Star of Bethlehem planter, på grund af deres stjerne-formet blomster, som ligner Star of Bethlehem er nævnt i Bibelen. I USA, er stjernen i Bethlehem plante dyrkes i bedene. Den vokser bedst i USDA zone 4 til 11.
Star of Bethlehem Plant, Star of Bethlehem er dybest set anlægget tilhører liljefamilien. Anlægget, der vokser fra en pære, er typisk kendetegnet ved stjerne-formet blomster, basal blade ligner græs og en slank stilk. Stjernen over Betlehem blomster vokser i klynger på denne plante, som kan nå en højde på omkring 30 cm. Bier spiller den mest fremtrædende rolle i bestøvning af disse anlæg. Nogle af de mest populære medlemmer af denne slægt af planter omfatter Ornithogalum arabicum (Stjerne-of-Bethlehem), Ornithogalum umbellatum (Fælles Star-of-Bethlehem), Ornithogalum nutans (hængende Star-of-Bethlehem), Ornithogalum pyrenaicum (Spiked Star- of-Bethlehem) og Ornithogalum narbonense (pyramideformede Star-of-Bethlehem).
Hvordan man dyrker Star of Bethlehem Plant; Det bedste mål at vokse Star of Bethlehem er at vokse det fra løg. Du bør ideelt plante dette arter af blomsterplanter 7 til 15 cm dybt i veldrænet jord, og 10 til 15 cm væk fra hinanden. Hvis du vokser denne plante fra frø, er det ideelt at tilså dem i lejligheder og dække det med en plasticpose, og holde det i køleskabet i en periode på 3 uger før plantning dem i et skyggefuldt område. Efter planterne begynder dukker op du kan transplanterede dem til et område med mere sollys. Anlægget har en tendens til at tage længere tid at starte blomstringen, hvis de dyrkes fra frø, og dermed mennesker foretrækker at dyrke planten fra løg.
Star of Bethlehem Plant Care; Hvis du vil planten at blomstre i sommer, bør du helst blomst det i foråret, og hvis du ønsker det at blomstre i foråret, bør du helst plante det er efterår. Anlægget kræver rigelige sollys, og derfor bør plantes i et område, hvori dette krav er opfyldt. Selvom planten vil vokse i lidt skyggefulde områder, vil de plante til at vokse langsomt og blomsten høst vil være ganske lav. Anlægget kræver et godt drænsystem som over vanding kan ødelægge sine rødder. Væksten i denne plante forekommer i løbet af foråret, og i midten af ​​sommeren blade visner væk.
Interessant nok er nogle af de underart af denne slægt vides at være giftige, og har en tendens til at dræbe græssende dyr, hvis de lever af dem. Dette anlæg har også en aggressiv vækst, som kan blive en plage, hvis ikke tilset på regelmæssig basis. Hvad vigtigere er, bladene af denne plante er resistent over for herbicider, der gør det vanskeligt at bremse den uophørlige vækst af planten. Men den gode del om Star of Bethlehem planter er, at du kan vokse dem i urtepotter så godt, hvilket sikrer, at anlægget ikke viser sig at være skadeligt for andre planter i haven eller græssende dyr i nabolaget.

Polterabend Temaer
Office maling farver
Sådan får du glat hår
Tør Rot Reparation
Part takkekort
, Hvordan man dyrker Roses
Indendørs Blomstrende Planter
Borddækning Etiquette
Cabinet Door Hængsler – Typer
Faux Hawk frisurer for kvinder
Sådan ændres Bike Tire