Standard Crib Madras Størrelse

Når det kommer til din baby, du vil have det hele være lige om perfekt, herunder hans eller hendes vugge madras. Babyer bruger en stor del af deres tid i barnesengen, og det er helt afgørende, at de føler sig trygge indeni. Vælge den rigtige standard madras størrelse og type er derfor en vigtig beslutning. Her taler jeg om den standard madrassen krybbe madras størrelser, du kan vælge fra, for dit barn.
Krybben sammen med krybbe madras er dele af den komfort zone for dit barn, og jeg er sikker på at du vil ham til at være glad, når der. At foretage denne lille del af verden, som kommer til at være hans seng og hans spil rum, du har brug for en helt rigtige kombination af en krybbe, der er bygget med sikkerhedsmæssige hensyn i sindet, og en barneseng madras som passer i højre, hvilket skaber en hyggelig kokon til din baby.
Dag, hvad der skal tages i betragtning, når købe ting som baby madrasser og baby vugger, er principperne for ergonomi. Ergonomi er at designe produkter, idet biologiske faktorer i betragtning. Moderne producenter af madrasser i stigende grad ergonomi i betragtning, samtidig med at designe dem. Sørg for at det produkt, du køber er blevet optimeret ergonomisk.
Producenter af barnesenge nødt til at overholde standard sikkerhedsregler, mens designe krybber og sørge for, at afstanden mellem lameller, er de overordnede mål bygget efter specifikationer. Dette sikrer, at sikkerhedsrisici i forbindelse med tidligere designs omgås. Standarden krybbe madras størrelse er designet tager på størrelse med en krybbe i betragtning. De fleste krybbe fabrikanter reklamerer for, at deres krybber er bygget til at passe til standard krybbe madras størrelse, som fører til spørgsmålet om, hvad der er standard krybbe madras størrelse, at man skal vælge. Lad os se, hvad er de nøjagtige dimensioner af standard krybbe madras størrelse i det følgende afsnit. Læs mere om tips til at vælge barneseng madrasser.
Hvad er standard Crib Madras Størrelse?; Standarden krybbe madras størrelse er defineret af følgende sæt af dimensioner. De er 51,625 lange og 27,25 bred. Selv om størrelsen kan variere en smule, ikke længden eller bredden ikke ændre meget. Der er ingen nøjagtige specifikation om dybden en krybbe madras kan have. Der er dog en øvre grænse for den dybde, som er 6 maksimum. Dens tykkelse må ikke overstige 6 i almindelighed. Der er to hovedtyper af krybbe madras i henhold til materiale, som de er bygget. De er skum madrasser og spole madrasser. Skummadrasser har en tykkelse på mellem 4 til 6 inches, mens spole madrasser har en tykkelse mellem 5 til 6 inch i almindelighed.
Så numre, du har brug for at holde sig for øje, at huske den standard krybbe madras størrelse er 51,625 x 27,25. Mens du vælger madrassen, købe krybbe før, så du har en idé om, hvad der vil være den rigtige pasform. For at teste om madrassen er rigtige for din krybbe lå i madrassen inde i den og se, hvor meget plads tilbage mellem barnesengen skinner og madrassen. Hvis rummet er større end bredden af ​​to fingre, så størrelsen er for lille. Hvis du ikke kan teste direkte i en krybbe sørg for at du har målinger af krybbe med dig. Derefter måler krybbe madras dimensioner for at få en idé om, hvorvidt det er en rigtige pasform.
Læs mere på:; Bedste Baby Cribs; Bedste Crib Madrasser, sikkerhedsbestemmelser for Baby Cribs; Babyseng sengetøj Standarden krybbe madras størrelse er sådan, at det kan fungere som en baby seng og senere også tjene som et lille barn seng som han / hun vokser op, så du behøver ikke at købe en ny en, der snart. Håber denne artikel har givet dig en klar idé om, hvad standard krybbe madras størrelse skal være.

Gør ægteskabet til at fungere efter utroskab
Køkken Design Layout
Yarrow Plant
Kameralinsen Reparation
Dyrkning Skalotteløg
Hvordan man Fix Utætte køkkenvandhane
Traditionel afrikansk beklædning
Sådan Gør ett Bow
Fiber Cement Siding Omkostninger
Konvektionsovn Madlavning
Pejs Problemer