Split Ends Treatment

Når håret især spidsen af ​​håret bryder ind i to, er den person siges at have hår spaltede spidser. Problemet med spaltede spidser er ganske udbredt blandt folk, der har langt hår og kan være frustrerende, da det gør håret ser ekstremt tørre og sprøde. Spaltede spidser er normalt forårsaget på grund af beskadigelse af hårstrået, der er ansvarlig for at beskytte håret fra at bryde. Der er forskellige årsager, som kan forårsage spaltede spidser at forekomme i mennesker. Selvom der spaltede spidser kan gøre håret skørt og tørt, folk, der har denne type hår er også meget tilbøjelige til at udvikle dette problem. Nogle andre årsager, der kan give anledning til håret spaltede spidser og hår knækker er overcoloring eller perming, overdreven varme styling, hengive sig tilbage kæmning eller kraftig børstning, utilstrækkelig konditionering, osv. Men der er måder, hvorpå spaltede spidser kan behandles, samt as forhindres. Derfor, hvis du lider af problemet med spaltede spidser, vil det være gavnligt at tage et kig på spaltede spidser behandling, der er angivet nedenfor.
Split Ends Treatment
Den bedste og faktisk den eneste behandling for spaltede spidser skærer det ud. Med andre ord, hvis du har for mange spaltede spidser, det bedste, du kan gøre, er at få dem skåret. Du mister din dyrebare hår, men du skal huske på, at der spaltede spidser faktisk hæmmer væksten af ​​hår og skære dine låse vil tilføje volumen til det. Men, skære dit hår en gang betyder ikke, at du er fri fra spaltede spidser evigt. Snarere du nødt til at træffe visse forholdsregler for at sørge for, at den delte ender ikke vises igen. Her er nogle af de foranstaltninger, som du kan tage for spaltede spidser behandling for sort hår, brune hår eller for den sags skyld enhver type hår. Læs mere om hvordan man kan stoppe hår knækker.
Massage dit hår regelmæssigt Regelmæssig olie massage er en af ​​de bedste måder at forebygge forekomsten af ​​spaltede spidser og derefter gøre hår ser sundt. Til hår massage, kan du vælge kokosolie, olivenolie eller kan mandel olie. En blanding af et af de to olier vil også gøre godt at dit hår. Før påføring af olie til dit hår, tage lidt olie i en lille fartøj og varme den på et komfur, så det bliver lunkent. Påfør olien med fingrene begynder fra rødderne og forsigtigt bevæger sig mod spidsen. Sørg for, at spidsen af ​​håret er godt belagt med olie. Massere håret mindst to gange om ugen er den bedste måde at vedligeholde et sundt hår, som er fri for grimme spaltede spidser.
Moisturizing Shampoo, Det næste skridt i spaltede spidser behandling er at bade håret. Før du begynder med indsæbning, Red dit hår med en god kvalitet, til brede tænder kam fjerne alle dine knob og tangles. Når dette er gjort, vådt hår og anvende shampoo grundigt i håret. Som “split ender siges at gøre håret tørt, vil det være bedre at bruge en shampoo, der også fungerer som en fugtighedscreme. Dette vil hjælpe med at gøre dit hår blødt og glat efter vask. Dog indsæbning ens hår for mange gange er også en af ​​årsagerne til, at håret spaltede spidser og derfor bør dette helt undgås. Læs mere om, hvordan man shampoo hår.
Korrekt Conditioning, rigtig condition er utvivlsomt den bedste og vigtigste måde at forebygge spaltede spidser i håret. Må ikke begå den fejl at købe en dårlig kvalitet eller middelmådig balsam bare for at spare penge. Hvis du ikke ønsker, at spaltede spidser at dukke op igen, investere i en god kvalitet hårbalsam. Når du har gjort med hårvask skamplet det overskydende vand forsigtigt med et håndklæde og anvender balsam grundigt fra rod til spids. Når du har dækket alle de områder af dit hår med balsam, binder dit hår løst i en bolle og dække det med en badehætte. Fugt et håndklæde med lunkent vand og sæt det over badehætte. Tillad fugtigt håndklæde til at sidde på dit hoved i ti minutter. Efter afslutningen af ​​ti minutter, vaske conditioner med koldt til koldt vand. Aldrig bruge varmt vand til at vaske dit hår, da det kan øge chancerne for spaltede spidser og brud. Vide mere om Best conditioner til tørt hår.
Tips til Komme af Split Ends
Ud fra ovenstående betragtning split afslutte behandlingen foranstaltninger, er der nogle flere ting, som man har at holde sig for øje at undgå forekomsten af ​​spaltede spidser i håret. ; Hvis du vil forhindre hår knækker permanent, vil det være godt, hvis du holder op med varme styling udstyr gerne hårtørrer, håret osv. Det vil altid være bedst at lade håret tørre naturligt. Men, om det i nogle tilfælde, du ønsker at bruge hårtørreren, så sørg for at du holder det på et medium hastighed og hold ikke maskinen for tæt på håret. ; En anden ting, du skal undgå, er børste dit hår, når det stadig er vådt. Red dit hår, når det er helt tørt. Desuden har aldrig forkæle dig selv med kraftig børstning da selv dette kan forårsage hår brud. ; Du må gerne læse mere på:; Sådan Reparation beskadiget hår, pleje af hår; Hair Care Products; Her er nogle af de ting, du skal huske på, mens der søger spaltede spidser behandling. Der er endda mange spaltede spidser hårkur produkter tilgængelige på markedet. Men før du vælger et af disse produkter, vil det være en god idé at lave en grundig research om dem. Ikke desto mindre en af ​​de mest vigtige ting, du skal gøre, hvis du ønsker at slippe af med problemet med spaltede spidser naturligt at trimme dit hår regelmæssigt.

Skin Care Rutinemæssig
Gruppe spil for voksne
Snyd Ægtefælle Skilte
Tag: Typer af Tagdækning
Reparation af Gipsvægge Huller
Music tattoo designs
Fred Lily Pasningsvejledning
Sort and White Tattoo Design
Unikke citater og ordsprog
Vægpaneler Designs
Canna Lily