Spiselige Massage Oil

Hvem kan ikke lide en massage? Være sig du eller nogen du elsker. Den enkle handling røre og kærtegnende er en kraftfuld måde udtrykke kærlighed og hengivenhed. Faktisk er det bedste måde at vise nogen, hvordan meget du kærlighed og omsorg for denne person. Det er en fantastisk måde øge en kærlighedsforhold. Effekten bliver endnu mere forhøjet hvis det gøres med spiselige olier. De er dejligt silkeblød og glat. De producerer en varmende effekt så snart du massage med det. Forskellige former for spiselige olier er oversvømmet på markedet hver dag. Valget afhænger jer. Du kan tage hjælpe af online spiselig massage olie vurderinger at foretage et valg. Hvis du vil du kan gøre en derhjemme selv. Der er en vis fordel i at gøre en spiselig massage olie hjemme. Du kan bruge olier, strejke sanserne. Gå gennem følgende konto at lære om nogle af opskrifterne for spiselige massageolie sammen med instruktioner om deres beslutningsproces.
Spiselige Massage Olie Opskrifter
Opskrift 1: Tag ¼ kop hver af glycerin, honning, vanille ekstrakt og et par dråber af smagsstof efter eget valg. Nogle af aromaen agenser, er almindeligt foreslås at vælge fra er mandel, vanille, kokos, drue, ahorn, flødekaramel og kaffe. Bland alle ingredienserne i deres anbefalede mængder. Den resulterende blanding en vandopløseligt spiselig massageolie lotion. Det opvarmes op på blæser på det. Opbevar det i køleskab. Tag det ud og bruge det når du føler du ønsker til energize dig selv eller nogen du elsker. The hylde liv i denne hjemmelavede spiselige massageolie er 2-3 år.
Opskrift 2: Tag 1 / 3 ett kop hver af sød mandelolie, abrikoskerneolie, vindruekerneolie, solsikkeolie og ½ ett teskefuld en aroma agent. Du kan vælge en af ​​de smagsstoffer, der foreslås nævnt i opskriften 1. Blandes og rystes på alle ingredienserne godt. Hæld det i en flaske, og opbevar det et køligt og tørt sted og bruge det når det er påkrævet. Varme den lidt op ved at sætte flasken i et varmt vandbad før bruger det til ett massage. Dens holdbarhed er 1-2 måneder.
Opskrift 3: Bland ½ teskefuld vindruekerneolie, 5 dråber kokosolie, 6 dråber olivenolie, 4 dråber af honning og 5 dråber glycerin i en lille beholder. Tilføje et par dråber enhver aromatisering agent af dit valg. Bland og ryst dem godt. Kan du enten gemme det på et køligt sted eller gøre det straks før brug. Valget er helt op til dig.
Læs videre:; Massage Therapy; Deep Tissue Massage Teknikker; Massere med en specifik formulering af spiseolie giver dig nydelse og glæde, at er uden sammenligning. Det er en fint måde forfriskende dig selv og andre på hvem du udfører denne olie massage. Aroma og duft, der udgår fra huden masseres med spiselig massage olie er saftig at lugte. Det fungerer som en stor stemning booster. Derfor, gør give det et skud og lave din egen spiselig massage olie at få en genoplivning og foryngende erfaring.

Hvordan du udskifter hjullejer
Contemporary Wedding Sange
Japansk Pine Tree
Sådan at sætte på en uafgjort
Billige Designer punge
Sympati takkekort
Ufærdige Køkken Cabinets
Hvad kvinder finder attraktive i en mand
Chrysanthemum blomst Betydning
Timing bælte erstatning
Chain Link Fence Omkostninger