Speedometer virker ikke korrekt

Det være sig et køretøj, speedometeret er hvad der giver føreren eller rytter oplysninger om hastighed. Dette hjælper føreren indse hvor hurtigt eller langsomt han bevæger sig. Traditionelle hastighedsmålere blev manuel og brugt ledninger at bestemme hastigheden, mens de fleste moderne biler i dag brug hastighed sensorer til samme. Fælles speedometer problemer omfatter en defekt føler, problemer med ledninger eller speedometer ringe funktionssvigtet. Fejlfinding speedometer virker ikke ordentligt problemer i biler, for det meste kræver en udskiftning af hastighedssensoren eller kabel, afhængigt af køretøjet. Begge disse reparationer der er enkle at udføre og kan nemt gøres derhjemme.
Hvordan virker en Speedometer arbejde?
Før man går til fejlfinding speedometer virker ikke problemer, er det vigtigt for at forstå nøjagtigt, hvordan gør speedometer arbejde. I det 19. århundrede, brugte næsten alle køretøjer Hvirvelstrøm hastighedsmålere. I disse hastighedsmålere, er et kabel tilsluttet fra den forreste hjul på speedometer, hvor det er sluttet til en magnet. Omkring dette magnet er speedometer kop, som er sluttet til en foråret og ved rattet. Eftersom køretøjet bevæger sig fremad, rotation af hjul årsager kablet og magnet at spinde. Dette resulterer i en roterende elektrisk strøm bliver dannet i speedometeret Cup, og det skaber også et magnetfelt derinde. Dette magnetfelt bliver trukket af magnet i speedometeret. Den magnetiske træk er direkte proportional med den hastighed, hvormed hjulene rotere. Så når du ride hurtigt, de magnetiske træk bevæger indikatoren på din dial højere, og som du sinke foråret starter hæmmer indikatoren, endnu mere, indtil den når nul.
Den traditionelle hvirvelstrømsbremser hastighedsmålere er nu blevet erstattet i de fleste biler, som digital hastighedsmålere. I disse type hastighedsmålere er der en føler på bilens roterende aksel. Også den roterende aksel har en magnet sluttet til det, og er placeret ved siden af ​​en magnetisk sensor. Et lille elektrisk strøm, i form af en puls, producerede når den roterende aksel passerer sensoren. Denne puls er beregnet ved en lille computer og sendes til skiven, hvor du kan se bilens hastighed.
Speedometer virker ikke korrekt Problemer
Speedometer problemer opstår, når der er ballade nogen steder i ovennævnte funktion proces. De mest almindelige er problemer med den hastighed signalet sensor, som et resultat af, hvor speedometeret stopper med at arbejde. Hvis du bemærker problemer med gear eller finde den “check engine” lys på, er det på grund af en defekt hastighedssignalet sensor. I tilfælde af din speedometer ved hjælp af ‘hvirvelstrømsbremser “teknologi, kan der være problemer med tilslutningskabel, der forårsager problemet. Tikkende lyde er et tegn på dette problem. I begge tilfælde skal du udskifte speedometer kabel eller hastighedssensorer at løse dit speedometer virker ikke problemet.
Fejlfinding Speedometer fungerer ikke korrekt Problemer
Speedometer Kabel erstatning; Tag motoren dæksel og hundehus at fjerne speedometer kablet fra din bil. Tag bolten fra under instrumentbrættet, så du kan nemt adgang til den gamle speedometer kabel. Også fjerne møtrikken på den roterende aksel og træk speedometeret kablet ud gennem passagen. Fjern klemmerne til stede for transmissions-og motorrummet.
Når du har fjernet det gamle speedometer kablet fra din bil, skal du erstatte det med en ny. I adapteren kan fastsætte den firkantede ende af det nye kabel og også stramme møtrikken på den roterende aksel. Pass det nye kabel igennem passagen, og stram bolten på sin bagende. Herpå bør fastsættes på speedometeret torv hold. Fix tilbage klemmer du tidligere fjernet, og også sætte tilbage motorhjelmen.
Speed ​​sensor erstatning for Front Wheel Drive køretøjer; Du kan finde de hastighedssensoren bag motoren over trans-aksel. Tag forbinder slangen, luftfilter og elektrisk stik fra oven sensoren. Med hjælp fra en 10 mm-stikket, tag bolte holde sensoren på plads. Du skal blot twist sensoren til at tage det ud. Fastgør den nye sensor på plads og stram bolte omkring det. Fastgør tilbage slangen, luftrenser og el-stik på sensoren.
Hastighedssensor erstatning for Baghjulstræk køretøjer; finder du hastigheden sensoren på førersiden bag transmissionen. Hæv køretøjet op fra førersiden og satte en knægt at ligge under for at holde den der. Afbryd elektriske forbindelser til stede på sensoren og tag bolte holde sensoren på plads ved hjælp af en stikkontakt. Tag sensoren omhyggeligt og fastsætte en ny i stedet. Fastgør el-stik til det og stramme den.
Læs mere på:; bil problemer, bilreparation, bil sikkerhed; Ikke alle speedometer virker ikke problemet har brug for et udskiftning job. Det afhænger af årsagen. I tilfælde af skiven der er problemet, kan man nemt erstatte det alene. Problemer med den lille computer læsning sensor signaler kræver, at computeren skal udskiftes. Det er derfor vigtigt for dig at tage din bil til en bil mekaniker og diagnosticere knibe, inden der hoppes på nogen konklusioner og forsøger at løse det selv.

Farvel Party Idéer
Hvordan du bliver en bodybuilder
Ballroom Dancing Historie
Funny Quotes About Mænd
Hvordan man opbygger en Wine Rack
Soveværelse Design Tips
Frisurer til fint hår
Bygning Krydsfiner Boats
Scottish Tatoveringer
Tynde Kort frisurer
Sådan fjernes maling fra Wood