Soveværelse Feng Shui – Bed placering Tips

Feng Shui er gammel kinesisk kunst og videnskab der giver relevant viden om Hvordan balance energier given plads og hvordan forsikre helbred og lykke for indbyggerne deri. Selvom der er mange elementer at overveje under interne arrangement af et hjem, kun tre er de vigtigste elementer, skal løses først. For det første er placeringen og retningen af ​​hoveddøren, så placering og orientering af køkkenet komfur og endelig valg af soveværelser og sengene positionering i værelserne. Derfor, vælge den korrekte Feng Shui soveværelse, positionering og orienteringen af ​​sengen på en ordentlig måde, bidrager i høj grad til det samlede Feng Shui i huset. Så lad os gå videre til Feng Shui soveværelse tips efterfulgt af sengen placering tips. Mere på Feng Shui dekoration tips.
Feng shui Soveværelse Tips, Soveværelse er et meget vigtigt i Feng Shui, som vi normalt bruger næsten en tredjedel af vores liv i det. Derfor bør energi soveværelset er gunstig til at give en fred og ro atmosfære, der kan trøste og berolige vores sind og sjæl. Og skabe denne positive Feng Shui energi i et soveværelse, ett skal have det bekræftet Feng Shui soveværelse layout og nogle soveværelse Feng Shui regler og bruge en ideel Feng Shui seng i det. For eksempel er fremtraedende stilling (området længere væk fra døren eller diagonalt fra døren, men ikke i overensstemmelse med døren) en af ​​de mest almindelige Feng Shui soveværelse reglen om, at gør det muligt at placere sengen på den mest magtfulde position. Ligeledes nedenfor er nogle mere effektive soveværelse Feng Shui, bed placering tips og regler. Læs mere om soveværelse tips.
Bedroom Feng Shui – Bed Placeringseffektivitet Tips; Eftersom seng er det vigtigste træk ved soveværelset, her er soveværelse Feng Shui, seng placering tips til positionering sengen i mest korrekte måde. ; Ifølge Feng Shui, skal du ikke placere din seng står et spejl eller burde ikke have et spejl i soveværelset, der afspejler din seng. Derfor, om det er et spejl af et skab dør et stykke af møbler eller bare en fritstående spejl, sikrer, at den ikke står i sengen. Også undgå at to spejle i samme soveværelset. ; En anden meget vigtig seng placering tip ikke er at tilpasse sengen med døren. Om dens døren til soveværelset, altan / terrassedør, badeværelse værelse eller en skab dør, skal du sørge for din seng er ikke i overensstemmelse med nogen af ​​dørene til soveværelset. Prøv at placere sengen langt fra døren i en sådan måde, at du kan få et godt overblik over døren, mens du ligger i sengen. ; Undgå sove under hylder fyldt med bøger og gammelt blade eller enhver ting, der hænger over dit hoved, da det anses for at være en dårlig Feng Shui. Overhead elektrisk udstyr som lys og fans bør ikke være nøjagtigt over sengen. ; Sharp vinkler like sengelamper, en kommode eller en skarp væg hjørner, der kan pege på dig, når du sover, bør neutraliseres for at undgå uro og ubehag, mens sove. ; Sove under et vindue eller en skrånende loft for at være en dårlig Feng Shui, da energi er under konstant pres og får trange. Dermed de personlige energi tendens til bliver svage som kan endda bidrage til følelsesmæssige ustabilitet og lavt energi. ; Undgå at have en seng med adgang fra kun én side, da det begrænser strømmen af ​​energi til sengen. Også det holder kroppen fra at modtage optimale fordele og kan også påvirke strømmen af ​​kommunikation mellem partnerne. ; Du kan også lide at læse:; Gratis Feng Shui Tips, kinesiske Feng Shui Tips, Feng Shui i dit hjem; Feng Shui Soveværelse farver; Nu hvor du ved, hvordan man inkorporere soveværelse Feng Shui, seng placering tips, skal du være have en fair ide om, hvordan man bringer sindsro og lykke i dit soveværelse Feng Shui samt andre værelser. Jeg håber, at disse tips vise sig at være nyttigt at alle dem, der er begyndt med deres nye soveværelse design. Held og lykke!

Hvordan man kan dræbe edderkopper
Billige Gulvbelægning Idéer
Prom Makeup
Modeling Poses
Manchetknapper: Sådan Ifør Manchetknapper
Bed Bug Fjernelse
Udsættelse Meddelelse Skabelon
Let at dyrke grøntsager
Afløbsløsninger
Hvordan du installerer Indervæg Loft
Baby Shower Spil til mænd