Soveværelse Design Tips

Soveværelse er hjertet i vores hjem sweet home – det sted, hvor du tilbringer det meste af din tid på at læse, afvikling, dressing op, se tv, krammer op og sove ud af kurs! Og du vil blive overrasket over at vide, at dit soveværelse farver og design påvirker dit humør-o-meter i løbet af dagen! Dit soveværelse indretning er en direkte afspejling af din personlighed. Så bør du virkelig vælge et design, der udtrykker den slags person du er. De vigtigste elementer i et soveværelse design er dens farvesammensætning, møbler og belysning. The grundlæggende temaer, som du kan designe dit soveværelse kan stort set klassificeres som cool tema, rolig og beroligende tema og levende tema. Når du vil tage et kig på, hvad disse design ordninger handler om, kan du være i stand til at oprette forbindelse selv med en af ​​dem, så at vælge en. Hvad der virkelig betyder noget, er, bør dit soveværelse se æstetisk fredelig, men interessant. Som jeg har sagt tidligere, de tre vigtigste aspekter af soveværelse design tips inddrage soveværelset farveskema, soveværelse møbler og i soveværelset belysning.
Soveværelse Design Tips til soveværelset Farveskemaer
Jeg ved, hvor meget du elsker at eksperimentere med farver, men det sætter dig ned er tanken om at få kede med lyse farver i soveværelset. For dem af jer, der elsker styling deres hjem, er der mange muligheder for at vælge farveskemaer til dit soveværelse, det ville aldrig blive kedeligt. Farverne på dit soveværelse vil have en direkte effekt på dit humør og energi niveauer.
Cool Farveskema; ​​Hvis du ønsker dit soveværelse have cool farveskemaer, blå, grøn, lilla og hvid kan være farver for dig. Nå, men det betyder ikke, at du vil male alle væggene i dit soveværelse med en af ​​disse farver. Det ville helt sikkert ballade dine øjne. Hvad du kan gøre, er, male tre vægge rundt seng med en farve, der har en mild tone af fløde og muren, som baggrunde sengen kan males i livlige grøn, blå eller lilla. Som din ryg vil stå over denne mur, vil lysstyrken af ​​muren farve ikke være stressende for øjnene, men når du er inde i soveværelset kan du føle dens lysstyrke!
Levende Farveskema; ​​Hvis du er en person, der er højt og elsker en bling eller en tiltalende element, farver som pink, lilla og rød vil gøre underværker for dit soveværelse. Du kan bruge en levende trykt fuchsia tapet på væggen bag din seng og male resten af ​​væggene med en bleg pink, eller en mudret nuance af rød eller en kombination af begge med en bleg perle hvid farve. Du kan også bruge jordfarver som beige, brun og bleg creme for at tilføje en fornemmelse af varme.
Klassisk Farveskema; ​​Der er farveskemaer, der ser cool, er der farveskemaer, der ser varmt og levende og så er der nogle farveskemaer, der ser classy og aldrig går af mode! En af disse Farveholdningen er elfenben hvid med en nuance af gylden eller en ibenholt sort og grå farvesammensætning afspejler også en klassisk look. Du maler en væg hvid med små detaljering af gylden i dine møbler og gardiner eller få dine vægge malet i alternative hvid og grå eller sort og grå. Både combos arbejde godt sammen med sølv og guld detaljer i gardiner, møbler, borde osv. Jeg vil komme til dem, dekorationer senere. Læs mere på:; Bedroom Farveskemaer; Bedroom Wall Painting Ideer; Bedroom Wall Decor; Bedroom Design Tips til Soveværelse
Klassisk europæisk stil møbler, Kald det et tema eller en stil møbler, klassisk europæisk stil af senge, garderober og komfort stole stave elegance og luksus på samme tid. Klassisk europæisk stil møbler går bedst med klassiske farver. Det kan arbejde med levende farver også, hvis deigning sker godt. Hvis du har en klassisk farveskema, europæiske møbler med en nuance af gylden vil fastlægge pejlemærker i luksus. For eksempel har dine vægge malet i hvid og grå i alternative mønster. Tilføj en grå farvet trykt tapet med gyldne print på for væggen bag din seng og har en fransk seng med mørkebrune borde og en gylden sidelygter. Accessorize det med en lille sofa og en enkelt kærlighed-sæde lavet med mørk farvet træ og gyldne detaljer. Husk, at denne stil ville se godt ud i en stor størrelse soveværelse. Hvis dit soveværelse er lille i størrelse, denne form for nedsat ville se alt for fyldt med ingen plads til at bevæge sig rundt.
Urban funktionelle møbler; Bedst egnet til en lille lejlighed eller en ejerlejlighed, denne stil af møbler virker fantastisk med alle de farveskemaer – cool, levende og klassiske. Det giver mulighed for et bredt anvendelsesområde for at eksperimentere med kombinationer af alle stilarter. Urban funktionelle møbler har en plads til alle dine ting på bare et værelse og tro mig eller ej, det bruger de laveste plads! Det er hvad der gør os kalde det urbane funktionelle sandsynligvis. Det kommer i varieret form og er tilgængelig i de fleste moderne og sofistikerede design. Der er noget om byinventar, der tiltrækker alle. Urban moderne møbler rummer også en stor kapacitet til oplagring, hvilket er hvorfor det er en populær favorit over hele verden. En god idé kunne være male dine vægge hvide og tilføje en fuchsia maling på en enkelt væg. Dette vil funk hele rummet op! Tilføj tilbehør som en stor fuchsia farvet stol eller stemmer overens med dine gardiner med fuchsia, således at farvetema opretholdes på dit værelse. Mere om.
Soveværelse Design Tips om belysning
Perfekt soveværelse belysning kan fremhæve en kedelig design i fristende design og forkert belysning kan ødelægge udseendet af de bedste møbler og farveskemaer til en katastrofe! Ja, belysning er som brændstof dit soveværelse design og indretning. For dem af jer, der har valgt en cool look til din soveværelser, bør gå efter lindrende lys i lyse hvid, creme og lys gul. Hvis du har malet en væg bag sengen med en levende farver, eller du har en form for mur indretning gjort, vælger for gule billede lys eller spots på det pågældende væg, så det driver al den opmærksomhed på din funky væg indretning. En sød lampeskærm på et natbord giver en hyggelig, varm-lit look. For en dramatisk soveværelse, kan du overveje at oprette neon eller lineær lys under sengen for »flydende seng ‘look. Du kan også placere disse lineær lys under POP loftet for et andet glød! Må ikke ting i alle former for lys i dit soveværelse. Hold dig til en farveskema look.
Soveværelse Udsmykning Tips og ideer
At have en stilfulde møbler og matchende det med farverne på dit værelse, vil ikke gøre nok til at gøre et soveværelse look himmelsk. Prøv disse fantastiske soveværelse udsmykning tips og ideer og krydre din soveværelset stemning. Tag et nærmere kig på sengen-sheets, sengelinned, tæpper og andet tilbehør, der ikke vil lade dig gå ud af dit soveværelse til en enkelt øjeblik! , Prøv en ‘Biba-look “med et feminint blanding af vintage møbler, 70′s stil kurvefletning og kunstfærdigt udskårne spejl. Gøre det se endnu mere lunefulde med fantastiske tilbehør som flimrende silke lagner med frynser, blonder og fjer. Dette udseende vil helt vække en drøm flygte i dig! , Bare gift og ønsker et romantisk look? Prøv lagdeling hele dit soveværelse med forskellige nuancer af fløde og off-white med bleg hvid til en håbløst romantisk kulisse. Hver eneste element i dit soveværelse, lige fra en pude dækning til den enorme fornemme lysekronen lys skal være i forskellige nuancer af fløde og off-white. ; Hvis du har designet dit soveværelse i en klassisk farvesammensætning med europæisk stil møbler, kunne man god idé være at tilføje en enorm klassisk lysekrone lys. Hold det kongelige med gyldne sengelinned, udsmykkede detaljer, silke og blonder gardiner, der tilføjer tung glamour. Soveværelser med disse temaer er sensuelt indbydende. ; Hvis du ønsker en friluftsmenneske look, tilføje nogle ferskner, lys blå og hvide til din farvepalet. En neutral og friluftsmenneske udseende er tidløs og tillader masser af plads. Du kan konvertere en af ​​de fire vægge i et gigantisk fransk vinduet for at tillade solen stråler og De Grønne til at passere igennem! ; Hvis dit værelse magi enkelhed, tilføje en stor gulvlampe-skygge på et af de hjørner af dit soveværelse for at tilføje en designer look. ; Læs mere på:; hvordan man kan dekorere et soveværelse, Master Bedroom rhus; Indretningstips for små soveværelser, jeg kunne skrive en hel dag på soveværelse design tips, men jeg skal underskrive på nuværende tidspunkt. Her er håbet, at disse idéer vil gøre vidundere for dig og dit soveværelse. Prøv disse nye soveværelse udsmykning idéer og give dit soveværelse sin meget fortjente makeover. Dit soveværelse-tilbageføring vil have en ny definition – ren forkælelse!

Cool bil Øgenavn
Bedste Earbuds
Naturlig Face Moisturizer
License Plate Idéer
Baby Shower Planlægning Checkliste
Cactus Plant Care
Fødselsdag Ideer til Boyfriend
40 års fødselsdag Invitationer
Hjemmelavet Facial Scrub
Indledning Taler
Fuld Tilbage Tatoveringer