Soltag Vs Moonroof

Mange mennesker ofte spekulerer på, hvad er den primære forskel mellem soltag Vs moonroof, da disse to ord ofte bruges i flæng og har ført til en masse forvirring. I bilindustrien i dag, er der ingen signifikant forskel mellem soltag og moonroof da de begge bruges til at beskrive en og samme ting.
Bogstaveligt talt, en soltag henviser blot til en glidende eller en udluftning åbning i taget af bilen lige over de bageste passagersæder. Soltaget kan åbnes, så luft og sollys til at indtaste den bageste passagerområdet, og gennem årene er det blevet synonym med nogle høje ende luksus biler. Faktisk har en masse af køretøjer er begyndt at vedtage dette begreb så godt, som det er en ganske attraktiv egenskab fra kundens synspunkt.
Soltaget vs moonroof Spørgsmålet opstår, fordi i de 70′s moonroof var en term, der anvendes til at beskrive disse meget åbninger. Dagens marked skelner ikke mellem de to begreber, og de anses for at være én og samme ting. På en måde kan man sige, at moonroofs er simpelthen en type af soltag. Definition og erhvervslivet normer, der er soltag uigennemsigtige og kan betjenes enten manuelt eller elektronisk, afhængig af model af køretøjet. Moonroofs, på den anden side er ikke uigennemsigtigt, men er glaspaneler, der er altid elektronisk styret. Således den vigtigste forskel mellem soltag og moonroof er den måde den drives, manuelt eller elektronisk. Læs og lær mere om biler.
Soltag Vs Moonroof – I Dybde, i 1970-erne folk begyndte at få ideen om at sætte et panel op på taget, der kan åbnes efter behag. Da dette ikke var en funktion, der blev leveret af producenterne af køretøjer, ville de sætte et panel i taget selv. Uforvarende, disse var enten metalliske plader eller meget uigennemsigtige paneler, der kun kunne anvendes manuelt.
Tendensen snart fanget på og producenterne af køretøjer, har besluttet at installere disse soltag til gavn for mennesker. I første omgang teknologien til at drive disse elektronisk ikke var til rådighed, så alle tagene blev drevet manuelt. Pretty snart design blev mere og mere populære, og de funktioner, blev mere og mere avancerede. Det materiale af soltaget, at den måde benytte det, og størrelsen og beliggenheden af ​​det, alle begyndte at blive standardiseret og fælles. De mere avancerede versioner var lavet af glas og andre materialer, og som et tegn på deres avancement, begyndte de at blive kaldt moonroofs. Således soltaget Vs moonroof er tale om et kompliceret en, der er ætset i historien, der snart kom til at betyde én og samme ting.
Omkring 1973, gjorde den amerikanske Soltag Company (nu kendt som amerikansk Specialty Cars) den første officielle moonroof. Som nævnt før, var dette blot en soltag i glas, og elektronisk styret. Ford brugt dette i et af deres køretøjer, og de har ikke set sig tilbage siden da. Forskellen mellem soltag Vs moonroof er blevet tabt i oversættelsen nu, og ikke mange mennesker bruger dem i den rette kontekst længere.
Soltaget er normalt uigennemsigtig, så de er næsten altid meget tonet. Som et resultat de lod på ingen luft eller lys, så længe de holdes lukket. Tværtimod kan den moonroof slipper lys, hvis stofbeklædt panel af det er åbnet via elektroniske styringer på køretøjet. En anden interessant ting ved denne feature er noget kendt som ‘panoramiske soltag «. Dette er en skydetag, der dækker hele spektret af den øverste del af køretøjet i stedet for bare en lille firkantet eller rektangulært område, og det ser ganske storslået, når den er helt åben.
Også læse om følgende:; Autoreservedele, Bil Indenrigsministeriet Soltag Installation, Forhåbentlig dette ville have løst soltaget Vs moonroof dilemma, som forskellene mellem de to er ganske simpel at forstå. Det er ikke virkelig gøre at grød af en forskel alligevel, som i dag begge stort set betyder det samme, som næsten alle soltage er lavet af glas i dag og er elektronisk styret.

Gypsy kostume idéer
Nem Karaoke Sange
Sådan skærpe Sakse
Bambus Flooring Omkostninger
Scene frisurer for piger
Rødt hår Shades
Dekoreret vinglas
Paint Job Omkostninger
Makeup Teknikker
Online Dating Scams
Sådan foldes en Pocket Square