Solen og Månen Skilte

Månen tegn er ansvarlig for at regulere til din personlighed. Det bestemmes af datoen og tidspunktet for din fødsel og det viser, hvordan din indre væsen egentlig er. Din personlighed er det eneste, der hører til dig i hele universet og kan fortælle en masse om hvem du egentlig er. Solen Opret imidlertid regler din personlighed og gør dig nogen i verden. Det giver dig en identitet af dine egne og har en stor indflydelse på din personlighed også. Når solen og månen tegn er kombineret sammen, giver de en unik kombination af karakter og egenskaber, som er fremstillet i ethvert menneske. Kig en af ​​de forskellige sol og måne tegn på universet.
Der er tolv stjernetegn tegn med to komponenter, som gælder for din personlighed. Disse komponenter er solen og månen, som beskrevet tidligere og de har lige kommandoer over de følelsesmæssige og intellektuelle selv af det menneskelige væsen. Når du finder ud af hvad din sol og måne tegn, kan du komme på tværs af en række fakta om, hvordan du arbejder, din kompatibilitet i forhold, hvad er dine styrker og svagheder og hvordan man arbejder med dem. Nedenfor er de særlige kendetegn ved sol og måne tegn hhv.
Vædderen, soltegn træk: Aries er aggressive, højlydt, modige og energiske mennesker, som undertiden er venlige, impulsiv og barnlige i naturen; Moon tegn træk: De er uafhængige, selvsikker og modig. De elsker at være den bedste til alt, hvad de gør.
Taurus, soltegn træk: Tyren er et tegn, der indebærer stædig, bevidst forsigtige folk, der kan få langsom og komfort, der søger til tider. De er meget loyale over for de mennesker, de elsker, og som regel lever i deres fortid.; Moon tegn træk: De er logiske og kærlige i naturen og er også konservative. De er kendt som den mest sensuelle månen tegn på alle.
Tvillingerne; soltegn træk: Tvillingerne er venlige, fleksible og snakkesalige af natur. De er også meget overfladisk og nysgerrig mennesker. De årvågen og street smart i forhold til de andre Sun tegn.; Moon tegn træk: Månen dominerer kvaliteter som flirtende og vittig i disse mennesker. ARE meget udtryksfulde, klare og overbevisende natur.
Kræft; soltegn træk: Krebsen viser soltegn træk som følsomme, genert, rethaverisk og humørsyg af naturen.; Moon undertegne karaktertræk: De er følelsesmæssige, omsorgsfulde og lydhør af månen dominerede karakteristika.
Leo, soltegn træk: Den Leo er festlige egoistisk og egoistisk, men kreativ og kærlig. De elsker at være i centrum for opmærksomhed som symbol (løve) går.; Moon tegn træk: Leos er charmerende, loyal, generøs og varm af månen dominans. De gerne være værdig, og er overbærende og velvillige af natur.
Jomfruen; soltegn træk: De er tilbageholdende og pertentlig af natur, men er praktiske. De får skeptisk og hyklerisk tider.; Moon tegn træk: De er perfektionister, men kritisk. De kan, kulturperler og hjælpsomme til tider. Læs mere på Jomfru.
Vægten; soltegn træk: De taktfulde og ubeslutsom. They undgå konflikter og er dovne.; Moon tegn træk: Libras er fredelige, charmerende, kærlig og harmonisk af naturen. De er diplomatiske og afgørende kan gange på grund af indflydelsen fra månen.
Skorpionen; soltegn træk: Det er meget stærke vilje og lidenskabelige af naturen. De er rethaverisk og hævngerrig når det kommer til deres ejendele. Men er loyale og generøse også.; Moon tegn træk: Analytisk, intens og kontrol er den grundlæggende karakter af Skorpioner, men de er kraftfulde og ressourcestærke også.
Skytten; soltegn træk: De kan lide at være uafhængige, atletiske og teatralsk. De er rejsende og til tider kan komme over selvsikker. Mere om Skytten.; Moon tegn træk: De mest optimistiske af de 12 måne tegn og er entusiastiske, eventyrlystne og filosofiske. De kan få overbærende og nysgerrig til tider.
Stenbukken, soltegn træk: De er modne, tålmodig og ansvarlige mennesker, men er fordømmende og traditionelle til tider. ; Moon tegn træk: De er hårdtarbejdende, dygtig og ambitiøs med alvorlige og disciplineret opførsel, men de kan få en lidt omhyggelig grund af dette. Mere om Stenbukken.
Aquarius; soltegn træk: De elsker musik og er sociale dyr, men kan få stædige og stædig om mennesker.; Moon tegn træk: Den Vandbæreren er en karismatisk, moderne og fremadrettet tænkning enkelte af natur. De er også oprørsk fritliggende og impulsive.
Fiskene; soltegn træk: De er sky og sårbar. De ustabile i livet og kan ikke holde sig til ét sted i lang tid.; Moon tegn træk: Pisceans, er kreative, følsomme, medfølende, fantasifulde og åndelig karakter. De er drømmende og urealistiske til tider og ønsker at flygte fra situationer. Læs mere på Fiskene.
De ovennævnte træk var forskellen mellem sol og måne tegn. Den grundlæggende forskel mellem dem er, at solen tegnet kræver blot, at tidspunktet for fødslen, men månen tegnet brug for tid og andre oplysninger om personens fødsel. Solen og månen tegn er en fantastisk måde at vide, hvem du virkelig er med hensyn til din personlighed og følelser.

Teak Oil for Møbler
Rense Bruser Drain
Sådan at trimme et træ
Indendørs Blomstrende Planter
Berømte Brand Slogans
Typer af Bamboo
Billig Gaver til mænd
Bivoks Lip Balm
Split Ends Treatment
Cosmos Flower Betydning
Introduktion Tale Emner