Smokey Eyes Makeup

Smokey øjne er sexet, hot, helt fantastisk og heldigvis ikke kun begrænset til den røde løber berømtheder og Victoria Secret modeller. Du kan også sport ulmende smokey eyes at tilføje et strejf af drama til din aften look. Selv om smokey eyes makeup kan se ganske simpelt, at der er en fin linje mellem det røgfyldte øjne forførende og en rabiat vaskebjørn, når du vælger dramatiske øjenmakeup. Her er en trin for trin guide om hvordan man kan anvende en Smokey øjenmakeup fejlfrit.
Sådan ansøger Smokey Eye Makeup
Select Farver: Ja, jeg kender klassiske smokey eyes er alle omkring de sorte og grå. Men der er andre farvevalg som violet, chokolade, kaffe, mørk pink, blomme, kobber, mørk grøn, mørk blå eller lilla, som du kan bruge for at få varme smokey eyes. Sørg for, at når du vælger disse farver du vide, hvilke øjenskygge passer til din øjenfarve. For eksempel skal til blå øjne, bortset fra de klassiske sorte og grå, lilla eller mørkeblå øjenskygge også kigge helt fantastisk. Tilsvarende grønne øjne kan blive fremhævet med dyb khaki, mørk grøn, brun, lilla eller blomme farve øjenskygge, mens brune øjne se bedst med kobber, kaffe, og brune farver for en stor smokey eye effekt. Med fremkomsten af ​​de knap der makeup trend du måske også overveje den smukke guld og brune for et naturligt look.
Læs mere på:; Eyeshadow Idéer, Eyeshadow Tips; Det skal du bruge: Til øjet makeup, skal du bruge en øjenskygge base, en concealer eller et mineral makeup foundation, et øje blyant, mascara, flade og kuppelformet øjenskygge pensler og en Smokey øjenskygge farvepalet. De fleste af de kosmetiske store selskaber som Maybelline, Bobbi Brown, Cargo og Stila har stor paletter især betød for at skabe den smokey eyes.
Forbered dine øjenlåg: Ising på nogle grunder eller eyeshadow basen til dine øjenlåg, før du starter makeup at holde øjenskygge fra smeltende ind i dit øjenlåg folder som dagen skrider frem. Nu bruge concealer over din øjenlåg for at skabe en glat base for din øjenskygge farver. Bruge en sort eller grå pencil foringen at spore din øverste og nederste surre linie fra den inderste hjørne til det ydre. Brug en vatpind eller en eyeliner børste for at tvære begge vippe linjer.
Anvendelse af base Eyeshadow: Start ud ved at anvende en lys øjenskygge med en flad pensel til panden knogle og bringe det tilbage til øjet krølle. Tryk på den farve i concealer med en pensel og holde trykke på. Husk at holde bunden farve øjenskygge lysere end dine naturlige hudfarve. Læs mere på øjet makeup teknikker.
Ryger øjnene: Bland den mørkere farve fra den piskesnert linje og bevæger sig op på en sådan måde, at din eyeliner forsvinder ved hjælp af en kuppelformet pensel. Hold den mørke farve under den krølle og anvende den mørke farve i en visker bevægelse, så det er helt blandet. Slutte med at rydde op på under øjet med en fugtig towelette og anvende en concealer under øjnene for at skjule under øjet poser. Nu vægt på dine øjenvipper med to lag volumizing mascara som L’Oréal Paris bind Shocking Mascara i tynde lag for at undgå sammenklumpning.
Læs mere på:; Sådan må Smokey Eyes, syder og Røg med røg Eyes, Team op smokey eyes makeup med nøgne look til dine læber og kind. Det er trods alt øjne, du vil spille op ikke læberne. Så ingen rødmede kinder og røde læber piger. Ved oprettelsen af ​​smokey look huske, at nøglen er at lade farverne blande godt, så din øjenmakeup ser fejlfri og glat. Så hvad venter du på, gå ud og vise dine sexet værk.

Astilbe Care
God Break Up sange
Hvordan man Iron en Skjorte
Tør Rot Reparation
Hvornår skal man Erstat Brake Pads
Pude Cut Forlovelsesringe
Sådan ændres Brake Fluid
Haircuts for tykt hår
Yo Yo Tricks for begyndere
Daisy Flower Typer
Hvordan man forbliver motiveret