Skridt til at bygge et hus

Opbygning af vores eget hus er en drøm, at hver enkelt af os har, og bringe det i virkeligheden er noget, der tager indsats for livet! Det er grunden til, når vi begynder at projektet med at bringe denne drøm til virkelighed og bygger vores drømmehus, alt skal være lige om perfekt. Derfor er masser af omhyggelig planlægningen og forberedelse efterfulgt af klinisk udførelse påkrævet. Gennem denne artikel, håber jeg at formidle de skridt til at opbygge et hus, som vil give dig en idé om ædelmodighed af jobbet og de ting, du har brug for at forberede på forhånd.
Jeg formoder, at siden du tænker på de trin til at bygge et hus, har du allerede købt en grund og er færdig op med den arkitektoniske udformning af huset. Tage tid at få et design udviklet fra en arkitekt, der omfatter alle dine forventninger og behov. Lad os tale om de skridt til at opbygge et hjem, der ville være gennemførelse del af designet plan af din drøm hjem, du har oprettet.
Trin til at opbygge et nyt hus
Udformningen af ​​et hus er et kæmpeprojekt, der involverer mange forskellige trin, som hver især afhænger af korrekt gennemførelse af en før. Det er et job, der vil teste jeres tålmodighed, tolerance og stræk pengekassen til det maksimale, men det endelige produkt vil helt værd alle de bestræbelser! At opbygge et hus, med alle de bekvemmeligheder, som gør det en trøstende beboelsesareal gør det til en kompleks opgave, der skal brydes ned i håndterbare dele. Her er de vigtigste skridt til at opbygge et hus fra jorden op i kronologisk rækkefølge for henrettelse.
Kom godt i en Byggetilladelse, Der er forskellige tilladelser, der skal godkendes af de lokale statslige myndigheder i hvert skridt for at bygge et hus. Først af alle disse tilladelser bliver en byggetilladelse, uden hvilket opførelsen af ​​dit hus kan ikke begynde. At få det, vil du have at indsende huset design til de berørte lokale myndigheder. Du har også brug for at få godkendelse til en brønd eller septisk system, som skal kontrolleres af sundheds-embedsmænd under bygningen. Forskellige andre tilladelser og tilsyn vil blive udført af lokale myndigheder i byggeprocessen. Med de foreskrevne tilladelser beholdninger, kan man begynde med det første skridt til at opbygge dit hus. Du er nødt til ansætte en kontrahent eller bygherre, der i samarbejde med arkitekten, vil føre tilsyn med byggeriet jobbet.
Lægge House Fonden, Den primære opgave, som skal iværksættes i starten er at lægge fundamentet af huset. Et af de første skridt til at bygge et hus fundament for at rydde ud træer og andre byrder fra huset bygning område og det område der er afsat til septisk seng. Nogle mennesker kan have til at foretage en udjævning job, hvis jorden har en hældning. Fundamentet kan enten være flade, blokere eller søjle type, hvor jorden vil blive gravet. Det er vigtigt at fundamentet er lagt korrekt, da stabiliteten i hele strukturen afhænger af det. Der vil være inspektioner for at sikre, at arbejdet er korrekt udført. Om fastsættelse af en elektrisk grundstødning plade i fundamentet er af afgørende betydning for jording af elektriske forbindelser. Fundamentet del er den vigtigste del af alle trin til at opbygge et hus selv.
Arbejder på Framework, vægge, døre og vinduer; Efter et stærkt fundament er lagt, er den næste del opbygge skelet rammerne af huset. Først ydervæg rammer er lagt efterfulgt af rammerne for tag i form af tag spær. Med hele rammer på plads, herunder udvendige vægge i huset, kan kappen arbejde begynder og døre og vinduer er installeret. Jeg bliver pinlig kort her, men hele denne proces tager en masse tid og sætte i plader for hver etage og rammerne for hver etage er den hårdeste og mest betydningsfulde af alle trin. Læs mere om huset indramning instruktioner.
Sidespor Installation, Tagdækning, El & VVS-arbejde, Dernæst kommer installation af sidespor, de tagdækning og VVS arbejde, der skal gøres. Hver af disse er et specialiseret job og kræver en betydelig mængde tid. Du skal tildele separate entreprenører for disse jobs. Elinstallatører nødt til at afslutte ledninger jobbet ved denne periode. Alle de elektriske installationer skal sættes på plads.
Interiør Finishing, gulve og maleri; sidste ende den indvendige puds og efterbehandling job kan begynde. Med muren plastering bevæger sig i retning af en finish, gulve og fliser arbejdspladser skal begynde. Når gips, efterbehandling og gulvbelægning er gjort, maleri af huset kan begynde. Med indvendige og udvendige maling gjort, de fleste af de store arbejde er overstået.
Landskabspleje; Hvis du ønsker at have en have omkring dit hus, en særskilt landskabsarkitektoniske projekt skal gennemføres, der kan omdanne jorden omkring huset i græsplæner. Dette omfatter udformning og opbygning af en dræning mekanisme. Læs mere på home landskab design ideer.
Boligindretning, den sidste, men stadig en vigtig del er boligindretning. Så kan hjemmet møbler og alt andet interiør tilbehør i huset nu sat op. Dette er en af ​​de skridt, der er involveret i opbygningen af ​​et hus, der kræver æstetiske sans. Med dette gjort jobbet, er du næsten klar til at kaste dit hus opvarmning fest!
Læs mere på:; omkostninger til at bygge et hus per kvadratfod, Home Construction, Byggematerialer, så det var en grov oversigt over alle skridt for at bygge et hus. Som du kan se, er mange hænder og hoveder, der er involveret og hvert skridt til at opbygge en hjem, og det kræver de specialiserede indsats fra forskellige underleverandører arbejder under nøje overvågning af en arkitekt og en bygherre, som du Kommissionen job til. Det er helt afgørende, at du personligt overvåge hver enkelt af de trin til at opbygge et hus, som efter al du kommer til at bo der, og det er din drøm tager form til virkelighed!

Pool Liner erstatning
Tile backsplash Installation
Nem at dyrke planter
Engelsk Ivy Plant
Sandeltræ olie fordele
Bil batteri installation
Dyrkning Skalotteløg
Hvordan du udskifter hovedpakning
Gave Idéer for Mænd
Hvordan man kan måle Shoe Size
Skal jeg kalde ham