Skorstensfejning

Grundet afbrænding af brændstof i pejsen, creosot og sod få akkumuleret som restprodukt på skorstenen væggene. Creosot fænger let og en blokeret skorsten med fanget creosot indeni det kan forårsage hus brande. Desuden creosot har kræftfremkaldende egenskaber også. Af alle disse grunde er rengøring skorsten meget vigtigt. En generel regel er, at man bør gå til rengøring skorsten, når der er en en ottendedel tomme tykt lag af creosot inde i skorstenen. Derfor kan du sikre brandsikkerheden for dit hus og familiemedlemmer.
Instruktioner for Rengøring en skorsten
Før du starter ud for skorstensfejning, bør du udstyre dig selv med nogle skorsten rengøringsudstyr. Disse omfatter: rengøringsbørster med stive børster, udvidelse pæle og reb, støvsuger, kost, støv pan, stige, lommelygte, gamle aviser og drop klud. Når du har samlet alle disse ting, kan du starte rengøringen jobbet. Trin for trin instruktioner til rengøring en skorsten er som følger:
Forberedelse; Arbejdsområdet skal dækkes, således at snavs og andet fra skorstenen ikke breder sig over hele gulvet. Fastsætte gamle aviser i området nær pejsen åbning går op til 3-4 meter. Spray lidt vand på drop klud til at gøre det fugtige og drapere det godt over pejsen åbning. Således fine partikler af sod og creosot vil forblive fanget på den fugtige klud.
Rengøring Skorsten fra Top, For dette, skal du nå på taget ved at klatre op ad stigen. Hvis skorstenen har en dækning, så skal det fjernes og rengøres med skorstenen børste og holde den til side. Binde rensebørste med reb og sænke det ind i skorstenen ved at åbne og skubbe den op og ned på længden af ​​skorstenen, så sod og creosot bliver løs. Flash lommelygten i skorstenen for at kontrollere, om der er nogen steder, der ikke er renset. Gentag børstning processen i disse urene områder.
Rengøring Skorsten fra bunden; Her rengøringsbørsten indsættes i skorstenen fra basen. Denne opgave er meget mere Messier end rengøring fra toppen. Tag klæde, der dækker pejs åbning. Tag en kort skorsten rensebørste og rydde op i røret, der strækker sig fra pejsen til skorstenen. Indsæt rensebørste i skorstenen og gnid væggene med det så vidt dine hænder kan nå ud. Børste bagsiden af ​​spjældet eller metaldør inde i pejsen for at rydde creosot opbygge derfra. Samle alle de kolde aske og creosot med hjælp fra en kost og støv pande. Endelig, gå til kælderen i skorstenen og vakuum ud af området, således at alle sod og creosot er faldet over er der ryddet op.
Få mere information på:; fælles Skorsten problemer; Skorsten Reparation instrukser Mens optage opgaven med skorstensfejning, bør du sikre dig, at du beskytter dig selv med rette sikkerhedsudstyr. Dette omfatter beskyttelsesbriller for øjnene, en støvmaske for at dække mund og næse, handsker, fuld ærmer skjorter, bukser og bandana til at dække hovedet. Asken og andet affald kan forårsage irritation af øjne og hud og påvirke din respiratoriske helbred. Hvis du tror, ​​at opgaven vil være svært for dig eller sikkerhedsmæssige betænkeligheder er generer dig for meget du skal ansætte fagfolk. Normalt skorstensfejning omkostninger afhænger af hvor dit hus er placeret, til den mængde arbejde, der skal gøres, og antallet af skorstene skal renses.

Candy Bar Navne – Liste
, Hvordan man dyrker Roses
Jomfruen Mand og Kræft Woman
Persimmon Tree Care
Kan han lide mig Quiz
Sådan får du den fyr, du Want
Hvordan man bliver en bedre person
Eco Friendly Gaver til mænd
Det, at formulere kælderen Wall
Gaver til mænd under 50 dollar
Nautisk stjerne Betydning