Skole Reunion Idéer

Skole er den bedste tid i alles liv. Lige fra den første dag i skolen, hvor alle omkring dig er en fremmed for din sidste skolebal dans i gymnasiet, du nyder det hele. Ethvert aspekt af skolen har sit eget sæt af erindringer, som du lærer at vokse op. Klasse genforeninger er en del af genoplive disse glemte erindringer, der bringer tilbage mange smil og tårer. De er altid sjovt som du kan møde så mange gamle venner og indhente hinandens tabt år. Tag et kig på nogle af disse skoler reunion idéer, som du kan bruge, hvis du planlægger at have en.
Skole Reunion Party Idéer
Ønsker du at gøre din skole genforening sjov og mindeværdig, jeg er sikker på disse enkle skole reunion ideer vil tjene det formål. Rul ned for nogle store skole genforening fest ideer. Mere om kreative ideer til klasse genforeninger.
Tema part temaer er gode ideer til skolen sammenkomster. De bringer tilbage essensen i jeres skole dage og at du føler dig som om du er tilbage i skolen. Hvis du har en high school reunion kan du have en retro tema. Du kan have en dresscode, hvor alle kjoler den måde, de plejede at klæde sig i skolen. Dette tema kan give din tidligere klassekammerater en chance for at se frisk og moderne. En anden af ​​de store skole genforening ideer er, at du kan have en prom tema. Spørg alle til at pynte den måde, de klædt på til skolebal og dekorere sted med lignende dekorationer. Man kan have lige så meget sjov du havde på din prom selv på genforening. Mere om parts temaer fra 60′s.
Invitationer, Den næste ting du skal gøre er at sende ud genforeningen invitationer. Hvis du vil foretage indbydelser unik og personlig, kan du få din klasse fotografi eller en graduering billede med hele din klasse på forsiden af ​​invitationen. Skole årbøger ofte har alle de oplysninger og kontakt numre af de studerende, så du kan bruge den til at sende invitationer på de respektive adresser. Forsøg at koordinere invitationer med temaet eller farvesammensætninger du har besluttet for partiet.
Menu og musik, hvis du ønsker en god fest, du skal have den bedste musik og god mad. For menu kan du bestemme noget simpelt og ikke alt for krydret. Genforeninger er generelt 10 eller 30 år og dermed mennesker kan have sundhedsmæssige problemer til tider. Til at starte med du kan have nachos og enhver form for lys sovs. Fisk og kylling fingre vil også være en lækker mad for alle. Salater og laks eller nogen form for rødt kød kan serveres til middag. Til drinks du kan få alles favorit champagne til toast og andre drikkevarer også. Frugt punch kan også serveres bare at minde alle om high school parter. Mere om fest fødevarer.
Hvad kan være bedre end at have et live band at spille nogle af dine foretrukne high school sange. Det er en smuk oplevelse, når du lytter til disse gamle melodier, som du har glemt i løbet af årene, og de minde om nogle søde og skattede minder. Du kan have dans aktiviteter og spil til at gå med musikken for at få gang i festen.
Aktiviteter En af de bedste skole genforeningen ideer kan være at have det sjovt skole genforening aktiviteter under festen for at inddrage alle i det. You kan planlægge nogle isbryder aktiviteter som spil og dans for at få alle gæsterne socialisering. Efter alt det sjov og spil, du kan vise dem en kort power point præsentation, som en del af de klassekammerater med billeder og videoklip i skoletiden. Gør det sjovt ved krakning fælles vittigheder og minde alle om nogle sjove episoder i løbet af gymnasiet. Til sidst at afslutte aftenen, giver hver af dine klassekammerat et memento til at tage hjem. Du kan give køleskabsmagneter med klasse billeder på det eller bare bogmærker med nogle rørende skrevet linjer. Leje en fotograf til at fange alle de reunion øjeblikke.
Selvom skolen er noget alle savner, når den er forbi, sammenkomster gøre op for det. Med disse skole reunion ideer, jeg er sikker på alle vil du have en god tid at huske de bedste dage i dit liv.

Window Tinting Laws
Svensk massage
Kom Over en Ex
Hvordan man Tap ett Keg
Badeværelse rhus
Vin Stain Removal
Social Etiquette Tips
Cleanser til fedtet hud
Sådan fjernes Crayon fra Walls
Sådan får du en kæreste
Heater Core Genanskaffelsesomkostningerne