Skin Tone Farver

Har du nogensinde hørt om begrebet farve analyse? Jamen det er det samme begreb, der bruges af forskellige designere og stylister når det afgøres ved klædeskabet og gøre op af en model. Dette koncept baseret på teorien om, at en persons tøj, og der fyldes op bør baseres på en persons hudfarve, øjenfarve og hårfarve. Seasonal farveanalyse, den mest folkelige af farven analysen koncept, gør brug af de fire årstider, dvs vinter, sommer, efterår og forår, for at bestemme ens teint eller farver på hudfarve. Her er forholdet mellem beklædningsgenstande, der fyldes op farver og hudtoner forklares på grundlag af begrebet sæsonmæssige farve analyse.
Læs mere på:; Lysere hudtone, Lysere hudfarve naturligvis; Seasonal Color Analyse
Hud Tone Farver: Winter; Personer fra asiatiske og afrikanske afstamning falder i denne kategori. Huden tone af personer med et vinter teint er bleg hvid, mørk eller gul-oliventræer. Mennesker med sorte eller brune hår og øjenfarve anses for at være vinter mennesker. Den bedst egnede farver til vinteren mennesker er alle nuancer af pink, navy, hvid, sort og rød. Farver, der vinteren folk bør undgå er orange, gyldne og beige.
Hudtone farver: Sommer; Summer teint folk henviser til dem, som har blege hvide eller pink huden. Hår kan være enten mørkebrun eller blond. Sommer teint mennesker ligesom vinteren teint dem ser godt ud i nuancer af pink og blå. Ud over disse, pastelfarver blomme og rødbrun er nogle af de andre farver, som passer til en sommer person. Farver, der bør undgås ved en sommer person er orange og sort.
Hudfarve Farver: Spring; Spring hud er cremehvide og fersken. Forår folk har grønne og blå øjne, rød eller lys brun hår, røde kinder og er tilbøjelige til at fregner. Bedste farver til hudfarve, der falder i denne kategori er alle nuancer med gyldne undertoner såsom gylden brun eller gylden gul. Peach og kamel ser lige gode også. Spring teint folk bør undgå at bære tøj eller fyldes op, som enten kedelige eller mørke.
Hudfarve Farver: Efterår; Efterår teint mennesker har gyldne brune øjne og enten brun eller rødt hår. Tilsvarende til foråret mennesker, efteråret folk ser godt ud i alle nuancer med gyldne undertoner. Andre egnede farver forår til en teint er orange, beige, camel farve og mørkebrun. Blues og lyserøde bør undgås i efteråret mennesker.
Læs mere på; hårfarver til din hudtone, Hvad man ikke skal Wear Tips, Make Up Beauty Tips, Theory of sæsonmæssige farve analyse, men yderst populær, er ikke komplet i sig selv. For eksempel vil der være mennesker, som ikke falder ind under nogen af ​​de fire sæsonbestemte kategorier, dvs nogen med blaa Øjne ligner foråret folk og en mørk teint, svarende til vinter mennesker, der ikke kan monteres i denne tese. Samtidig er der ingen tvivl om, at dette teori virker for mange mennesker. Beslutning om ens garderobe og der fyldes op baseret på ens øje, hår og farver for hud tone, har mange fordele. Det gør huden ser glødende og strålende. Øjnene synes mere lyse og klare, end de faktisk er. Håret Også afspejler farverne og fremstår skinnende og smukke. Og selvfølgelig, supplerer som personen får, vil helt sikkert gøre hans eller hendes dag.

How til mudder Indervæg
Hjemmelavet Kosmetik Opskrifter
Hjemmelavet Rensevæske
Hvordan du installerer Hængsler
Amazon regnskoven Planter
40 års fødselsdag Kager
Sådan installeres Tagrender
Sådan får du Blonde Hair
Påfugl Feather Tattoo
Bryllupsdag ønsker
Uønsket Facial Hair