Sjov Fundraising Idéer

Midlerne er ekstremt vigtige for en organisation. Organisering af en fundraiser er altid en kedelig arbejde. Indsamling så mange mennesker, at sende dit budskab ud til dem, ville du også kræve frivillige hvis du vil have en stor fundraiser.
Så lad os gøre det lidt sjov og ballade. Denne gang giver jeg nogle sjove fundraising ideer til folk fra alle samfundslag. Nyd din arbejde og tjene masser af penge. Gør din fundraiser en succes. Lad os få et kig på nogle af de ideer.
High School er et sted, hvor børn fra alle samfundslag komme og studere. Er sådan en stor uddannelsesinstitution det kræver konstant vedligeholdelse og pleje. For sin konstant vækst midler er påkrævet. Her er nogle sjove fundraising ideer til high school.
Sjov Fond Raising Ideer til High School
Candy Salg, de fleste af de mennesker har en sød tand. Så tag ud din bedstemors hjemmelavede slik og begynde at sælge dem. Hvis du køber dem fra de lokale butikker, beslutte, hvilken type slik vil du gerne sælge og købe det i løs vægt. Bed om en rabat, og også oplyse, at det er for en skole fundraiser. Køb passende mængde kræves kasser og distribuere det i din frivillige. Din samlede udgift opstår, bør komme omkring 50 dollar. Sælge den til naboer, familie medlemmer, andre studerende og lokalbefolkningen. Prøv at sælge en slik til en dollar. Du kan tjene det dobbelte beløb, du har brugt. Fordel investeringer gjort før, og du kan donere resten af ​​pengene til skolen.
Værftet salg; Prøv at have en stor garage eller værftet salg. Spred ordet ud til dine venner og naboer. Du vil sikkert ende med at rense en masse affald fra din såvel som naboens hus. Vælg en weekend for salg da de fleste mennesker ville være hjemme og deltage. Opsæt borde og stole i skolens parkeringsplads. Fordel pjecer hele vejen rundt dit nabolag, og i skolen.
Pet Salg, med planlægning af en garage salg sende nogle af de frivillige til de lokale dyreinternater. Du kan også sælge nogle af de dyr i din have salg. Informere dyreinternater om din værftet salg, også forklare dem idéen om at sælge disse dyr i en fundraiser. Træn din andel af resultat med dem på forhånd. Inviter en medarbejder, så han kan være til stede ved salg og forklare folk om dyret vedtagelsesprocessen. Denne type fundraiser ville gavne skolen og dyreinternater i en stor måde plus give disse kærlige dyr en tiltrængt hjem.
Læs mere om high school fundraising idéer.
Sjov Fond Raising Ideer for Kids, Fun fundraising ideer til børn er altid hjælpsomme for dem i det lange løb. Med disse projekter, som de lærer at arbejde som et team, lærer de at være holdspillere, og det vigtigste er, at de forstår værdien af ​​penge. Fundraisers kan være noget for deres felt tur eller deres træ hus.
Popcorn Fund Raiser; popcornene fond raiser er meget sjov, men du skal have en lille gruppe af dine venner hjælpe dig, og du ville have til at gøre den oprindelige investeringer. Købe nogle tilfælde af popcorn. Hver sag indeholder 6 pakker, der indeholder 3 poser med popcorn. Dette fundraiser ville være en stor succes på en skole begivenhed eller en skole spil. Du kan sælge 1 pakke for $ 10 hver og nyde frugterne af dit hårde arbejde.
Walk dit kæledyr; Dette fundraiser er min ultimative favorit. Det trick er, at en lille gruppe af dine venner i skolen og nabolaget. Gå ud og banke på alle døre, der er i dit nabolag og spørge dem, hvis du kan tage deres kæledyr en tur. Folk i disse dage er så travlt, at de næppe får tid til at interagere med deres kæledyr. Dette kan være en god penge at gøre idé, oplade dem $ 2 en time. Tage instruktioner om kæledyr fra ejeren og have en sjov tid med deres kæledyr.
Har en Lemonade, Dette er den ældste og den mest almindelige fundraiser af dem alle. Det har været i fonden raiser listen i årtier. Det har altid været en succes, men det vigtige ting at huske her er, når det skal sælges? Altid har denne fond raiser i varmere årstider. Dette bliver en øjeblikkelig succes, hvis de sælges på det rigtige tidspunkt.
Flower salg; Denne fond raiser kræver supervision fra forældre. Dette er en glimrende idé til en fundraiser, forudsat forældrene tager tid ud og hjælpe deres børn med at organisere det. Kontakte en lokal børnehave og indkøb blomst planter i bulk og bede dem om rabat. Opdel børnene i grupper og banke på alle døre i nabolaget. Snarere end at gå til en børnehave, vil folk foretrækker at købe planter, der kommer til deres dør trin. Du kan drage fordel naturen og også tjene penge. Læs mere på; Vellykket Fundraising Idéer, Fundraising Idé for Kids, Fun Fond Raising Ideer for universitetsstuderende; Føler du dig knust af stedets af mennesker i Haiti? Ønsker du at bidrage til børnenes hospital eller dyreinternater eller hæve penge til din skole? Her er nogle gode sjove fundraising ideer til universitetsstuderende.
Danse på; Tilladelse til din skole myndigheder er af afgørende betydning for denne fundraiser. Indføre en fri stil dansekonkurrence, bygget en scene i din college campus og sende invitationer ud til forskellige skoler og universiteter. Send invitationer ud i dit nabolag og sæt en tinglysningsafgift på $ 4 for hver deltager og en indgang gebyr på $ 1 “.
Fundraising Armbånd Bevidsthed Armbåndene er en fantastisk fashion statement. Købe dem online eller fra en butik i bulk og benytte den rabat. Vælg din specifikke farver og beskeder, der skal indgå i denne armbånd. Det anbefales at sælge hver stykke for $ 2 og skaffe midler sprede kærlighed og opmærksomhed.
Bag Salg Varer; Dette er en af ​​de ældste fundraising idéer. Vælg frivillige fra din gruppe, som kan betjene en ovn, eller som ved hvordan man koge bagværk. Bage forskellige typer af kager, småkager og sælge dem ud på den ønskede priser.
Tøj salg; Tag din gode rent tøj, sengetøj, tæpper og madrasser som du ikke bruger ofte, og sælge dem på din fond raiser og donere 50% af din indtjening til underprivilegerede børn eller til din college fond. Læs mere om fundraising ideer til elevråd.
Læs mere på; Unikke Fundraising Idéer; Creative Fundraising Idéer, Fundraising Idéer til Nonprofitorganisationer; Hvem siger, pengene skal være tjent kun for os selv? Det var nogle fantastiske eksempler på sjove fundraising ideer, hvor du kan tjene masser af hårde kontanter, og også donere den til de trængende.

Manchetknapper: Sådan Ifør Manchetknapper
Krøllet hår stilarter for mænd
Billig Date Idéer
Fish Tank Størrelser
Opmuntrende ord Efter Breakup
Trægulve Rådgivning
Udendørs Bryllup Receptioner
Affaldsskakt Reparation
Nem Updos for lange hår
Bedste Hele House luftfugter
Hvad fyrene kan lide ved Piger