Sink Drain Reparation

When bad og køkken dræn falder i forfald det bliver nødvendigt at rense det eller endda udskifte den. En vask drain kan ruste, rust eller bliver fyldt op, som kan føre til udsivning af vand mellem vasken rør. Dette kan i sidste ende skade for resten af ​​vasken og også gulvet under vasken. Som Sink afløb udgifter til reparation er betydelige, kan du prøve at reparere det derhjemme. For vask drain reparation, er sig af en blikkenslager ikke kræves, forudsat at problemet mindre én. Læs mere på køkken remodeling.
Hvordan man kan reparere en Sink Drain
En vask afløb kan få stoppet som følge af en gradvis opbygning af snavs og madrester. Tilstopning kan også skyldes kile af en udenlandsk objekt i røret af vasken. Uanset årsagen Måske er det nødvendigt at rydde opbygningen af ​​snavs eller fjerne den udenlandske objekt, så at vandet kan strømme igennem vasken. På et badeværelse vasken, er tilstopning hovedsageligt på grund af en akkumulering af sæbe, hår og snavs. Den første ting, du kan gøre for rense vasken er at bruge ett stemplet. Anbring stemplet hætte lodret over vasken drain og hæld vand i bassinet, indtil det dækker den fælles landbrugspolitik. Kontroller, at stemplet suge kop er stort nok at dække åbningen af ​​afløbet. Nu anvende vaselin om kant stemplet bægeret, så den godt lukkes. Skub stemplet op og ned i vasken afløbet 11:50 gange. På sidste stak, skal du trække stemplet ud med en hurtig opadgående bevægelse som vil lade vandet løbe ud, hvilket unclogging afløbet. Du måske også gerne vide om toilet flange reparation og hvordan man kan rense køkkenvask.
Hvis vasken afløb reparation ikke er lykkedes med denne metode, kan du købe kemiske drainage pulver eller væske fra en isenkræmmer. Bare drys pulveret inde i vasken afløbet og hæld en kop meget varmt vand og lad det uforstyrret natten over.
Hvis du stadig ikke kan rense vasken afløbet med den kemiske afløbsrens samt sugekoppen, skal du placere en spand under vasken fælden og fjern cleanout stikket sammen med vaskemaskinen. Hvis afløbet er tilstoppet denne U formede del af røret, kan et par skarpe sonder med skruetrækker løse problem. Hvis skruetrækkeren ikke åbne den, skal du bruge et dræn snegl igennem røret. Fjern alle filtre og skiver og vejledning afløbet sneglen igennem afløbet åbningen. Nu rotere afløbet sneglen rundt knæk i røret, når du fodrer den på kort afstand. Hvis du får fast, fjerne dræn lover helt og drej den igen. Kør skoldende varmt vand gennem røret for at vaske væk enhver akkumulation. Læs mere om VVS.
Undertiden unclogging vasken afløbet ved at rense rest fra et dræn ikke er tilstrækkelig til vasken løbe reparation. Hvis du har prøvet kemiske afløb løsninger og rengøring af et dræn lover at fordrive snavs fra afløbet, men blev ikke en succes, bør du overveje at udskifte vasken afløb helt. Dette vil indebære udskiftning af rørene under vasken afløbet, såsom s-bøjning eller u-sving.
Før du forsøger at gøre dette projekt af vasken løbe reparation, og begynde at arbejde på rør, skal du placere en spand under røret for at fange eventuelle overskydende væske, der løber ud fra røret, efter i svinget er blevet fjernet. At erstatte S-bend, skal du fjerne skruer og nødder, holder de to stykker af røret sammen ved hjælp af en fælles husstand skruenøgle og skruetrækker. Efter de er løsnet, kan du fjerne skruer og drænrør. Udskift den beskadigede drænrør med nye fra isenkræmmer at sikre, at du køber identiske dem. Læs mere på; Blikkenslager: Spørgsmål og reparation tips, Bathtub Drain Reparation; hane Reparation instrukser Hvis du følger disse vasken løbe reparationsinstrukser grundigt, vil du kunne rense et badeværelse og køkkenvask. Vær forsigtig når du håndterer kemiske rengøringsmidler, da de giver giftige dampe og vil medføre betændelse, hvis du tilfældigvis spilde det på hænderne.

Sådan fjernes Crayon fra Walls
Hvordan man Paint ett Door
Kreative måder at sige Jeg elsker dig
Måder at gøre dit hår vokse hurtigere
Mineralsk Olie til hud
White Elephant gave udveksling
Hjemmelavet Gaver
Room Maleri Idéer
Hvordan man kan skære Formica
Korrekt Tipping Etiquette
På Rebound: Picking dig op når livet dig ned!