Silk Wrap Nails

Ofte når vi er ude på vores dagens tidsplan, vores hænder, fingre og negle gå igennem en masse vejret skifte eksponering. Selv hvis du ikke er meget mode orienterede eller stilbevidste, du skal tage dig af dine negle til at gøre dem til at se præsentable og smukke. I de forskellige metoder og teknikker til rådighed for at give dine negle det perfekte look, et af den meget effektive måder at gøre det er silke wrap negle.
Silke wrap negle er stykker af forskellige materialer med silke, som er skåret i form af dine negle og kan være fastgjort til neglepladen. De anvendte materialer til at gøre disse wrap negle er for det meste silke og andre medtager linned og glasfiber. These silke wrap negle ikke kun beskytte neglene mod skadelige elementer, men også tilføje styrke og længde til dem. Tag en kig på nogle nemme tips til hvordan du kan bruge silke wrap negle og vedligeholde dem på passende vis. Mere om hvordan man laver motiver på dine negle.
Silk Wrap Nails på Home
These søm wraps er langt mere foretrukket end akryl negle ombryder, da de ikke giver anledning til nogen problemer og er også nemme at vedligeholde. Silk wrap negle koste omkring $ 20 til $ 25 og er let tilgængelige i mange stormagasiner. De anvendes i naturlige negle til at styrke deres tips og forhindre dem i at bryde. Nedenfor nogle effektive metoder til at anvende silke ombrydes til dine negle og beskytte dem mod skader. Flere af acryl negle v / s gel negle.
Hvordan man Silk Wrap Nails
Som nævnt ovenfor silke wrap negle er lavet af silke fibre og er designet til at forbedre negle ‘look og beskytte dem. De er meget nemmere at fjerne og kan ikke skade til din oprindelige negle. Mere om kunstige negle.
Trin 1: Hvis du har neglelak på din fingernegle, skal du bruge remover til at tage det ud og hvis du ikke har nogen, anvende lidt olie opbygge. Dip et stykke vat i flytteleverandøren og forsigtigt skrubbe neglen at rense den.
Trin 2, Klip dine negle i en endnu form og fjern den ekstra længde, hvis nogen. Brug en filer til at indgive dem lidt ned og holde sømmet længere, end fingerspidsen, så det kan understøtte silke wrap søm. With the filer, file overfladen af ​​neglen, så den ikke har en glans og bruge et filer med en lille korn for at holde neglen mod skader. Mere om, hvordan at forme negle.
Trin 3, nu klippe dit silke negle til det ønskede længde med hårklipperen og se om det sidder bunden af ​​den naturlige negl rigtigt. Påfør et tyndt lag lim til toppen af ​​neglen og forsigtigt lagde det over neglen for at sikre, at det ikke er bredt sig på huden.
Trin 4, anvende den silke wrap lidt højere end neglebånd og bruge en plastic kompressor ark til at trykke på søm ned i limen. Hold det nede i den samme stilling i cirka 10 for 15 sekunder og gøre det samme for alle ti negle.
Trin 5; Når du har anvendt den silke wrap negle, lad dem tørre godt og derefter med en klipper, afbrød ekstra længde af den oprindelige søm, hvis de ikke er ens. Påfør neglelak til silkesektoren wraps, hvis du vil have dem til at se attraktive og fil dem, når det er tørt.
Det er meget vigtigt at tage sig af disse silke wrap negle, når du har anvendt dem. Du er nødt til være regelmæssig i at fastholde dem ved at holde dem rene og hygiejniske. Du bør fugter neglebånd regelmæssigt med små våde vatkugler og holde ændre din neglelak ofte. Det er ok at lade dem med en polish til engang også. Mere om nail design for korte negle.
Næste gang du skal gå til en fest, kan du blot style dine negle ved at lægge på disse silke wrap negle og prale dem foran alle dine veninder.

Ekstra lange Badeforhæng
Funny Witty Citater
Hvordan man Lace Skate Shoes
The Notebook Movie Quotes
Hvordan man reparerer en tørretumbler
Piratskib Tattoo
Vægbeslag til fladskærms-tv
Sådan Gør vaskepulver
Bil Detailing Priser
Læder Couch Reparation
Bil Party Idéer