Serviet Folding

Mens borddækningen, er servietter også en af ​​de væsentlige elementer. Faktisk kan man bare ikke glemme at placere disse. Hvad med at placere disse servietter i en dekorativ måde? Du har måske set den måde, disse pryder tallerkener og glas med forskellige fold mønstre. Hvis du ønsker at have noget særligt i borddækningen i aften, så er denne artikel vil helt sikkert hjælpe dig. Her er hvordan man kan folde servietter på kreative måder.
Hvis du tænker på serviet foldning, origami kunst er noget, du vil huske. Ligesom de forskellige papir folde teknikker, der anvendes til at gøre håndværk stykker, her er stoffet foldet på forskellige måder og placeret i dejlige mønstre.
Bedste Serviet Folding Styles
Lyset Serviet Fold; Her er en af ​​de dejlige måder at folde servietten. Du kan placere dette på bordet på en side af hver plade eller endda placere i en snæver glas. Start med at placere serviet, op og ned på et bord. Fold det i halve, diagonalt for at danne en trekant. Nu placeres således, at den åbne ender ansigtet væk fra dig og den lange side er mod dig. Fold den lange side op. 1 tomme klappen er nok, skal du trykke på fold godt. Nu starter fra venstre hjørne, begynder at rulle servietten mod højre side ende. Sørg for at du ruller det stramt, så for at hjælpe den stå fast på bordet. Tuck enden i basen, Et lys er parat til at pryde bordpynt. Læs mere om dekorative håndklæde folde.
Fan Serviet Fold; Dette er et almindeligt ses serviet folde stil og ser meget elegant når den står på pladerne. Du kan vælge hvilken som helst farve og design til denne stil. Start med at placere det glatte på et bord. Nu fold det i halve, ved at flytte den højre side til venstre for at danne et rektangel. Start folde det fra bunden, skal du folde 2 / 3 af serviet i læg. Så læg harmonika læg, 2 / 3 op. Nu holder den vandret, læg er i din venstre hånd og anden ende i højre hånd. Igen fold servietten på midten, må ikke overlappe de læg, holde dem på ydersiden. Nu fold i øverste højre hjørne diagonalt ned mod foldede bunden af ​​læg. Tuck under kanten. Placere denne serviet, så centrum fold er på pladen. Slip læg, en serviet fan er klar. Læs mere på paradisfuglen – serviet fold.
Flammernes Fan Serviet Fold; Dette er en af ​​de nemmeste og søde ser serviet folde stil. Du kan placere servietten foldes på denne måde i vinglas. Så lad os lære. Placer serviet, op og ned, fladt på bordet. Nu fold det i halve, løft den øverste ender til at opfylde bunden ender, så den åbne ende mod dig. Fold servietten i kvartaler, kan du flytte den højre kant at overlappe venstre kant. Nu bare fold det i halve og tryk på fold til at danne en krølle. Fortryd dette trin, vi ville bare en krølle. Start folde servietter fra højre til venstre i harmonika læg. Husk at krølle vi gjorde må lander på en fold at sikre, at både ultimo folderne er endnu. Nu du er færdig med folde, skal du bare trykke over med hånden til at danne pæne folder. Nu folde den nederste ende, at danne en 1 tomme fold, kan du slippe den øverste ender. Læg foldede ende i glasset og sprede fan. Nå, det ser virkelig awesome.
Læs mere på:; borddækning Etikette, hvordan du indstiller en tabel ordentligt; Folding serviet på kreative måder er en fantastisk måde at tilføje en stil element til borddækning. Med et stort udvalg af farver til rådighed i servietter kan du nemt finde en der passer til lejligheden og andre tabelelementer. Sørg for at vælge de farver, alt efter temaet, lejlighed og matchende pladerne eller dugen. Det er sjovt at prøve forskellige serviet folde teknikker. Nå, kan du finde ud af nogle nye dem så godt! Disse øjeblikkeligt forbedrer udseendet af tabellen. Din gæst vil helt elske at se sådan et ordentligt sæt bord og vil sætte stor pris på jeres indsats.

Skilsmisse Forligsaftale
Maleri Tips og tricks
Dahlia Løg Care
Hvordan man henvender sig Wedding Invitationer
Allium Løg
Tuberose Flower
Bedste Vandtæt Mascara
White Rose Betydning
Linoleum blokere udskrivning
1900 Fashion
Bryllup Reception Idéer