Self Tanning Lotion

Garvning kroppen for at få det mørkt endnu attraktivt og ruder hudfarve, er ikke så nyt for os alle. Tanning blev primært udført af solbadning, der senere blev erstattet af andre metoder til garvning lide at bruge garvning senge og garvning lotion. Selvbrunende er en metode, der er sikrere og nemmere end solbadning, og det sparer dig også for at betale høje priser for disse dyre solarier. Brug selvbrunende lotion er den bedste løsning for dig, hvis du ikke er spillet for garvning senge eller solbadning.
Selvbrunende som kaldes også som UV-frie garvning, er faktisk en mere sikker måde at få den ønskede bronze look, uden at få solforbrændinger eller hudkræft, som er de vigtigste bivirkninger af solbrændthed og solarium! Selvbrunende er en måde at garvning, der indebærer anvendelse af visse kemikalier på huden. Disse kemikalier vække hudceller, for at få den virkning, som svarer til solbad. Selvbrunende indebærer positive effekter af garvning med reduceret risiko for bivirkninger af solbadning og / eller solarier. Læs om sol og UV-frie garvning så godt.
Hvad er Self Tanning Lotion?
Selvbrunende lotion er en af ​​de måder at få UV-fri garvning. Der er en masse selvbrunende produkter fås i forskellige former som garvning sprays, skum, garvning geléer og garvning piller. Blandt alle disse produkter, selvbrunende lotion er til stede i creme form. Det giver en mørk og bronze tone til din hud. En selvbrunende lotion indeholder primært dihydroxyacetone (DHA) som aktivt stof. DHA er faktisk en sukker, som stammer fra planter (som sukkerroer og sukkerrør) og gæret ved hjælp af glycerin. DHA reagerer med aminosyrer, som findes i huden epidermis. Denne reaktion kræver ikke sollys og har ingen skadelige virkninger på huden så godt.
Andre end DHA, er der flere ingredienser, der findes i selvbrunende lotion. Blandt disse ingredienser, er Tyrosin en vigtig ingrediens, som er en aminosyre. Tyrosin øger den proces af melanin dannelsen i huden og hjælper dig med at få en mørkere hudfarve. Afamelanotide er et andet stof, som er annonceret til at være en effektiv måde at UV-fri garvning. Afamelanotide er en syntetisk form af det naturligt forekommende melanocyt stimulerende hormoner. Forskerne om dets sikkerhed og effektivitet er stadig under udvikling og dermed dens anvendelse er også en smule kontroversielt.
Self Tanning Lotion Tips
Anvendelse af selvbrunende lotion kræver en masse øvelse samt tålmodighed. Man kan ikke få den perfekte tan efter en enkelt anvendelse af selvbrunende lotion. Du skal også huske, at bruge selvbrunende lotion regelmæssigt, kan katastrofalt føre til en »orange tan«, snarere end bronze tan! Stedet for at få modløse, skal du følge disse enkle tips, der introducerer dig til de bedste måder at anvende selvbrunende lotion. Det mest vigtige ting at gøre, før den anvender selvbrunende lotion er at exfoliere huden, ordentligt. Hudeksfoliering fører til fjernelse af de døde hudlag fra hudoverfladen. Der er et par måder at eksfolierer huden derhjemme, som du kan prøve, før du selv synes om selvbrunende lotion.
Det er også vigtigt at bevare fugt niveauet i huden. At gøre det, begynde at bruge generøse mængder af en god kvalitet fugtighedscreme, især efter at du tager bad. Vær omhyggelig med at anvende korrekte mængde fugtighedscreme på huden områder som knæ, albuer og ankler. Hvis disse dele af kroppen forbliver tørre, så de kunne opsuge den selvbrunende lotion og føre til uensartet garvning. Anvendelse af selvbrunende lotion i badeværelset, især umiddelbart efter badet, er helt sikkert en dårlig idé. Fugten og varme, der er til stede på badeværelset kan gøre dig svede under påføring reducere effekten af ​​dit selvbrunende lotion og forårsager drippy pletter på huden.
Altid tage dig tid til at anvende lotion på den ønskede kropsdel. Selvbrunende lotion tager tid at få tørre og dermed ikke klæde sig umiddelbart efter sin ansøgning. Self anvendelsen af ​​disse cremer er altid en vanskelig opgave. For bedre resultat ved at bruge latex hånden handsker. For at få bedre resultater, mens anvendelsen af ​​lotion på afgørende områder som bagsiden af ​​hænder og top af fødder, altid bruge en fugtig trekantet makeup svamp. Denne svamp også fungerer fint som en applikator til selvbrunende lotion til ansigt.
Der er en masse inkvisitioner blandt gravide kvinder om selvbrunende cremer. Selvbrunende cremer er sikrere end de andre garvning metoder, men de er ikke et anbefalet valg under graviditeten. Som huden bliver overfølsom under graviditet, er det bedst at konsultere fødselslæge og derefter gå til selvbrunende lotion mens du er gravid.
Læs også om:; Bedste Self Tanner, Bronzing Lotion, Self Tanning Tips, De fleste af de selvbrunende cremer er FDA godkendt, og de også bestå en række hud foryngende vitaminer og mineraler. Disse ingredienser gør dem sikre for huden, men kun når de anvendes i en begrænset mængde. Som en sidste note af rådgivning, vil jeg foreslå dig at vælge den selvbrunende lotion, som består SPF (Sun Beskyttelse Factor) 15 til SPF 30. Nå, det var alt om ‘selvbrunende lotion «. Jeg håber, at ovenstående artikel var nyttigt for jer alle!

Gemini Tatoveringer
Cool Band Navne
Blege for Hair
Sådan installeres badeværelse Fan
Hjemmelavet vinduespudser
Hvad farver gør Brown
Måder at sige godnat
Begonia Care
Frisurer til fint hår
Fair Complexion Tips
Løs et løbende toilet