Sandeltræ olie fordele

Sandalwood olie er en populær æterisk olie. Det er udvundet fra chips skæres fra kernetræ af sandeltræ træet, botanisk benævnes Santalum album, som yderligere underkastes dampdestillation. Lad mig fortælle dig, at en sandeltræ træet skal være helt modne, der kan tage omkring 30 år for at udvinde olie fra det. Så ikke underligt, hvorfor denne olie er stærkt prissat!
Den omfattende brug af sandeltræ i kosmetiske og parfumeindustrien på grund af dets helbredende egenskaber og fornemme duften, behøver ingen omtale. Sandalwood æteriske olie bruges primært til ayurvedisk formål. Dens antiseptiske og anti-inflammatoriske egenskaber gør det til et effektivt middel mod forskellige hudproblemer. Der er en række af sandeltræ olie fordele, der er nævnt nedenfor er nogle af dem.
Fordele ved sandeltræ olie
Antiseptisk Egenskaber; Som nævnt ovenfor, sandeltræ olie har antiseptiske egenskaber, som hjælper med at holde bakterier i skak. Du kan anvende et par dråber sandeltræ olie eller en blanding af sandeltræ olie og vand på et sår og dække det til at forhindre vækst af bakterier. En af de sandeltræ olie fordele er, at dets anti-inflammatoriske egenskaber bidrage til at mindske hævelse forårsaget på grund af insektstik. Du kan bruge 1 spsk af sandeltræ olie, en knivspids gurkemeje og ½ tsk mælk.
Effektiv Astringent, En af de sandeltræ olie fordele for hud er, at det kan bruges som en effektiv astringerende. Det hjælper fremkalde nedgang i dit tandkød og dermed styrker fat i tandkødet. Det er også nyttigt i at bevare fasthed i huden. Det vil hjælpe dig med at holde sig væk fra rynker og kæmpe aldring. Du kan kombinere det med mandel olie til at have en strålende hud. Brug 8 spsk sandeltræ olie og 2 tsk af mandel olie og anvende denne blanding regelmæssigt for at have en glødende hud.
Naturlig Beroligende, Sandalwood olie er kendt for at være en naturlig beroligende dermed reducerer rastløshed, angst, hovedpine og stress og inducerer ro og positive tanker. For at opnå disse sandeltræ olie fordele, er det almindeligt anvendt til kropsmassage. Det giver dig en rolig og afslappet følelse. Du kan også tilføje denne olie til armaturet i dit værelse for at slippe for stress og slappe af efter en anstrengende dag. Læs mere om aromaterapi æteriske olier.
Klassisk Afrodisiaka, Sandalwood olie er også en velkendt elskovsmiddel. Dette er grunden til, at det er almindeligt anvendt i parfumer. Du kan føje det til armaturet i dit soveværelse og bare føle forskellen. Sin fantastiske duft er sikker på at stimulere dit humør. Det er kendt for at øge sensualitet og styrke den seksuelle lyst. Hvad med en romantisk sandeltræ olie massage til din partner, bare prøve det!
Skin Care, Sandalwood olie fordele for huden er mange. Brugen af ​​sandeltræ olie til acne er meget populær. Det hjælper med at fjerne hud tan og forbedrer din hud kvalitet. Du kan nemt slippe af hudallergi ved brug af 1 tsk af sandeltræ olie, gurkemeje og limesaft. Udskift din hud creme med sandeltræ olie og slippe af med sprukken hud, bumser og udslæt. Læs mere om sandeltræ pulveret huden fordele.
Du kan bruge denne olie direkte eller i kombination med andre olier og få det maksimale sandeltræ olie fordele. Din hektisk livsstil kan gøre dig stresset og deprimeret. Valget af aromaterapi med sandeltræ olie vil give dig en fantastisk følelse ved at lette stress og spændinger og forbedre din søvn mønster. Sandalwood olie har en række sundhedsmæssige fordele og åndelige anvendelsesformål, der gør det til det mest populære æteriske olie.

Feng Shui Symboler
Bryllup Indgang Sange
Hvordan man siger Jeg elsker dig i japanske
Berømte Sad Love Quotes
At drikke Absinthe
Ice Breaker Aktiviteter
Baby’s Breath Centerpiece
Rengøring Glas Tile
Sådan installeres Laminatgulv på trapper
Franske kvinder Navne
Afløbsløsninger