Sagging Øjenlåg

Sagging øjenlågene skyldes når lag af huden, under og over øjet, begynde at miste deres elasticitet og fasthed. Nogle af de hængende øjenlåg årsager er den naturlige aldringsproces, indtagelse af fødevarer rige på sukker, stress og depression, træthed, utilstrækkelig søvn, rygning, akkumulering af toksiner i kroppen, thyreoideadysfunktion og væskeretention. Der er en række måder at behandle og minimere sagging øjenlåg fra kosmetiske til medicinsk nogle hjem retsmidler. Læs mere om årsager til hængende øjenlåg.
Sagging Øjenlåg Treatment
Øjenlåg, for at behandle sagging øjenlåg, blepharoplasty, er et kirurgisk indgreb, hvor overskydende hud, er fedt og muskler omkring øjnene fjernet og omplaceres, udføres. Øjenlåg hjælper personen i at slippe af med hævelser omkring øjnene, mørke rande, poser under øjnene samt eventuelle overskydende hud omkring øjnene. Øjenlåg er som regel anbefalet af læger, hvis personen ikke er i stand til selv åbne øjnene ordentligt på grund af hængende eller sagging øjenlåg.
Botox indsprøjtninger, Botox indsprøjtninger er en anden måde at slippe af med den slappe øjenlåg. Botulinum toksin type A den sammensatte, der anvendes i botox indsprøjtninger, da sprøjtes ind i huden, lammer musklerne og sammentrækninger, der forårsager rynker. Dette resulterer i reduceret forekomst af rynker og fine linjer omkring øjnene. Virkningerne af BOTOX, en kosmetisk behandling, normalt senest i omkring tre måneder, efter, at hele proceduren gentages.
Home Retsmidler for Sagging Øjenlågene
Sund kost; For at slippe af hængende øjenlåg, den bedste løsning ville være at spise naturligt, sundt kost og helst blive en vegetar. Spise en afbalanceret kost, som er rig på antioxidanter og vitaminer E og A, hvilket eliminerer højt sukker fødevarer fra kosten, at forbruge masse vand holde hydreret hud og smidig, kan hjælpe med bremse processen med sagging øjenlåg. Forbrugende grøntsager og frugt juicer og madlavning i olivenolie, vil bidrage til en bedre absorption og fordøjelse, hvilket gør huden mere ungdommelig med tiden.
Kartofler, For at slippe af poser under øjnene samt sagging øjenlåg, skæres tynde kartofler og placere dem på begge øjnene. Hold dem på i omkring femten minutter. Dette vil ikke blot slappe dig, men også nedbringe hævelser omkring øjnene. Kartofler indeholde et stof kaldet catecholase, der har hud lettelse egenskaber. Således behandler sagging øjenlågene med kartofler kan hjælpe i fjernelse af mørke rande under øjnene samt puffy øjenlåg.
Øvelser Visse øvelser kan også gøres hjemme for at slippe af med dem. Den nemmeste af sagging øjenlågene øvelser er at placere en finger under øjenbrynet og langsomt løfte det, at holde den der i omkring fem sekunder, og derefter bringe Øjenbryn tilbage til sin oprindelige holdning. En anden øvelse, som kan bidrage til at styrke musklerne omkring øjnene er at holde fingrene på templet og derefter langsomt trække huden under og over øjet mod ørerne.
Make-profil for Sagging Øjenlågene
Det gør-profil for at nedbøje øjenlåg bør ske på en sådan måde, at øjnene ser unge, velskabt og store. Ved anvendelsen af ​​øjenskygge, skal du vælge farver som brun og grå, da de hjælper i skjul den slappe hud. Undgå at bruge nogen form for skinnende øjenskygger, da de vil henlede opmærksomheden på sagging øjenlåg. At gøre øjne ser lyse og ungdommelige, anvende en mørk eyeliner i den øverste vipper, efterfulgt af en tyk mascara. Avoid using mascara on the lower lashes as it might draw attention to the sagging skin below the eyes.
Læs mere på:; Eye Care, øjenproblemer, Selv behandler sagging øjenlåg helt uden en operation eller en kosmetisk procedure ikke er muligt, endnu med ordentlig øjenpleje, øjenøvelser, en sund kost og en intelligent gøre op, kan du sikkert minimere deres udseende.

Japansk Pine Tree
Hvordan man opbygger en reol
Hvordan man Alter Pants
Vægbeslag til fladskærms-tv
Kinesisk Bamboo Tree
Strand Tema Soveværelse
Lip Hårfjerning på Home
Sådan Gør Soy Candles
Berømte citater om Life
Puerto Rican Tatoveringer
Alum Pulver Bruger