Safran Krokus

Safran har altid været en af ​​de dyreste krydderier og det menes, at mennesket har brugt safran fra det tidspunkt, de gamle grækere. Ifølge arkæologiske beviser, sin været 3000 år, da vi mennesker begyndte at dyrke safran. Tidligere, vilde forskellige safran kaldet Crocus cartwrightianus blev brugt til dyrkning. Det var under den yngre bronzealder, at den nuværende vifte af safran (Saffron krokus) blev udvikles.
Hvad er Saffron?
Vi ved alle, at safran er et krydderi, som er afledt af safran anlægget. Safran anlæg, der er kendt som safran krokus (Crocus sativus), tilhører slægten krokus i iris familien Iridaceae. Krydderi kaldet safran, som anvendes til kulinariske formål, er stil og stigmatisering af blomster safran anlægget. Den stil og den stigmatisering, er dele af den kvindelige reproduktive del af en blomst. En typografi en stilk, der har en æggestok i en ende og den stigmatisering på den anden ende. I tilfælde af safran krokus, har hver blomst tre støvfang, som er rød eller orange farve. These støvfang sammen med stilarter er høstet og tørret. This tørret produkt kaldes safran, som anvendes til forskellige formål, især som krydderi. Som krydderi er safran hovedsagelig anvendes som farvestof fuldmægtig, eller om krydderier. Det giver en gylden-gul nuance til retter. Bortset fra det, er safran også bruges som et farvestof og til medicinske formål. Den høje pris på safran kan skyldes det faktum, at kun tre støvdragere er fremstillet af en safran krokus blomster, og det skal omkring et kilo blomster at gøre en ounce af safran. Bortset fra, at en stor del af safran produktionen foregår manuelt. Nu du har en grundlæggende idé om safran krokus plante-og safran. Rul ned for at få flere oplysninger om, hvordan man dyrker safran krokus og safran krokus pleje.
Safran Krokus Care
Dyrkning safran krokus kan vise sig nyttigt på to måder. Det kan være en billig måde at få safran og bortset fra safran krokus planter er de første planter til at blomstre i efteråret og producere blomster hele sæsonen. Lavendelen-farvede blomster kan være et smukt supplement til din blomsterhave. Hvis du er interesserede i at vide mere om, hvordan man dyrker safran krokus, så læs videre. ; Saffron krokus kan dyrkes fra løg eller knolde. Da de fleste af de nuværende sorter er krydsninger, kan du ikke få safran krokus frø. Men køb safran krokus stængelknolde fra ansete sælgere alene. Sørg for at du køber en safran krokus sort (ligesom Crocus sativus cashmirianus) alene og ikke efteråret eng krokus. ; Den rigtige tid til plante disse safran krokus løg, er sidst på foråret eller forsommeren. Du kan også plante knolde eller løg i starten af ​​fald, men det vil spire det efterfølgende forår kun. ; Forbered jord med organisk materiale som tilsætning kompost, blade eller græs udklip til jorden. Safran krokus planter har brug for fuld sol og veldrænet jord for en sund vækst. Jorden må ikke få klæg, og anlægget skal beskyttes mod vind. Læs mere på kompostering. ; Når du er klar med placering af beplantning, plante knolde i huller, der er mindst fire inches i dybden. Altid huske at plante disse knolde med deres rødder vender nedad. Hold en afstand på seks inches mellem hullerne. ; Hvis placeringen forventes at blive besøgt af gnavere, vil det være bedre at dække området med en maske kabinet, så dine knolde som ikke er spist af dyrene. ; Sommeren, skal jorden være tør, da planterne bliver hvilende i denne sæson. Bladene og blomster udvikler i efteråret og i løbet af denne sæson, du er nødt til at holde jorden fugtig (ikke klæg) gennem lejlighedsvis vanding. ; Den blomstrende periode kan vare en måned og i løbet af denne tid, er en enkelt anvendelse af flydende gødning anbefales. Fortsæt med lejlighedsvise vanding indtil starten af ​​foråret, da bladene begynder tilintetgørende i dette tidsrum. ; I kolde klimaer, grave ud stængelknolde og gemme dem i et koldt, mørkt sted. Plante disse knolde igen i slutningen af ​​foråret eller først på sommeren. Læs mere på safran – en konge værdig. , Nu ved du mere om safran krokus dyrkning. Begynder at lægge en safran anlæg og nyde fordelene.

Makeup Pensler: Rengøring Makeup Pensler
Standard Ramme Størrelser
Floor Tile Fjernelse
Sjove ting at gøre med din kæreste
Granit bordplader Installation
Fransk Land rhus
River Birch Tree
Hvordan at sende en skrivelse Internationalt
White Rose Betydning
Tøj i Medieval Times
Viskerblad erstatning