Saflorolie

Medlemmer af solsikke familien, saflor anlægget (Carthamus tinctorius) er en 30-16cm høj plante med lysende gul, kugleformede blomster hoveder, der blomstrer i juli måned. Hver gren af ​​dette anlæg er prydet med 2-4 blomster bestående af 15-20 frø hver. Disse frø, og knust bidrager imidlertid til tidselolie.
Der er to metoder, som olien udvindes af frøene, er et kaldes mekanisk proces, mens den anden kaldes den kemiske proces. I de mekaniske proces, er olien udvundet fra planten ved hjælp af en naturlig kage. Ved den kemiske proces olien er raffineret ved tilsætning af kemikalier, men i denne proces olien bliver forurenet med nogle skadelige kemiske, der har bivirkninger på kroppen. Således mekaniske metode er bedre, da det ikke forstyrrer de naturlige ingredienser der findes i saflorolie. Kender andre vegetabilske olier.
Typer af saflorolie
De to typer saflorolie er mono-mættede saflorolie og flerumættet saflorolie.
Mono-mættede saflorolie: Denne type saflorolie er lugtfri, farveløs og har et højt oliesyre indhold er hylde-stabil og bruges som en varmestabil madolie. Men selv om det er hylde-stabil, det skal opbevares på et køligt, tørt sted væk fra lys udefra for at forhindre fordærv. Det har en høj rygning punkt, som gør det til et egnet olie til friturestegning, osv. Mono-mættede saflorolie ikke har nogen meget gavnligt for menneskers sundhed.
Flerumættede olie: Denne type saflorolie er en farveløs og smagsløs olie, der er lastet med en stor mængde af ernæringsmæssige værdi. Det er høj i linolsyre. Bruges som en kold olie Denne olie er dejligt at tilføje til bandager, osv. Men de flerumættede oliebehov skal håndteres virkelig nøje, da det har en tendens til at få harske virkelig nemt. Lagre den i køleskabet vil være godt.
Saflorolie Fordele
De forskellige fordele, vi modtager fra saflorolie er som følger:
Saflorolie til hud; Saflorolie føjes til hudpleje produkter som ansigts renseprodukter, fugtighedscreme, balsam, da det fungerer som et smøremiddel med okklusiv egenskaber. Det betyder, at denne olie fungerer som en beskyttende barriere, der stopper vandet i at fordampe fra overfladen af ​​huden. Saflorolie indeholder som essentiel fedtsyre kaldet linolsyre, hvilket er ganske stærk i at fjerne snavs og olie fra huden. Denne olie virker også på ens hud for at reducere tørhed, ruhed og lindrer og blødgør huden problemer. Læs mere på saflorolie for huden.
Saflorolie for Hair; Denne olie er også fantastisk til at styrke hår vækst, da det indeholder vitamin E. Perming hår, farvning den jævnligt, osv. får håret til at blive helt tør. Det er grunden til disse mennesker behøver for at komme saflorolie massage at puste nyt liv i håret. Da denne olie bliver absorberet let ind i hovedbunden, det hjælper til at forebygge hårtab og hjælper også i hårvækst. Læs mere på saflorolie for hårvækst.
Saflorolie og Vægttab, fortærende flerumættede saflorolie dagligt bidrager til at øge kroppens stofskifte og reducerer fedt procenter. Tilskud af saflorolie eller flydende form kan tages på daglig basis at hjælpe med vægttab. Olien er umættet og er forbundet med vægttab ved at øge kroppens stofskifte. Faktisk viste undersøgelserne fra Ohio State University forskere, at indtagelse af saflorolie rejser produktion af adiponectin hormon i kroppen, hvilket igen fremskynder mere effektive fedtforbrænding. Læs mere om saflorolie fordele.
Selvom vi ikke er bekendt med nogen saflorolie bivirkninger som allerede nu, er det vigtigt til at forbruge denne olie i moderate mængder. Med enhver naturlig, urte behandling, er man nødt til at være forsigtige. Aldrig forbruge sådanne olie eller urter før konsultere din sundhedspleje udbyder. Mennesker med visse medicinske tilstande kan ende op i livstruende situationer, hvis kroppen handlinger negativt. Hvis du er på udkig efter en saflorolie stedfortræder, så rapsolie ville være en god mulighed.

Dark Eye Makeup
Dinner Party Games
Omkostninger til Mail et Letter
Hvordan du udskifter hjullejer
How kan falde i søvn
Hjemmelavet Hair Mask
Bohemian tøj til kvinder
Design din egne sko
Dyrkning Skalotteløg
50 års fødselsdag Invitationer
Gennemsnitlige daglige Calorie Krav