Sådan Tie en Bandana

Bandanas er intet andet end trekantede eller firkantede stykker stof, der anvendes som tørklæder til binde omkring hovedet eller halsen. De er en af ​​det mest alsidige tilbehør til håret i en persons garderobe og kommer i flere farver og designs. En bandana bliver brugt af både mænd og kvinder lige siden det femtende århundrede, og har en lang række formål. De kan bæres rundt i hovedet for at redde den fra varme eller dække dit hår, når du har en dårlig hår dag. Find ud af hvordan du kan binde en bandana på forskellige måder.
Måder at Tie en Bandana, en bandana kan bindes rundt om dit hoved samt dit halsen på flere måder. Mange forskellige mennesker i forskellige kulturer uafgjort bandanas af forskellige grunde. Bandanas er også bæres som et fashion statement.Tag et kig på de enkle trin for at lære hvordan man binder en bandana.
Sådan Tie ett Bandana Around Your Head; kan bindes en bandana omkring dit hoved at beskytte din hår fra varmen og støv eller bære en særlig farve bandana der matcher tøj som en stil erklæring. So, læs videre for at vide, hvordan man binder en bandana om din egen i forskellige måder.
Knot nej. 1, først og fremmest, få et kvadrat bomuld bandana i størrelsen 60 cm i hver side. ; Fold ett af hjørnerne af dit bandana på en sådan måde, at foldede punkt er groft i centrum af pladsen. ; Hold de to tilstødende ender af bandana, hvor klappen er lavet i den nederste del af begge håndfladerne. Nu omhyggeligt Anbring foldede kant til din pande. ; Flyt dit hoved bagover og hold de to side hjørner tightly siden dine ører. Træk den side hjørnerne til bagsiden af ​​dit hoved og binde en enkel knude med dem. ; Nu med den ene hånd holde denne enkelt knude, så det ikke løsner op. ; Samtidig bruge den anden side for at bringe de løse kant bandana over bagsiden af ​​dit hoved til det punkt i knude. ; Sidst binde endnu en single knude over nederste hjørne med den tidligere knude kanter. ; Knot ingen. 2, En anden måde at knytte en bandana rundt om dit hoved ville være at følge de første to trin som nævnt ovenfor. ; Så i stedet for at knytte to kanter første, kan du medbringe den tredje løse kant over hovedet og hold den med én hånd. , Efter dette, bringe de to side hjørner på bagsiden af ​​dit hoved og bind en enkelt knude over den tredje side. ; Knot nej. 3; Fold bandana i halve diagonalt, gør en trekant. ; Bind to ender bag nakken eller trækkes op til toppen af ​​dit hoved tæt, så der knude ikke løsne op. , Når det er i en trekant, kan den tredje løse ende enten venstre ubunden under de første to kanter eller gemt i mellem knude. ; Denne måde binde en bandana kan bruges til binde det rundt om halsen som en tørklæde for at give dig en cowboy look eller bare en hip hop fan. ; Kombinationsklausuler den trekantede bandana hovedet hvor tredje punkt af trekanten er til lavere side kan bruges at dække næsen og den knude kan foretages på lænden af ​​dit hoved. ; Læs mere på; Sådan bærer et tørklæde; Måder at bære en Scarf; Du kan endda binde ett bandana omkring dit håndleddet hvis du spiller en sport og ikke har en håndled band til tørre off du sved. En bandana kan være nyttige i andre tilfælde, hvor du er rengøring en rummet eller slange og du ikke ønsker at indånde støvet.
Bandanas er en favorit hos ikke blot almindelige mennesker, men berømtheder, som de ser cool og stilfuld. Så hvis du ikke har bemærket trinene på hvordan man binder en bandana, tager dem med det samme og knejse din cool, classy bandana look foran dine venner.

Fred Lily Pasningsvejledning
Naturlig Baking Soda
Kombination Skin Type
Rustik vinduet behandlinger
Sådan fjernes Stain fra Wood
Stenbukken Woman
Valentinsdag Ideer
Fotogaveideer
Maleri Ideer til en planteskole
Alternative brudekjoler
Binde en butterfly