Sådan shrink Tøj

Du har købt en t-shirt eller et par jeans, og du indså efter at have prøvet det derhjemme, at størrelsen er lidt for stor til dig. Der er et problem, kan en dyr løsning gå til en skrædder og få tøjet ændret, mens en billigere løsning ville være at formindske beklædning selv. Der er chancer, kan du ikke vide, hvordan man skrumpe tøj, og derfor et par måder at skrumpe forskellige typer stof behandles nedenfor.
Sådan shrink Tøj on Purpose
Bomuld og uld, Før du starter den egentlige skrumpende processen, vil du have at bestemme, hvad stof dit tøj er lavet af. Kontroller etiketten på dit tøj til dette. Vævet stof er normalt omkring 3 til 4 gange, før den bliver mindre, mens en bomuldsstof krymper nemt, til tider endda efter den første vask. Der er visse bomuld, som er forvasket før dit køb dem. Disse tøj ikke skrumper, når du har vasker dem. Men hvis stoffet ikke er forvasket, er det forpligtet til at skrumpe efter vask den for første gang. Når tøj bliver vasket i skiver, en spindende årsagerne uldne og bomuldsstof at binde eller trække sammen, hvorved svind. Så for at krympe tøjet hurtigt, giver tøjet en lille roterer, mens vask og tørring.
Jeans, En af de enkleste stof til at skrumpe er denim, da det er meget lig bomuldsstoffer, bare at gevindskæringen er mere stærk. Efter vask af jeans i koldt vand og lad det at spinde et par minutter mere. Dette vil bidrage til stramning af stoffet ved at trække i trådene sammen. Sæt jeans i tørretumbleren og juster indstillingen til lav «, således at tøjet blive i varm luft i en længere periode. når det er fuldstændig tør og du prøver at sætte det på vil du opdager din jean er skrumpet.
Polyester, ligesom jeans og bomuldsstoffer, er polyester også meget nemt at skrumpe. Vask dine polyester tøjet i koldt vand og lade dem i tørretumbleren for at lade dem tørre. Sørg for at du justerer indstillinger på tørretumbler til “høj”. Det er det. Efter tørring vil din Polyester beklædning er skrumpet fra dets oprindelige størrelse.
Silke Silke anses for at være lidt svært at skrumpe ind, men ikke umuligt. Da du ikke ønsker at skade gevindet på dit silke tøj ved at vaske den i vaskemaskinen, du normalt håndvask alle silke tøj. Når du har hånden vaskes din silke tøj, luft tør det ved at sprede det ud i solen. Når dette er gjort, sætte tøj i tørretumbleren, skal du justere den til medium, og lad det i 5 minutter. Vær forsigtig, ikke for at holde det tøj i tørretumbleren i meget lang tid, da det kan krymper mere end du vil det. Hold øje på kluden hver 5 minut, og fjerne det når det er skrumpet som pr dine behov.
Sådan shrink tøj i Wash
At skrumpe tøj i vasken, justere din vaskemaskine indstillinger til “varmt vand«, tilføjer tøj, vaskemiddel og lade vaskemaskinen til slut den komplette vask cyklus, som bør tage omkring 15-20 minutter. Når maskinen stopper spinding, fjerne tøj og placere dem i tørretumbleren. Hold tumbleren indstillinger til varme, og lad dem spin en komplet cyklus der skal vare i ca 15 minutter. Få det tøj ud og jern dem. Vil du observere de skrumpet i størrelse.
En anden måde at skrumpe tøj er at lade dem dryppe tørre. Du skal blot vaske det i en vaskemaskine og lægge dem ud flad i den varme sol. Varmen vil stoffet strammere og dermed lette skrumpende processen. Læs mere om, hvordan man formindsker en skjorte.
Efter at lære forskellige måder, hvordan man kan skrumpe tøj, vil du helt sikkert prøve det derhjemme. Sikre, at du tjekke stof, dit tøj først og derefter bruge den relevante metode til at skrumpe dem. Kan du overdrive det faldende, så vagt mod den ved at holde kontrol med stoffet efter hvert trin. Hvis du ikke er tryg ved tanken om faldende tøj, så kan du altid gå til en skrædder for at få dem ændret som pr dine størrelse.

Hvordan man kan reparere Bruser Faucet
Hvordan at sende en skrivelse Internationalt
Yucca Palm Care
Flaming Heart Tattoo
Øjenbryn Figurer
Sjoveste Citater Ever
Hjemmelavet Gaver
Hvordan man kan skære Formica
Ekstra lange Badeforhæng
Tandrem Problemer
Automatisk Plant vandingssystem