Sådan Set en mus Trap

De fleste af os til at grine vores hjerter ud ved synet af en snu lille omstrejfende mouse slå luften ud af en tåbelig, skråsikker kat. Jeg taler om den populære Tom og Jerry tegnefilm. I virkeligheden er mus meget almindeligt forekommende i amerikanske hjem, gårde, og forårsage en masse problemer. De tab, de kan årsagen se små, men hvis den ikke behandles omgående, selv en enkelt omstrejfende jerrycan gøre din tilstand værre end Toms. Selv i dag, konventionelle mus fælder udgør en af ​​den mest effektive måde at slippe af med en mus. En mus fælde virker ved indfangning af en mus med magtanvendelse, ved at dræbe den eller pinning det ned, i live. Men kun købe en mus fælde, ikke udføre opgaven, skal man lære, hvordan du indstiller en mus fælde perfekt. Indstilling musen fælden at forkerte steder kan være farligt, hvis du har små kids i hjemmet, eller måske endda vise sig katastrofal for dit kæledyr. Lad os gå igennem, hvad alle ting er nødvendige, og proceduren for at oprette en musefælde.
Sådan sætter du en Mouse Trap: nødvendige materialer
Musefælde; Der er en række musefælde designs til rådighed i disse dage. Den mest almindelige er den afprøvet og testet, den fjendtlige, fjederbelastede baren musefælde. Det har en meget simpel konstruktion med en pressetur på én side og en tungt læsset fjederen på den anden side. Turen, som har en plads til agn for at tiltrække gnaver, når der trykkes vil frigive de indlæste foråret, som afvikler i en meget hurtig strejke. Nu kan du kan forestille dig den skæbne med musen forsøger at spise den lokkemad? Der har været flere andre innovative musefælder, ligesom munden musefælde, el musefælde, live-fangst musefælde eller lim fælder. Men har ingen erstattet de mest populære og den enkleste, fjederbelastede én.
Agn; Det andet vigtige materiale er lokkemad. At tiltrække den gnaver mod den fælde er det vigtigt at lokke den med en slags lokkemad, at mus som en masse. Dette er et vigtigt trin i, hvordan man indstille en mus fælde. Mus elsker husholdningsartikler gerne peanut smør eller ost, som begge kan bruges som madding. Der er en teori om, at ost ikke kan tiltrække en rotte, hvis du oplever det samme er det bedre at skifte til den tidligere.
Beskyttende hånd handsker; Du bliver nødt til dette for at fjerne fanget musen, som vil blive døde Hvis du bruger en indlæst-fjeder musefælde eller elektrisk musefælde.
Sådan sætter du en Mouse Trap: instrukser Start forberede fælden i den aften som en husmus tendens til vandre i søgen efter mad, når lyset og aktiviteten er minimum. ; Forbered agn på forhånd og tjene det på den trippende pladen. Sørge for ikke indlæse foråret før pålæsningen lokkemaden ellers hånden kunne blive musefælde’s første offer. Salami og beacon er også betragtes som potentielle lokkemad. , Nu finde låseclipsen holder U-formede bar på plads. Slip bar og trække det tilbage, da foråret bredbånd til sit maksimale potentiale. , Nu kommer spørgsmålet om placering, hvilket er meget vigtigt at mene, at en mus altid har foretrukket stier, mens vandre. Læg fælde, hvor du opdager en mus eller dens efterladenskaber. Kitchen er en musens foretrukne område. Placering fælden i den mest sandsynlige sti kan øge chancerne for pinning ned trussel. Mus altid foretrække at flytte langs vægge, der minimerer risikoen for at blive opdaget. Placering af fælden vinkelret langs en væg kan være de bedste valg. , Nu, med den fælde, der, alt hvad du (og musen!) kan gøre er at bede. Hold fælde, der natten, da dette vil øge chancerne for musen at finde madding og efterfølgende falder i fælden. ; Udlægning fælden natten sikrer også, at hvis der er børn i hjemmet, de holde sig væk fra den. Hold også dit kæledyr lænket, eller i morgen fælden kan være nødvendigt at blive kaldt et kæledyr-fælde! ; Hvis jeres bønner bliver hørt, finder du besejrede fjende. Men hvis rottens bøn er opfyldt, grine af på en anden Tom og Jerry episode! Hvis der er en død mus i fælden, slippe af med det, mens iført tykke beskyttelseshandsker og senere vaske dig med en anti-septisk for at undgå infektion. ; Kassér musen i dobbelt polyethylen posen og læg dem i en skraldespand. Læg den fælde igen, hvis det er nødvendigt. Bemærk: Skrotning af en fanget eller død mus er ofte en rodet affære, og kan omfatte blod, undgå at gøre det, hvis du er for sarte.; Selv om disse fælder meget effektivt, er det vel ikke en forebyggende foranstaltning. Der er altid mulighed for at få flere mus ind i hjemmet og så bliver du nødt til redo det gode arbejde.
Læs mere om, hvordan man Catch en mus, Skadedyrsbekæmpelse, rottebekæmpelse Metoder: Naturlig rottebekæmpelse; Gnavere Skadedyrskontrol: Elektronisk rottebekæmpelse, Det handler om, hvordan du indstiller en musefælde for en vellykket kampagne for at komme af mus fra din hjemmet. Denne teknik er ikke fortaler for brug på gårde, da der kan være et par hundrede mus der, og det det ikke er muligt at dræbe dem én efter én.

Frygt for afvisning
Lædermøbler Care
Cosmos Flower
Strand Tema Soveværelse
Krokus Løg
Funny Interview Spørgsmål
Soveværelse Interiør Design Idéer
Baby Shower Spil til mænd
Valentinsdag Ideer til kæreste
How at plukke øjenbryn
Flaming Heart Tattoo