Sådan monteres Mascara

Mange kvinder bliver frustrerede over deres mascara på grund af den lejlighedsvise klumper der bliver efterladt på øjenvipperne. Hvis det er tilfældet med dig forsøge dette. Før du anvender mascara tage penslen og ett væv. Placer tissueprodukter omkring pensel og forsigtigt rulles børsten omkring væv. Sørg for at du ikke ruller det for meget eller også hele mascaraen kommer ud. Nu hvor du ved hvordan du undgår grimme klumper, lad os tage et kig på, hvordan at sætte på mascara korrekt. Læs mere om øjenmakeup.
Sådan monteres Mascara Korrekt, jeg har mødt mange makeup artister forklare mig forskellige måder at sætte på mascara, men kun én teknik virkede ret. At kende virkelige henrettelse om, hvordan man sætte på mascara afhænger ikke mærket af kosmetik. Den bedste mascara for dig, bør baseres på udseendet af din vipper. Her er nogle tips og tricks om hvordan man anvender mascara på den rigtige måde.
Pick højrefløjen Mascara: Tag din tid i det smukke midtergangen, når du er picking en mascara for dig selv. Hvad du behøver at koncentrere sig om er, hvis det kosmetiske mærket har vandfast mascara eller ej, og hvis det giver mere længde og volumen. Du vælge en nuance mørkere end dine vipper, fordi det giver en bedre look. Hvis du er en blondine, skal du vælge en brun farvet mascara. Og hvis du har sort eller mørk brun hår, altid gå efter sort farvet mascara. Læs mere om bedste forlængelse mascara.
Curl, Curl, Curl: Der er kvinder, der er velsignet med krøllet øjenvipper, men ak, ikke alle er så heldige. Og det er derfor mennesket opfandt øjenvipper curler. Læs anvisningerne på, hvordan man bruger en øjenvippebukker korrekt før du starter. Du ønsker ikke at skade din øjne eller plukke dine vipper. Læs mere på øjet makeup tips.
Nu kommer den Anvendelse: Tag den øverste øjenvipper først, da det er det nemmeste at farve. Selv er der makeup modeskabere, der fortæller noget andet. Du kan tage den nederste øjenvipper eller toppen dem, alt efter hvad der virker for dig. Der er ingen rigtige eller forkerte vej herhen. Start med bunden af ​​dine øjenvipper og langsomt anvende mascara. Dette vil forlade dit vipper med en god base pels. Men sørg for at du ikke anvender mere end ét lag. Hvis mascara ikke giver den rigtige frakke i et program, så mascara skal udskiftes.
Nu kommer den nederste vipper. Hold en foldet silkepapir under bagdelen øjenvipper. Lodret hold stav og bare røre ved din vipper. Dette vil give dig et naturligt udseende snarere end en spiky søger udseende. For en intens look, kan du gøre mere end én lag på din bund vipper. Prøv ikke at holde staven vandret, da det vil gøre plamage mærker under øjnene og vil gøre din hud ser mørkere. Hvis du ønsker at undgå dette, er der et trick for at gøre din nederste vipper ser defineres, uden at de ser tungt. Påfør et lag mørk brun mascara over bagdelen vipper. Læs mere om dramatiske øjenmakeup ideer.
Adskil Lashes: Køb en øjenvippe separator pensel, hvis du ikke har en, fordi det virker vidundere. Tro mig damer, vil du ikke fortryde det. Vær så skånsomt som muligt og omhyggeligt adskilte any vipper, der er kommet sammen i en gruppe. Læs anvisningerne på, hvordan man bruger øjenvipper separator børste omhyggeligt og derefter bruge det.
Læs mere på:; øjenvipper Dye, øjenvipper g / l VOC; Det var nogle personlige tips om, hvordan man sætte på mascara ordentligt. Samtidig fjerne mascaraen, skal du bruge en oliebaseret mascara remover, så du undgår at trække vipperne. Ikke alle mærker er lavet ens, og deres endelige resultater er altid forskellige fra hinanden. Prøve forskellige mærker, før du nøjes med en, der passer dig bedst.

Step by Step Hairstyles
Funny Pick Up Lines
Bil Batteri levetid
Forrude Scratch Reparation
Hvor kan man sælge guld smykker
Hvordan man kan beskrive dig selv
Blue Rose Betydning
Bremsevæske Flush
Makeup Idéer
Bipolar Relationships
Er en fred Lily Giftige