Sådan monteres Eyeshadow

Anvende øjenskygge hjælper med at forbedre dine øjne og giver dem en sidste nye look. You kan pleje af øjet for at få den ønskede udseende, en blød, naturligt udseende eller en fed, parti look. Godt, når det kommer til øjenskygge ansøgning, kan de fleste af jer være undrende, at det er så nemt! Men de fleste kvinder ikke mestrer kunsten at anvende øjenskygge selv efter år. Øjenskygge er den primære del af øjet makeup og kan gøre eller bryde udseendet af dine øjne og dermed hele ansigtet. Denne artikel vil hjælpe dig med at lære at sætte på øjenskygge korrekt og se de bedste.
Sådan monteres Eyeshadow: Grundlæggende Tips
Forbered dine øjne; Selv om du anvender en øjenskygge på den bedste måde vil det ikke se godt, hvis området omkring dine øjne ikke er velplejet. Start med at rense hele ansigtet. Sats på et godt øje makeup remover til grundigt rengøre rest omkring øjnene. Når du er færdig med de daglige rengøring rutine, forme din Bryn. Disse uønskede herreløse hår kan bare tage væk skønheden af ​​dine øjne. Så plukke, tråd eller voks og har perfekt formede øjenbryn parat. Vask dit ansigt, finish Ansigt makeup og gå over til øjenskygge ansøgning. Et af de grundlæggende tips om, hvordan man sætte på øjenskygge er, ikke finder anvendelse eyeliner eller mascara, før du er færdig med øjenskygge ansøgning. Læs mere på øjet makeup teknikker.
Ting du behøver, Nu, en øjenskygge palet behøver ingen omtale. Hvis du er nybegynder, så sørg for at du ikke vælger skrigende nuancer. Disse kan bruges, når du er vant til denne makeup element. Du kan vælge basale farver som brun, pink eller perle. Kontroller, at du har øjenskygge børster parat. Rense dem for at have den perfekte ansøgning, for hvis disse er ujævne og ikke virker glat, kan du ikke have det ønskede udseende. Det er bedst at bruge en børste i stedet for svamp applikator at anvende øjenskygge. Bortset fra dette, skal du løs transparent pudder.
Læs mere på:; Eyeshadow for Brown Eyes, Eyeshadow for Hazel Eyes, Hvordan i Sæt på Eyeshadow: Forskellige måder
Grundlæggende måde; Før man ser på forskellige måder, hvordan man sætte på øjenskygge, lad os lære grundlæggende måde. For det første, vælge øjenskygge farver du vil bruge. Næste, at du har en lys, medium og mørk nuance af samme farve familie. Dybest set, lyset skygge er for panden linje, bliver medium gå på låget og mørke er den krølle. Start med en løs transparent pudder, prime dine øjenlåg med det pænt. Tag på en øjenskygge pensel og anvende lyset skygge fra dine vipper to dine øjenbryn. Dernæst tage medium skygge på penslen og anvende det til hele øjenlåget op til folder. Brug den mørkeste tone i den krølle på øjenlåget, kontur dine øjne. Kan du også bruge dette mørke farver på en våd pensel til linje øjet. Må ikke bruge en tung hånd, være blid. Også blande farver godt med børsten. Husk blanding er tricket! Et af de øjenskygge tip er at tage på medium tone under den nedre øjenlåg skal have et smukt udseende.
Andre Tricks, Her er de tricks for at arbejde øjenskygge efter formen på dine øjne og få dem til at se mere smuk og velskabt. Følg disse øjenskygge ideer, så du ikke gøre dine øjne ser underlige efter endt øjet makeup. I tilfælde af små øjnene, skal du bruge lysere nuancer. Mørke skygger vil gøre dine øjne se mindre ud. For udstående eller store øjne, skal du blande profilstyring farve, der er den mørkeste nuance halvvejs ned mod vipperne. Dette vil reducere størrelsen af ​​den mobile øjenlåg. Afslut med curling dine øjenvipper med en god mascara. I tilfælde af brede-sæt øjne, hvis de er store, kan du arbejde dem i de grundlæggende måde. Hvis du har små brede sæt øjne, så udvider de mørke skygge, du bruger i den krølle, tæt på den indre hjørne. Igen, gør det ikke fed, blend godt at give det et naturligt udseende. Hvis dine øjne er for tæt sammen, vælge en lys farve øjenskygge til indersiden hjørne af dit øje låg og en medium til mørk farve øjenskygge fra midten yderste del af øjet. Hvis du har hængende øjne, skal du let udvide mellemlang skyggen af ​​øjenskygge fra det ydre hjørne af dit øje op og ud til at have en løftet look.
Læs mere på:; Anvendelse Eyeshadow til Deep sæt øjne, anvende Eyeshadow de asiatiske øjne, Sådan ansøger Eyeshadow Trin for trin; Husk at indføre yderligere løs pulver under øjet og på kinderne fange nogen partikler øjenskygge, der falder på dit ansigt. Efter endt, kan du bare støvet disse og overskydende pulver ved hjælp af et ansigt børste. Sådan monteres øjenskygge er ikke svært, hvis du arbejder langsomt og jævnt. Må ikke have travlt og vælge den bedste farve til komplimentere dine øjne.

Hvornår skal man Plant Kartofler
Bil Stereo Fjernelse
Paint Over Baggrund
Bedste måned at købe en bil
Wireless Home Security System Anmeldelser
Fungerende Øvelser
Hvordan du udskifter Forlygte Bulb
Sweet ordsprog
Laser Hair Removal Anmeldelser
Tile Mønstre til badeværelser
Hvor længe gemmer Bremseklodser Seneste