Sådan må Smokey Eyes

Interesseret i at lære, hvordan man gør smokey eyes! Nå, lad mig gøre én ting klart, at for at skabe en Smokey se i øjnene, du har brug for en sans for at kombinere to kontrasterende farver. Farverne skal være forskellige, men bør være sådan, at de producerer en feminin og sensuel effekt på din hud. Selvfølgelig er nogle forslag til farvekombinationer i denne artikel. Vejledningen for at gøre smokey øjenmakeup er ens for alle øjenfarver. Den eneste forskel mellem, hvordan man gør smokey øjne for brune øjne, hvordan man gør smokey øjne for grønne øjne, og hvordan man gør smokey eyes for sort øjne, er kombinationen af ​​øjenskygge farver. Du er nødt til at prøve forskellige farveblandinger indtil du får en imponerende smokey look, der passer til din øjenfarve og ansigtstræk.
Smokey Eye Makeup: An Introduction; Smokey øje makeup er en simpel øje fremhæve plan, der kan ske inden for et par minutter. På grund af sin lethed til at skabe, at også i løbet af et par minutter, smokey øjenmakeup er meget populært blandt modeinteresserede. Det indebærer korrekt blanding af mørke og lyse øjenskygger på øjenlåget. Nogle eksempler på nice kombinationer er en blød guld base med mørk lilla på toppen, fersken base med lyse grøn og en champagne base med dyb blå. Ligeledes kan du tænke på nogle andre kombination, som skal matche din hud tone og øjnenes form. Vælg øjenskygger i farver, som du tror vil se godt ud på dig. Følg vejledningen om hvordan man gør smokey eyes nævnt nedenfor. Læs mere om øjenskygge ideer.
Smokey Eye Makeup: Vejledning til at oprette, For at skabe en Smokey kig på dine øjne, du har brug for nogle materialer. Disse er øjet primer eller øjenskygge base, eyeliner, makeup pensler, mascara og to nuancer af øjenskygger, en lys og en anden mørk. Gå gennem følgende konto for at lære hvordan man gør smokey eyes trin for trin.
Trin 1: Påfør en øjenskygge base på dit øjenlåg og området omkring øjnene. Dette er nødvendigt, da det fjerner olie og forhindrer smeltning af øjenskygge i den krølle på dit øjenlåg.
Trin 2: Tag en blød og glat eyeliner blyant. Dens farve skal passe med den farvekombination, som du har valgt til at gøre smokey eyes. De tilgængelige valg er sort, brun, lilla, blå og dybe grønne.
Trin 3: Kør eyeliner blyant på øjenlåget nær roden af ​​øjenvipper. Linjen skal være tyk i midten og tynde på siderne.
Trin 4: Start flytte eyeliner blyant fra den inderste hjørne mod det ydre. Dette er en teknik til at gøre øjenmakeup, da det hjælper dig med at oprette et renere og glattere udseende.
Trin 5: Smudge pisken linjer ved hjælp af en vatpind. Du kan også bruge en eyeliner børste for at opfylde formålet.
Trin 6: Brug en kontrastfarve lysere farve af eyeliner blyant til linje bunden låg. Følg instruktion om foring øverste øjenlåg. Plamage godt. Du kan bruge en lille mængde af øjenskygge at få den komplette plamage effekt.
Trin 7: Tag en øjenskygge, der er skinnende, foretrække en creme skygge. Påfør den på området mellem den øverste øjenlåg og pande knogler. Brug en makeup børste til at få en glat effekt.
Trin 8: Vælg en mørkere nuance af øjenskygge. Påfør det med hjælp fra makeup børste. Et trick her, hvordan du gør smokey eyes er at blande den mørke farve kører penslen på din lash linje, går videre til den krølle på dit øjenlåg.
Trin 9: Bland øjenskygge op og ud med penslen. Gøre det på en sådan måde, at eye liner forsvinder.
Trin 10: Fremhæv både den øvre og nedre øjenvipper med en sort eller en matchende farvet volumizing mascara. Dette vil yderligere øge skønhed af dine øjne.
Se også:; Sådan ansøger Eye Makeup; Dramatisk Eye Makeup Ideer; Nu har du svaret på hvordan man gør Smokey øjenmakeup. Følg anvisningerne godt og skaber en Smokey kig på dine øjne. Det kan ske, at du ikke er i stand til at gøre dine øjne ud præcis som du ønsker det. Men du bør ikke tabe modet. Nøglen til hvordan man kan sætte på alle typer af makeup, herunder hvordan man gør en Smokey øje er regelmæssig og korrekt praksis. Du bør ikke kun følge en korrekt teknik, men også benytte forskellige blandinger af øjenskygger og eyeliner. Du ved aldrig, hvilken farve kombination gør dig til at ligne en engel. Derfor holder prøve indtil du bliver en ekspert i at gøre smokey eyes.

Lille sommerfugl tatoveringer
Family Reunion Games
Coed Baby Shower Games
Forårsfest Temaer
Langt hår med pandehår
Sådan spiller Bunco
Spar penge på el-regningen
How til at plante Bambus
Fuld størrelse Madras Dimensioner
Hvordan man Stretch Boots
Farvel Party Idéer