Sådan installeres Laminatgulv på trapper

En meget almindelig spørgsmål, som mange mennesker spørger er, kan du sætte laminatgulve på trapper? Svaret er ja, og det kan gøres ved at leje fagfolk, eller gøre det selv. Selv om processen for, hvordan du installerer laminatgulve på trapper er lidt af en udfordring og kræver tålmodighed, kan det stadig lade sig gøre af sig selv. Processen med at installere laminatgulve på trapper, kræver en særlig teknik. Nedenfor er en vejledning til installation laminatgulve på trapper.
Sådan at lægge Laminatgulve på trapper?
Her er de ting du behovet og instrukser for æglæggende gulvbelægningen på trappen.
Ting du behøver, En blyant, 1 målebånd, Gulvbelægning udstyr Skridt til æglæggende Laminatgulv; Første ting, du skal gøre før om noget træ gulv er at forberede dine trapper, og lakering dem, hvis de er gulvtæppe. Fjern eventuelle klæbemiddel, som anvendes for at holde tæpperne. Skrabes trappen «overfladen ren, og udjævne overfladen af ​​trappen og hammer ned enhver søm som stikker op. ; Nu bruger målebåndet, tage målinger af den øverste trappe for at se det nøjagtige centrum, og marker det punkt med en blyant. ; Tag en laminat flise, og placer det over mærket, og sørg for, at midten af ​​pladen er placeret præcis over blyant mærket. ; Arbejd din vej fra centrum til venstre, og senere midten til højre overlapper alle trapper. ; Brug den samme metode givet ovenfor for de riser ansigtet. Når du arbejder på riser side, skal du sørge for at opretholde sikkerheden, da det er en mulighed for, at du kan miste balancen og få en skade, når de bøjet over eller vridning at opfylde fliser. ; Når du er færdig med at lægge gulv på første trappe og riser ansigt, gentage den samme proces for det næste skridt og er færdig med alle trapperne på denne måde. , Sikre, at alle fliserne er forsvarligt trykkes på plads, som løse tiles kan forårsage nogen falde ned og komme til skade. ; Tips om Laminering Stairs
Husk på nedenstående tips mens du lægger laminat fliser. ; Hold din nye trappe fri for snavs, som kan Scuff eller ridse fliserne, når trapperne bliver brugt. ; Hvis laminatet trappen er til stede uden for hjemmet, så sørg for at dække dem med mere robuste type laminat gulve, som er den type, der giver dig mulighed for at fjerne snavs fra folks sko. , Der er en række af laminatgulve fliser til rådighed på markedet. Sørg for at vælge den rigtige sort, og ikke gå for en meget glat én. As trapper er de eneste laminat ansøgning, hvor limen bruges til holde fliserne, så sørg for ingen går på trappen, indtil limen er fuldstændig tørret. ; Du kan bruge små stykker af trappe næsen, risers og slidbaner som prøver at få den korrekte vinkler i nærheden enderne, da dette vil give dig mulighed for at gøre strammere passer, når du skærer dem. ; Husk at opretholde sikkerheden, når hans håndtering af enhver el-værktøj under installation af laminatgulve på trapper. ; Den vigtigste grund til, at folk forsøger at lære metoden, hvordan man installerer laminatgulve på trapper, er fordi laminatgulve er den nemmeste trægulve at installere. Laminat er også holdbar og kommer på en lav pris. Laminat træ fliser, behandles kemisk og nu er der mange farver og teksturer til rådighed i trægulve, så man har en bred vifte af valgmuligheder, hvorfra man kan shoppe gulve efter eget valg. Dog passe på, når du installerer laminat på trappen, og husk ovennævnte tips og sikkerhedsforanstaltninger.

Katalysator Omkostninger
Cool Band Navne
Sådan ændres transmissionsolie
Sagging Øjenlåg
Fransk Pet Navne
Facial Hair Styles
Hjemmelavet Tattoo Gun
Sådan Gør Lip Balm
Krøllet hår stilarter for mænd
Hvordan man kan justere Garage Door Springs
Funny Wedding Invitationer