Sådan installeres Laminat trægulve

Der er så mange mennesker, der ønsker at vide, hvordan du installerer laminat trægulve i hjemmet primært på grund af flere fordele der er forbundet med det. For det første er det ikke for dyrt, og dermed folk har råd til det. Så er det let at vedligeholde og man behøver ikke bruge meget tid og kræfter på at tage sig af gulvet. Vigtigst er det nemt at installere, da det ikke kræver sømning, slibning eller efterbehandling. Så alle kan gennemføre dette hjem forbedring projektet.
Sådan installeres Laminatgulve trægulve?
Opgaven med at installere laminat trægulve kan være meget lettere, hvis du køber en laminat installation kit. De fås i samme butik, hvor du købe laminatgulve. De vigtigste trin i forbindelse med etablering laminat gulve er som følger:
Forberedelse af gulvet; Gulvet skal forberedes ordentligt, så laminatet trægulv få den ønskede planhed. Ellers vil gulvet “knirke” hele tiden. Skrub møblerne, gamle tæppe, tack strimler, etc. fra overfladen af ​​gulvet. Derefter rense gulvet grundigt med støvsugeren. Mål areal, hvor gulvet skal installeres og købe materialet herom. Sørg for at købe nogle ekstra, da der er chance for, at noget af materialet kan få spildt, mens du arbejder. Hvis der er nogen små miner på gulvene, de skal blive fyldt op med spartelmasse. Dørene til rummet samt karme skal trimmes fra bunden, så laminatet træplader kan gled under dem.
Installation af underlaget, Laminatgulv omtales ofte som flydende gulv, da det er monteret på toppen af ​​en undergulv. This undergulvet er lavet af tyndt lukket celle skum undertag, der fungerer som en pude til gulvet og hjælper med at reducere støjen. De fås i form af en bred ruller på markedet. Rulle det ud på gulvet og arrangerer dem i rækker ved siden af ​​hinanden på en sådan måde, at de ikke overlapper hinanden. Så meld dig ind sømmene af de underliggende puder med hjælp af gaffa-tape.
Installation af Laminat træplader; Du bør bringe den nye laminatgulve i mindst to dage før, du vil installere dem. Dette vil hjælpe laminat bestyrelser til acclimatized with luftfugtighed i rummet. Læg den fulde bestyrelserne af laminatgulve fra det ene hjørne af væggen. Mens du lægger den første laminat boards, brug afstandsstykker af en fjerdedel tomme På siderne og enderne for at skabe et hul på ekspansion i mellem planke og væg. Fortsætte om brædderne på underlaget indtil du når den anden ende af gulvet. Bestyrelsens sikringsanlæg, som sikrer at der ikke er ekstra plads tilbage i mellem dem. Tryk på den kant af hver planke forsigtigt, så de er placeret korrekt. For at lægge sidste planken, særlig omhu skal tages. Bruge en specialdesignet brækjern at passe den endelige bestyrelser i slutningen af ​​gulvet. Endelig installere sokler til kanterne og negle til væggen. The kvart tomme hul skabt på tværs af omkredsen af ​​rummet får indgivet op og nyinstallerede gulvet får et færdigt look. Læs mere om, hvordan du installerer laminatgulve.
Sådan installeres Laminatgulve Wood Flooring på trapper?
Laminat trægulve, der er installeret på trapper kommer i form af selv-klæbende fliser. Derfor er de meget nemmere at installere. Køb gulvmateriale pr kravet efter at tage ordentlig målinger af trappe området. Forbered arbejdsområdet ved at rense op til overfladen af ​​gulvet. Begynder at arbejde fra toppen og nedadgående tendens. Markere midtpunktet i det øverste trapper, træffe en flise og placere den på trappetrinoverflader på en sådan måde, at midten af ​​flisen fusionerer med varemærke, der på trappen. Derefter installere to fliser på de to sider af den centrale flise. Sørg for, at fliserne er i samme niveau med hinanden. Derefter installere dem på riser. Når du har afsluttet den første trappe flytte til den næste på og fortsætte at gøre dette indtil du når til slutningen af ​​det.
Læs mere på:; Sådan installeres Laminatgulv på trapper, laminatgulv Installationsvejledning; Håber du har fået en klar idé om, hvordan du installerer laminat trægulve. Opgaven er ganske enkel, men det bør foretages meget omhyggeligt. Hvis du forsøger at afslutte det ud i en hast, så er det sandsynligt at give gulve problemer i fremtiden. Derfor skal du følge trin for trin instruktioner hist og arbejde derefter.

Kombination Skin Care
Hvordan man forbliver motiveret
Nøgleben Piercing
Tandrem Reparation
Simple Bryllup Buketter
Øjenbryn Figurer
Hvordan man bliver klogere
Fugning Skifer Tile
Sådan Gør ett Bow
Dating en Skorpion mand
Sådan fjernes urinen fra Madras