Sådan installeres Bremseklodser

Bremser er som vitale en del af et køretøj som alle andre. Vedligeholdelse og pleje af bremser er nødvendig for en sikker køreoplevelse. Hvis din bil er udstyret med skivebremser derefter bremseklodser danner livliner af dit bremsesystem. De fleste af bilen bremse problemer kan enten skyldes i et vist besvær i bremseklodserne eller bremsen rotorer. Bremseklods installation er let at lære og kan nemt gøres derhjemme. Uden stor ståhej, så lad os gå mod at lære, hvordan du installerer bremseklodser.
Bremseklods Installation; Før du gå i retning af den procedure for, hvordan du installerer bremseklodser, skal du sørge for at sikkerheden er på højeste prioritet. Altid bære en filtrering maske, mens du arbejder med bremser. Dette er nødvendigt som bremse støv indeholder asbest. ; Ethvert køretøj har særegne træk, så når det drejer sig om en vedligeholdelse og reparationer, altid holde sig til retningslinjerne i instruktionsbogen. ; Før du begynder, at du har fået din værktøjskasse fuldt udstyret som du ikke ønsker at gå på indkøb efter at du har jacked din bil op. Nu til at begynde med, jack bilen op og fjerne hjulet. Nu finde disken bremsecalipre. I de fleste biler calipre er kun mellem lug bolte og bremseklodser. ; Ved udskiftning de gamle, så tjek de puder samt rotor for enhver slitage. Spor mærker på bremseklodserne eller udtynding af rotoren ville betyde, at du har taget den rigtige beslutning om bremseklods udskiftning. ; Ved hjælp af en stor C-clamp, komprimere bremsecalipre ved at placere de to sider af den klemme på begge sider af kaliberen. Bemærk placering af alle bolte eller klip, fordi mens du installerer den nye puder, de bliver nødt til at ske på samme måde. ; Tag bolte holder kaliberen på plads. Vær omhyggelig med ikke at forstyrre bremsen linje, der indeholder bremsevæske. Du kan belaste dig med en bremse linje reparation. , Nu, med calipre fjernet, kan du nemt se, at bremsen er knyttet til den. Ved hjælp af en ordentlig størrelse nøgle fra bilen værktøjskasse, frigøre bremseklodser. Langsomt fjerne den gamle bremseklodser ud og monter nye. Renses grundigt bremsecalipre, før du sætter nye. Nu se, hvordan du installerer bremseklods klip på sin manual, da det kræver at blive nulstillet til en ny bremseklods. ; Før du udskifter bremseklodserne på caliper, bremsen stempel skal justeres. Jobbet af stemplet er at skubbe ned bremseklodserne mod rotoren. Brug af C-clamp, stemplet flytte til sin fjerneste mulige stilling. Dette er en integrerende procedure under installationen bremseklodser, må ikke ignoreres for enhver pris. , Nu udskifte hjulet og skru det op som før. Hvis du ønsker at vide, hvordan du installerer bremseklods shims, er det ikke tilrådeligt at kun udskifte den shims. Udskift altid hele bremseklods i stedet. Dette vil hjælpe med at holde bremseklods genanskaffelsesomkostninger under kontrol. , Sørg for at holde smøremidler og olier miles væk fra alle de bremser komponenter som rotorer og bremseklodser. De arbejder for at reducere friktionen, der er den grundlæggende forudsætning for bremsning. ; Altid sikre, at når du udskifter bremseklodserne af en hjul, erstatte de andre hjulets puder samt at opretholde ensartethed i bremsesystemet. ; At vide mere om hvordan du udskifter bremseklodser læse bremseklodser udskiftning.
Denne gør-det-selv måde kan være i stand til at nedbringe vedligeholdelses omkostninger, men det er ikke tilrådeligt, da bremsesystemet er et af de mest vitale funktioner i en bil, og du ikke ønsker at rode med det. Desuden kan forkert servicering drastisk at reducere bremseklods liv.
Læs mere på:; Ændring bageste bremseklodser, hvordan du udskifter Brake Rotorer; Bremsekaliber erstatning; Dette er alt sammen om, hvordan man installerer bremseklodser. Korrekt vedligeholdelse og solidt kendskab til bremseklodser kostprisen kan hjælpe dig enormt, udnytter de bedste ydelse fra dit køretøj.

Alice i Eventyrland Dekorationer
Billige Fødselsdagsgave
How at plukke øjenbryn
Fondue Party
Family Reunion Games
Tile Mønstre til badeværelser
Olielækage Reparation
Funny bryllupsløfter
How at tråde en Undertråd
Binde en butterfly
Køkken Design Layout