Sådan installeres badeværelse Fan

Du behøver ikke være en hi-fi elektrisk eller maskiningeniør til at gøre dette. Hvis du gjorde det godt i skolen forbinder kredsløb og alle inden for videnskab klasse, ville du være i stand til at gøre fint. “Bare rolig. Jeg vil skære spændingen nu. Jeg taler om, hvorvidt det er en kage gåtur eller et hårdt job at vide, hvordan du installerer badeværelse fan. Tja, selvom du har en rimelig idé om, hvordan elektriske kredsløb og lignende arbejde, kan det ikke være så svært. Selv hvis du ikke gør det, kan du helt sikkert fuske i dette arbejde udføres af os dødelige. Antages det, at du installerer en ny fan og starter fra bunden, er det, hvordan du kan være i stand til at gøre det.
Installation Badeværelse Fan
Forsyninger Gipsvægge sav eller roterende sav, el-forsyninger (wire, æsker, boliger klemmer, osv.), aftrækskanal (for nye installationer), Razor kniv Greenboard or drywall tape, fælles stof, Pærer til lys / bad fan, Stige til el cut-off.
Metoder.
Trin # 1: Okay det er ikke til at skræmme dig væk i starten, men det er en kendsgerning. En ny badeværelse fan installation bliver vanskelig og kompleks. Men hvis dit badeværelse har en adgang fra oven og en klar åbning mod aftrækskanal, kan det ske.
Trin # 2: Bestem strømkilde til ventilator. Du vil ideelt set skal køre minimum en, eller endda mere end det, skiftede kredsløb fra det punkt, hvor blæseren bliver fastlagt fra kontakten. Normalt vil du kræve en enkelt kreds til en lys, ventilator og varme enhed, hvis udstyret. Læs mere på loft ventilator dele og installation.
Trin # 3: Nu er din opgave er at finde en aftrækskanal. Dette er normalt udluftes på ydersiden af ​​huset gennem den side af huset eller gennem taget.
Trin # 4: Du er klar til at installere ventilatoren på nuværende tidspunkt. Installere den korrekte kabelklemmen i den elektriske boliger knockout betød for kablet skulle til at køre til enheden. Derefter vedhæfte ventilatorhuset til loftet dragere, efterfulgt af fastgørelse af aftræksrøret. Slut den elektriske enhed til den tilsvarende ledninger og terminaler. Du er næsten færdig for så vidt angår, hvordan man installerer et badeværelse fan er berørt.
Trin # 5: I sidste ende det sidste trin du skulle gøre, er at kontrollere og afprøve, om ventilatoren fungerer korrekt. Sluk for strømmen på afbryderen og test skifter. Når dette er gjort, igen holde strømmen indtil du er helt færdig med at installere et badeværelse fan. Læs mere på udendørs loftsventilator vedligeholdelse.
Det var om installation af en helt ny fan. Her er, hvordan du kan erstatte en dysfunktionel ventilator i badeværelset. ; Afbryd eksisterende elektriske forbindelser fra ventilatoren, som allerede var der. ; Mens du gør dette, tage ekstra pleje, fordi huset er tilsluttet aftrækskanal, og du ønsker at bruge det igen. ; Tjek om udstødningen er den samme størrelse som udstødningssystemet er knyttet til huset. ; Du vil også ønsker at kontrollere den slags elektriske kabel er tilsluttet ventilatoren og derefter fastsætte det korrekte kabel fastgør dem i den elektriske boliger knockout. ; Så den nye ventilator skal tilsluttes til loftet bjælken tilslut derefter udstødningen kanalen. ; Kør det elektriske kablet gennem allerede installeret klemme i huset. , Derefter at gå et skridt tættere på at installere et loft fan, forbinde elektriske kabler til de tilsvarende ledninger eller terminaler, og sørg for at hele elektriske enhed af blæseren er på plads og jordforbindelse. ; Tænd for strømmen på afbryderen, efterfulgt af at teste fan for at bekræfte korrekt bevægelse. ; Så ligesom du gjorde tidligere, slukke indtil du er helt færdig med installationen blæseren. , Men nu har vi et problem med hensyn til, hvordan du installerer badeværelse fan. Der er en gabende hul i loftet, der skal fastsættes. ; Start reparation ved at skære i loftet materialet tilbage. ; Dette vil give dig et kvadrat eller et rektangel med minimum halvdelen af ​​bjælken kanter af loftet på begge sider af blæseren, hvor en ny brik kan skrues. ; Klip et stykke drywall eller Greenboard efter størrelsen af ​​det hul, og derefter markere placeringen af ​​huset flange, som er på bagsiden af ​​arb. Dette er for at skære åbningen af ​​ventilator. ; Skær åbningen af ​​ventilator og hold stykke op til at teste montering. ; Installer gipsvæg med hjælp fra drywall skruer langs loftsbjælker. ; Du kan løse understøttet kanter bruge enten gipsvæg klip, skruer og Backer bestyrelser. Og endelig mudder og tape leddene og fastsætte en pære i fatningen og check. Fix låget, tænd på afbryderen. ; Tillykke! Du har nu gennemført det kunststykke at installere badeværelse fan! Hvis du vil vide yderligere, hvordan du installerer badeværelse fan i kælderen, ja, du er der næsten, hvis du har fået denne. I sidste ende behøver du ikke engang bekymre dig om, hvordan du installerer badeværelse fan timer er det ikke en hård spørge efter at du har installeret et badeværelse fan.
Det var en »exhaust’ing session om, hvordan du installerer badeværelse fan, og jeg håber, at dette viser sig at være nyttigt! Jeg logger ud her!

Unikke Brude Brusekabine Games
Palm Tree Tattoos
Fælles husstand Bugs
Club dansetrin
Frisurer til fint hår
Hvordan man Alter Pants
Soveværelse Feng Shui – Bed placering Tips
Hvordan man laver en Bow Tie
Bohemian tøjstil
Olie Skift Omkostninger
Funny Quotes About Mænd