Sådan Gør vaskepulver

Vaskemidler er en effektiv produkt til rengøring stoffer og kan bruges i forbindelse med vaskemaskiner. De er specielt formuleret med visse kemikalier, som kan fjerne pletter og snavs, blødgøre tekstiler og også gøre dem behagelige at have på. Men nogle gange kan de endda decolorise følsomme tekstiler. Mange af disse vaskemidler er ret dyrt og ikke alt for positive. Hvis du ønsker at bruge en billigere og effektiv en, kan du lære at lave vaskemidler alle af dig selv i bare et par skridt.
Hvordan man laver vaskepulver derhjemme; Vaskemidler er nemme at lave, men du skal sørge for at bruge de rigtige ingredienser i de rigtige mængder. Tag et kig på nogle tips om hvordan man laver vaskemidler, som vil give dig en bedre vask ved en lavere pris. Mere om vaskemidler opskrifter.
Blødgøringssystem vaskepulver; Du kan gøre nogen former for rengøringsmidler, du ønsker ved hjælp af visse vaskemidler ingredienser. I denne type af vaskemiddel, er de anvendte materialer medvirke til en reducering vandets mineralindhold og i blødgøre vandet. Dette hjælper med at rense alle slags stof mere effektivt.
Materialer; ½ dl vand skyllemiddel, 1 ½ kop natriumhydrogencarbonat (vaskesoda), 1 kop borax, 2 dråber lavendelolie; Plastic beholder med låg, Røreskål, vejvisning, under proceduren for hvordan man laver vaskemidler, først og fremmest skal du at hælde skyllemiddel, natriumbicarbonat og borax i en skål og rør blandingen grundigt indtil ingredienserne er blandet godt. Derpå tilsættes to dråber lavendelolie og rør igen. Opbevar denne vaskemiddel i plastikbeholder og tildækkes med et låg. Du kan gemme det i et køligt tørt sted og bruge det efter behov. Denne vaskemidler bliver i sin oprindelige form og ikke har nogen sæbeskum. Det er også den nemmeste en til at gøre og et bedre valg end de kommercielle.
Pulverform vaskepulver; Disse vaskemidler bruges til visse vaskemaskiner, som skal pulveriseret rensemidler til lastning. Du kan bruge natursæbe, hvis du vil gøre det øko-venlige og skader gratis. Læs videre for at vide, hvordan man kan gøre vaskeri vaskepulver.
Materialer; 1 bar Fels nafta Sæbe eller andre sæbe, 1 kop natriumhydrogencarbonat, 1 kop borax, Røreskål, Rivejern, plast beholder med låg, Kørselsvejledning, i en skål, riv sæbe fint og ensartet. Derefter tilsættes de natriumbikarbonat og borax til skål og bland grundigt. Tilsæt en teskefuld af duftende olie efter eget valg og bland det igen. Når det er pulveriseret godt, føje det til plastikbeholder og luk låget stramt. Opbevar det på et tørt sted og sørg for at holde den væk fra fugt. Pulverform vaskemidler ophold i en længere periode, forudsat at de er bevaret ordentligt.
Vaskepulver Bruger; Vaskemidler har en række af ingredienser som følge af hvilken de har evnen til at rense pletter og snavs. De har overfladeaktive stoffer eller overfladeaktive stoffer, der tilsættes vand til at sænke sine overfladespændingen, øge befugtning og spredning egenskaber af vand. De har egenskaber som adsorption og selvstændige samling, som de tiltrækker snavs og slette den af ​​stof. Vaskemidler har også andre ingredienser som baser, emulgatorer, konditionering agenter og blegemidler, som hjælper at give en blød og ren vask til dit tøj. De har endda opløse genstridige pletter i farveløse opløselige partikler, som let kan vaskes af med vand. Mere om vaskemidler allergi.
Med disse nyttige tips om hvordan man laver vaskemidler, kan du lave din egen rengøringsmiddel derhjemme. Du kan være sikker på at have rent tøj og vil ikke have at bekymre sig om udgifter til kommercielle rengøringsmidler.

Omkostninger til at bygge et hus per kvadratfod
Rengøring keramiske fliser Gulve
Påskelilje Løg
Hvordan du installerer Hængsler
Tween Clothing
Hvad skal man gøre, når Deprimeret
Auto Konstruktionsdetaljer Tip
Hvordan du installerer Indervæg Loft
Flushing en Radiator
Pitcher Plant Fakta
Det, at formulere kælderen Wall