Sådan Gør Swag Valance

Swag kapper er vindue dekorative belægninger skræddersyet til at skabe en plisseret mønster og kan placeres enten over forhænget eller uden gardinet så godt. Swag kapper persienner er mange gange forveksles med tørklæde sengeforhæng, men de har brug for mere skræddersy end tørklæde sengeforhæng, som tørklæde kapper er en smule mere afslappet og tilfældige, men swag kapper er skræddersyede til at få mange placeret læg. Swags bidrage til at løse rammen af ​​vinduet og være med til at tilføje farve til en almindelig farvet vindue. Selvom swags kunne se nærmere på processen med hvordan man kan gøre swag Valance er temmelig let.
Du bliver nødt til at vælge den swag stoffet ordentligt. En nøgle til at vælge en god leder swag er at gå for en stof, som forhæng sagte. Så undgå grove eller faste stoffer, da de vil gøre en uinteressant at se swag. Der er forskellige materialer i swag stof til rådighed. Du kan gå til skinnende mørk rød eller grøn swag stof, fremstillet af silke eller faux silke. Der er nogle gode udskæring swags i fløjl også tilgængelige, som giver et godt blødt look. Så skal du sørge for at vælge en god drapering stof, og den ene, der matcher din interiør design tema.
Instruktioner til Making Swag Gardinkapper
De ting, du vil kræve for at gøre swag Valance er en målebåndet, saks, strygejern, symaskine, stof og en matchende tråd.
Trin # 1: Det første skridt i hvordan man laver swag er at beslutte, hvor dybt du vil have din Valance at være forbi dit vindue, også bestemme, hvor langt ned på begge sider du gerne vil hænge materialet.
Trin # 2: Brug målebåndet og notér ned på længden af ​​en gardinstang, og længden ned på siden af ​​vinduet, at bestemme længden af ​​swag Valance, du ønsker at hænge. Dobbelt denne måling af længde, mens du vælger dit materiale.
Trin # 3: At notere bredden af ​​stoffet, måle fra toppen af ​​gardinstang til det laveste niveau på det vindue, hvor du ønsker at hænge swag Valance, og tilføje 6 inches til denne måling til at holde Hemming og drapering ydelse.
Trin # 4: Køb et blødt materiale, som forhæng naturligt, og sørg for at tjekke de rå kanter for at se, om materialet optrevler nemt.
Trin # 5: Brug en saks til at klippe materialet til din forudbestemte mål. Før du begynder enhver Hemming, foretag en test ved drapering af materialet på gardinstang at kontrollere bredde og længde.
Trin # 6: Nu, fold af stoffets kanter ¼ tommer og lægge dem fladt ved at stryge, så det vil være lettere for syning. Så sy en lige søm på? tommer fra kanten hele vejen rundt. Nu igen fold kanterne i ½ tommer og tromle dem ved at stryge, og sy en lige søm på ¼ tommer fra kanten af ​​det materiale hele vejen rundt om værket. Brug derefter en saks til at klippe off enhver miste hængende tråde.
Trin # 7: Endelig drapere Valance over toppen af ​​gardinstang, med centrum af den swag Valance hængende foran stangen, og enden sektioner bag. Begynde at justere forsiden af ​​Valance at få besluttet lodrette længde. Hvis du bruger swag over toppen af ​​gardinet paneler, så passe på, at enden stykker gemt korrekt bag, og er ikke synlige. Hvis der ikke er gardiner paneler, så du kan drapere siderne dekorativt. Læs mere om vinduespudsning.
Disse var instruktionerne på hvordan man laver swag Valance. Sørg altid for at købe mere stof end besluttet målinger, som at købe ekstra Valance materiale i tilfælde af stoffet falder kort er mere generende. Så gå videre og lave en swag Valance med ovenstående trin til et vindue, og derefter kan du afprøve forskellige swag Valance ideer til vinduer i de andre værelser i dit hus.

Interiør Design Idéer til Lejligheder
Køkkenøer with Breakfast Bar
Sweet 16 Temaer Liste
Wild Ginger Plant
Sådan ansøger Concealer
Er han Love Me Quiz
The Notebook Movie Quotes
Isop Plant
Forrude Scratch Reparation
Hvordan man Wear Bandana
Hvorfor har folk ryger cigaretter