Sådan Gør Soy Candles

Paraffin stearinlys, som er olie bygger på, kuldioxid og andre forurenende stoffer, når brændt. Soja stearinlys er rene brændende naturlige lys, og derfor er miljøvenlige. Disse stearinlys manglende produktion af sorte sod, som traditionelle paraffin stearinlys skaber i overflod. Disse stearinlys brænde ved en langsom og ved en lavere temperatur. Det varer 50% længere end paraffin stearinlys. Duften at soja stearinlys fylde de omkringliggende med, er renere og behagelig at sanserne. Dette er ikke tilfældet med paraffin stearinlys, hvoraf de fleste, giver hovedpine. Forskellig betydning fordel ved at anvende soja stearinlys, går til landmænd, der er hengivet vækst i sojabønner. Desuden, de er omkostningseffektiv og kan gøres med lethed i hjemmet selv. Så her er hvordan man laver soja lys derhjemme …
Hvordan man laver Soy Candles Trin for trin?
Materialer ville kræve for at lave dine egne soja stearinlys:; 2 ounce af soja voks til hver lys (fås i blok og flageformet) Dobbelt kedel (for at smelte voks), Candle skimmel, Voks farvestof og duftolie, en vatpind væge ; Når du er færdig med at få alle disse ting sammen, kan du begynde med følgende instruktioner om hvordan man laver soja stearinlys.
Grunden ved hjælp af en dobbelt kedel er, at de hurtigt kan antænde ved højere temperaturer. Use soja voks i flageformet, da det er klar til brug og kan købes i stearinlys levering butikker. Når voks er fuldstændig smeltet, fjernes det fra varmen og tilsæt voks farvestof. Vandbaseret farvestoffer, farveblyanter-eller fødevarelovgivningen farvestoffer skal undgås, da disse faktorer kan blokere lyset vægen og holde lys i at opretholde et godt flamme.
Bruge en træske til at røre blandingen af ​​de voks og farve. Dette vil hjælpe med at sprede farvestof grundigt. Lyset duft (1,5 oz), skal føjes pr pund voks. Temperaturen skal holdes på omkring 170 til 180 grader. Hvis duft er tilsat i en temperatur på under end dette, er det måske ikke binde voks. På den anden side, det, hvis tilføjes når temperaturen er højere, end hvad der kræves, kan duften brænde ud, forlader stearinlys mindre af duften.
Få mere at vide om:; Lysfremstilling, Soy Candles – Sådan Gør; Duftende Soy Stearinlys, Soy Candle gøre ideer; Hold omrøring blandingen, således at duften blander vel og binder voks. Nu, forvarme krukken og sikre, at det er varmt, men ikke varmt. Fyld forme med den smeltede voks til toppen, og lad det køle af, indtil du ser en blød film får udviklet over toppen af ​​voks. Position lyset vægen og sikre, at den i midten. Hvis du kan se forekomsten af ​​en lille fordybning ved siden af ​​vægen, fylde den med mere smeltet voks. Hurtigt køre en varm flamme på tværs i toppen af ​​stearinlys til at give en glat finish. Efter et par timer, når de voks har vendt fast, fjernes fra forme og trimme vægen til 1 / 2 tomme.
Du kan være interesseret i at vide mere om:, hvordan man laver lys i hjemmet at gøre frugt Gel stearinlys, hvordan man laver Duftlys; Gel Lysfremstilling ideer om, hvordan du gør soja stearinlys med æteriske olier, er processen den samme. Blot bruge olie i stedet for duftolie. Så, som du fik et overblik over de store fordele ved at bruge soja stearinlys og ulemperne ved paraffin stearinlys, er jeg sikker på du vil vælge et renere og sundere valg, når det kommer til at bruge stearinlys. Håber du kan bruge ovenstående tip med lethed og komme op med din egen soja voks lys. Brænde dem, flagre dem og nyde dens ‘næsten’ røgfri flamme?

Tile backsplash Installation
Maling Farver til køkkener
Midlertidig hårfarve
Concealer for Mænd
Bedste Nail Polish
Funny Senior Citater
Bohemian tøjstil
Bil Party Idéer
Soveværelse Color Idéer
Hotteste Pepper i verden
Omkostninger til at bygge et hus per kvadratfod