Sådan Gør Small Talk

Mange en gange, sker det at når vi mødes somebody for første gang eller når vi står ved en fest hvor vi ikke kender nogen, vi ofte føler meget akavede og ikke kan mingle rundt eller starte en samtale. Mindst Jeg har været i denne situation selv, en masse gange i mit liv. Selvfølgelig nu har jeg skiftet en masse, blevet en masse mere sikker om mig selv og am rolige komfortabel i min egen hud. Generelt mennesker, der er genert eller mangel sociale færdigheder er dem der afstå fra taler med fremmede eller undertiden endog bekendte, da de frygter at de ting de vil snakke om måske ikke interesse de øvrige person, og dermed han vil mærkes som en boring . Eller en anden grund til dette kunne være lav tillid, fordi, som en person føler sig meget tilbageholdende med at selv tilgang nogen. Så hvis disse karakteristika beskrive dig, og du søger nogle måder at forbedre din situation, derefter her er nogle nyttige tips om hvordan man laver small talk med folk, for dig. Læs mere på samtale startere.
Tip om hvordan man laver Small Talk
Øge bevidstheden; En person, der ikke ved, hvad der sker omkring ham, er ofte med tab af ord, især når samtale med folk i sin arbejdsplads. Så hvis du vil vide hvordan man laver small talk på arbejde, jeg antyder, allerførst opdatering dig selv ved læsning aviser, magasiner, bøger og endda dit kontor manualer. Når du har en masse oplysninger, kan du starte samtaler med nogen, ved at diskutere hvad du har læst.
Praksis Hvis du er genert typer, så selv om du har masser af oplysninger med dig, kan du ikke kunne dele eller chatte om det med andre. For at komme over din generthed, praksis samtaler. Yup! Du hørte det rigtigt. Selvom starten kan du ikke være meget komfortabel at gøre det, men med tiden vil du se din selvtillid vokser. Kan du begynde at lave små samtaler med fremmede dig overalt, som i restauranter, mens de rejser, med dine naboer og endda med små børn. Hosting partier på din plads og indbydende kolleger og venner over er også en god måde at bryde isen, og også at kende dem bedre. En effektiv tip om hvordan man laver små snakke med en pige er at praktisere hvad, du vil sige til pigen foran spejlet. Læs mere på ting at snakke om med en pige.
Eksperiment, begynder at eksperimentere med fællesmarkedet ting i livet såsom mad, du spiser eller endda dine hobbyer. Gør det til et punkt for at prøve mindst én ny restaurant hver weekend. Udvikle nogle nye hobbyer, som du måske aldrig har overvejet før. Take danselektioner, maling, læse litteratur og poesi dybest set gøre alt, der gør dig strække dine grænser.
Være en god lytter, det er meget vigtigt at være god lytter. Hvis du har betalt opmærksom på, hvad andre siger, så næste gang du kan starte en samtale med dem ved at tale om det samme tema. For eksempel hvis nogen har fortalt dig, at de besøger en læge for nogle problemer, kan du starte en samtale med dem ved at spørge, hvordan de føler nu, eller hvad gjorde lægen anbefaler. Læs mere om, hvordan man holder en samtale gang.
Tage det første skridt, for at starte samtalen med mennesker, samle op nok tillid at gøre det første skridt. Hvis du vil vide hvordan man laver small talk til en fest, hvor du ikke kender mange mennesker, så jeg foreslår den første ting, du skal gøre er at nærme nogen, der synes venlige. Du kan starte samtalen med at sige hej, smilende og indføre selv. Med en instinkt den person vil reagere ved at indføre sig selv. Once introduktioner er foretaget, kan du begynde at tale med at spørge den person, hvordan de kender værterne. Når den anden person taler, gør øjenkontakt, nikke hovedet og give verbale signaler som åh virkelig det er godt fra tid til anden. Hvis du fremlægger et positivt kropssprog, vil enhver person nyde at tale med dig.
Læs mere på:; Sådan at tale med folk, gode samtaleemner, Et sidste og det vigtigste tip om hvordan man laver små snakke med folk, er at være dig selv. Forstiller sig ikke noget eller prøver at være nogen, du ikke er. Være tillidsfulde, være humoristisk, være anstændigt og lyd ægte og ingen grund hvorfor folk ikke vil tale dig eller være i din firma.

Billige Party Idéer
Teak Oil for Møbler
Sådan bærer Leggings
How at drille dit hår
Thimbleberry Plant
Måder at sige godnat
Mave Dancing Historie
Tween Clothing
Stift skum Isolering
Bedste Hele House Vand Filter
Sådan Gør Swag Valance