Sådan Gør Shampoo

Shampoo og balsam er to af de vigtigste faktorer af komplette hårpleje. Men, selvom det er faktisk praktisk at besøge et lokalt butik og afhente en shampoo mellem de forskellige typer af shampoo mærker, er disse hår produkter, der er kommercielt fremstillet lavet med en hel del kemikalier. Derfor, selvom de reklamer fremme shampoo som det bedste for at opretholde sunde hår, det er sandsynligt, at gøre betydelig skade for håret i det lange løb. Derfor ville et godt alternativ som kunne gøres for at gøre shampoo samt balsam hjemme selv. Fordelen ved gøre dette er at dit hår vil være sikker fra eksponeringen af ​​skadelige kemikalier og du kan gøre shampoo henhold til kravene af dit hår. Så mennesker, der er interesserede i at vide hvordan man laver shampoo kan tage et kig på retninger, der er angivet nedenfor.
Hvordan man laver shampoo og balsam
En vigtig ting, at folk skal huske, før du begynder processen med at gøre shampoo på deres hjem, er, at hjemmelavet shampoo ikke er så tyk som den kommercielle. Desuden shampoo som er lavet i hjemmet er ikke sandsynligt, at skumme, når det blandes med vand som de ikke indeholder aftagende agenter, som er en af ​​de vigtigste indholdsstoffer i shampoo, der er produceret kommercielt. Men virkningen af ​​hjemmelavede shampoo er så god som de kommercielle dem, og de er effektive i rengøring samt give håret et sundt udseende uden udsætte det for farlige kemikalier. So Som De now know fordelene using shampoos made at home, her nogle idéer to hvordan man shampoo. Læs mere på hjemmelavet shampoo opskrift.
Hvordan man laver Naturlig shampoo, Bunden af ​​de fleste af de hjemmelavede shampoo is Castilla sæbe. Selvom, her vil vi bruge flydende Castilla sæbe, er det også fint at bruge Castilla flager for denne procedure. Dog sørge for, at flagerne helt er opløst i vand, inden det blandes med andre ingredienser. Vide mere om shampoo, der gør dit hår vokse hurtigere.
Ingredienser Påkrævet 4 spsk flydende Castilla sæbe; 7 ounce destilleret vand; 6 spsk krydderurter; Kørselsvejledning Gør
For at gøre denne naturlige shampoo, tager destilleret vand i en lille beholder og bringe det til et kogepunkt. Det næste skridt bliver at oversvømme den urter i det kogende vand. The urter hjælp i at give en duft til shampooen. Men folk bruger forskellige typer af urter som er gode til deres hår. For eksempel gøre folk, der har mørkt hår brugen af ​​rosemarin, mens der for dem, der har lys hår, vil det være bedst at bruge kamille. Et af det mest almindelige urter, der bruges af mennesker er lavendel, da den sagde at give en beroligende effekt. Anbring de urter, du har valgt i en beholder og hæld kogende vand over den. Lad urter sidde i vandet i en halv time og derefter ved hjælp af en si, fjerne urter fra vandet. At tilføje ekstra duft, vil det også blive en god ide at tilføje et par dråber æterisk olie til naturlægemidler vand og sæt den til side. Tage en flaske som du kan gemme shampooen og hæld flydende Castile soap hertil. Dette bør følges af plantestoffer vand der er afsat. Luk låget af flasken tæt og rystes kraftigt, således at alle ingredienserne er fuldt kombineres. Læs mere om tea tree shampoo.
Sådan Gør Shampoo Barer; En anden god måde at gøre shampoo derhjemme er i form af fast barer. Den fordel, at shampoo barer er, at er det nemt at gemme dem og ekstremt praktisk under rejsen. Derfor, her er den metode, som vil hjælpe dig med at gøre en shampoo bar.
Ingredienser Påkrævet 16 ounce olivenolie 4 ounce ricinusolie, 15 ounce destilleret vand; 16 ounce kokosolie, 5,9 ounce lud; 2 ounce væsentlige olie; 4 ounce hvedekimolie, Kørselsvejledning Gør
Tag vand i en plastikbeholder og tilsættes langsomt lud ind i det. Med en træske, omrøres lud i vandet, indtil det er er fuldstændigt opløst. Når dette er gjort, skal du indstille plastbeholder til side, så det kan køle. Temperaturen af ​​lud bør være mellem 90 til 100 grader for at forsætte processen. I løbet af denne tid, tager kokos, oliven og hvedekim olie i en stor gryde og varme dem på et komfur. Temperaturen af ​​olien blandingen bør også komme mellem 90 til 100 grader. Når begge blandingen nå samme temperatur, kan du forsigtigt hælde lud opløsning i puljen der indeholder olier, mens løbende omrøring med den anden hånd. Omrøringen procedure bør ske indtil blandingen bliver tyk i konsistens. Tilføj æteriske olier til blandingen og rør igen.
Når dette er gjort, hæld blandingen i formen og dæk det med låg eller voks papir og derefter med et stykke pap. Wrap en tyk tæppe omkring shampoo bar formen og lad det sidde i 18 timer. Efter afslutningen af ​​18 timer, off tage tæppet samt låg eller voks papir og igen lade bar sidde i 12 timer uforstyrret. Efter denne periode, kan du tage sæbe ud af formen og opbevar dem ved at skære dem. Imidlertid ikke begynde at bruge shampooen barer før to uger. Vide mere om Best skæl shampoo.
Sådan Gør balsam; Hår pleje kan ikke være fuldstændig lige ved at bade håret. Snarere man skal følge den med en god balsam. Derfor, her er en opskrift, som du kan bruge til lave en naturlig hår balsam. Vide mere om hårbalsam lavet derhjemme.
Ingredienser Påkrævet 1 pakke gelatine; ¼ kop varmt vand; 2 spsk citronsaft, 1 helt æg, Kørselsvejledning Gør
For at gøre naturlige hår balsam, tager vand i en skål og tømme en pakke af gelatine i det. Rør hele tiden indtil gelatine er helt absorberet i vandet og sæt den til side. I en anden skål, bryde æg og bland ved at tilføje to spiseskefulde af Lemon juice. Når dette er gjort, bland det med gelatine blanding og blend grundigt. Hæld balsam i en ren flaske og bruge det regelmæssigt efter hårvask. Læs mere om hjemmelavet hårbalsam.
Kan du lide at læse mere på:, hvordan man Shampoo Hair; Alt Om Indsæbning den rigtige vej; Bortset fra dette, er mange mennesker også på udkig efter svaret på, hvordan man laver shampoo fra aloe vera som Aloe er sagt at være godt for hår. For at gøre aloe vera shampoo, du bare skal blande aloe vera gel med de øvrige shampoo ingredienser. Selvom making shampoo ikke er særlig let, vil du sikkert nyde processen, især efter du se, hvor meget dit hår har nydt ved hjælp af disse naturlige shampoo og balsam.

Hvordan man passer orkideer
Hvornår skal du Udskift Timing bælte
Pitcher Plant Information
50 års fødselsdag Invitationer
Canna Lily
Star Wars Cake Idéer
Hvordan at slippe af Sukker myrer
Mad Præsentation Idéer
Hvid Køkken Cabinets
Curling Hår med Flat Iron
Dørkarm Reparation