Sådan Gør Olive Oil

Gamle grækere kaldte oliven olie flydende guld, og med rette. Dets ernæringsmæssige og meget fugtende værdier har gjort dette, «olien har ‘i dag. Olivenolie er udvundet af oliven frugt, et traditionelt træ afgrøde i Middelhavsområdet. Olien er så populær, at i øjeblikket mere end 750 millioner oliventræer dyrkes over hele verden først og fremmest til udvinding af olie, og en minimal mængde er beregnet til sin frugt forbrug. Brugen af ​​sorte eller grønne oliven efter det er blevet gæret eller helbredes med lud eller saltlage er populær i Middelhavet kost. Vi kan få oliven olie parat til fra butikken, eller prøv vores hånd på det. Hvordan man laver olivenolie, bare følg olivenolie beslutningsproces nedenfor.
Skridt for at gøre olivenolie; Da forbruget af olivenolie er steget på grund af de fordele, det giver, udvinding foregår nu på en stor skala. Traditionelle såvel som industriel praksis anvendes til udvinding af olivenolie. Når du ved, hvordan man kan gøre olivenolie olie derhjemme, kan du altid være sikker på sin renhed, og jeg er sikker på der kunne også være noget at stoppe iværksætteren i dig.
Der er udstyr til rådighed i markedet til at udvinde olie på en lille hjem baseret skala som en hobby mill. Udstyr som denne kan forkorte den tid brugt i udvinding og også sikre mindre spild. Det udstyr kan let bringes ud til rengøring, og filtrene er for det meste genbruges. Traditionelle metoder gør brug af mølle sten, som også er tilgængelige.
Det første skridt til at gøre olivenolie hjemme indsamler modner oliven. Oliven-frugter skal være frisk, ikke helbredes eller faerdigpakkes dem. Så teknisk set, hvis du ikke bor tæt på områder, som dyrker dem, vil du nødt til at kigge efter en god forsyning orden. Rengør oliven godt, skrabe alt snavs og stamceller og blade resterne af dem, skidt til venstre på oliven vil forurene olien.
Olivenerne derefter jordet i en grov pasta, enten med en mill sten eller mekanisk. Hvis man bruger mølle sten, den tid er normalt 30-40 minutter, ellers mekaniske metode tager cirka 20 minutter eller deromkring. Varighed blanding, kendt som malaxation er vigtigt at få de mikroskopiske olie molekyler sammen i større størrelse dråber.
Tryk på grove olivenpasta at adskille olie og vand fra olie (frugt), og pressede endnu en gang ved hjælp af processen med centrifugering. Denne proces indebærer brug af et apparat, der bruger centrifugalkraften adskille væsker fra faste stoffer ved at dreje på et meget høj hastighed, og har to exit point én for olie og en til vand. Traditionelle metoder tåle vand og olie i nogle timer, der giver olie og vand til separate naturligt. Pass de indsamlede olie til at fjerne alle urenheder. Kan man bruge flere teknikker og udstyr til yderligere forfine, blegemiddel og smag af olie. Flaske olie og opbevares på et tørt sted.
Nyd din hjemmelavede olivenolie på forskellige måder; olivenolie som en fugtighedscreme og sundhedsmæssige fordele af olivenolie.
Så endnu en du ved, hvordan olivenolie hjemme, praksis et par gange for at få en perfekt hånd om det, og nyde din hjemmelavet olivenolie olie!

Kort Cute ordsprog
Sange til Begravelser
Fix vasken Leak
Tør Rot Reparation
Bryllup Hall Dekorationer
Batteri Terminal Korrosion
Funny Wedding Invitationer
Rebel Flag Tatoveringer
How at omforme et køkken
Hvordan man bliver klogere
Family Reunion Games