Sådan Gør Lip Gloss

Hvem ønsker ikke at have skinnende pink læber? Nå, en klassisk lip gloss kan gøre det trick og gøre dine læber ser virkelig det bedste. Men foretrækker du at holde sig væk fra kosmetik eller bare ikke ønsker at bruge penge i disse? Derefter hvad med at lave din egen lip gloss derhjemme? Ja, kan du helt sikkert lære at lave hjemmelavet lip gloss og give din læber, skinnende touch. Tro mig, det er sjovt og let med blot et par ingredienser til rådighed i dit køkken. Her er nogle nemme opskrifter på hvordan man laver lip gloss derhjemme.
Hvordan man laver Lip Gloss fra Scratch
Hvordan man laver Lip Gloss: Opskrift # 1
Du får brug for; Lip gloss beholder mikrobølgeovn fad, Knife, Vaselin; Lipstick af ønskede farve aroma (honning, vanille, mynte eller mandel ekstrakt); Procedure
Iværksætte proceduren for hvordan man kan gøre hjemmelavet lip gloss med vaseline. Tag vaseline så meget som du har brug for den mængde lip gloss at være. Put det i en mikroovn container. Hvis du ønsker at tilføje farve, tilføje læbestift til det. Tag en kniv og barbere off nogle læbestift og føje den til vaselin. Placer skålen i mikrobølgeovn og varme i ½ – 1 minut. Nu fjerne den og tilføje 2-3 tsk af et af de ovennævnte aroma til det og bland godt. Hæld den i lipgloss containere og opbevares i køleskab i et par timer. Læben glans er klar til at blive brugt. Læs mere om hvordan man laver sin egen lip gloss.
Hvordan man laver Lip Gloss: Opskrift # 2
Du får brug for; Lip gloss beholder Dobbelt kedel, Spoon, Vaselin; Kokosolie, 1 ½ tsk; Aloe Vela gel, 1 tsk, Vanilla ekstrakt, ½ tsk; Procedure
Hvis du spekulerer på hvordan man laver lip gloss til børn, dette er den bedste opskrift til at vælge. Det vil ikke skade deres fine læber og vil øge deres udseende. Tag ønskede mængde vaseline og varme det i en dobbelt kedel. Når det flydende, tilføje kokosolie, aloe vera gel og vanille ekstrakt til den og røre i 30 sekunder. Fjern fra varmen og rør godt. Nu hæld det i lip gloss beholdere og opbevares i køleskab i et stykke tid. En klassisk lip gloss, der vil forbedre teksturen af ​​dine læber og give dem en skinnende look, er klar. Lær at lave din egen flydende lip gloss.
Hvordan man laver Lip Gloss: Opskrift # 3
Du får brug for; Lip gloss beholder små skåle, 2, Spoon, Solid vegetabilsk afkortning, 2 tsk, honning, ½ tsk; Powered drink mix (tilgængelig i købmandsforretninger), ¼ tsk, Varmt vand, ½ tsk; Procedure
Bland solid vegetabilsk afkortning med honning i en skål. I en anden skål tage ¼ tsk drevet drink mix i det og tilføje tage ½ tsk af varmt vand til det. Rør rundt indtil den er opløst i vand helt. Gå nu i at tilføje drink mix dråbevis til afkortning skålen. Som du sætte hvert fald, holde omrøring. Se om du har den ønskede farve efter hver dråbe. Husk, at jo mere mængden af ​​drink mix du tilføjer, mere stærkere bliver smagen. Når du har den ønskede smag, holde den til side og bland godt ingredienserne i afkortning skål. Det sidste trin, hvordan man kan gøre hjemmelavet lip gloss er at hælde det i lip gloss skål og gemmer skålen i køleskabet.
Læs mere på:; Hvordan laver Lip Balm, hvordan man laver din egen Læbestift, Du så de forskellige måder, hvordan man kan gøre lip gloss. Hver af disse er sikkert at blive brugt. Hvis du bemærker nogen form for allergisk reaktion, bare stoppe brugen. Du kan yderligere tilpasse det ved at variere lip gloss indholdsstoffer i henhold til din smag, ved hjælp af forskellige aromastoffer og farvestoffer. Desuden kan din mode kærlige barn også bruge denne sikkert. Gør klar til at have de perfekte glatte, skinnende blank og kissable læber.

Rengøring keramiske fliser Gulve
Aluminum Vindue erstatning
Safran Krokus
Dining Room Paint Colors
Hvad kvinder finder attraktive i en mand
Spar penge på el-regningen
Standard Crib Madras Størrelse
Hvordan man kan måle Shoe Size
Soltag Installation
Hvor stor er en Queen Size Bed
Concealer for Dark Circles