Sådan Gør Floating Hylder

Flydende hylder er almindeligt set i mange huse og anvendes til forskellige formål. Disse er grundlæggende hylder fastgjort til væggen i en sådan måde, at støtten ikke er synlig, derfor er de ud, som om de er flydende. Du måske undre hvordan man laver flydende hylder, hvordan du løser dem, og hvordan man laver dem ser den bedste? Nå Her er hvordan man laver flydende hylder, hvordan løser dem er dit valg, som har en masse muligheder. Når du beslutter dig om placeringen af ​​flydende hylder, resten er ikke en vanskelig opgave at udføre. Så lad os finde ud.
Hvordan man laver Floating Hylder: Procedure
Trin 1: Tag brædder af den ønskede type. Den ene anvendes til støtte skal være to inches tyk og en brugt til hylde kan 3/4-1 cm tykke. Beslut placering af flydende hylderne. Bestemme antallet af hylder du vil, og derfor arrangere dem at få en klassisk svævende hylde design. Markerer steder.
Trin 2, Nu beslutte størrelsen af ​​flydende hylder, hvor meget bred og hvor meget lang tid, du ønsker dem. Denne helt afhænger af dine behov. Lad os tage vores hylde at være 12 inches bredt og 30 inches lang. Også beslutte den højde, som den skal placeres på væggen. Dette er stedet, hvor du skal løse sine støtter.
Trin 3; hvis du undrer dig over hvordan man laver flydende hyldeknægte, som ikke er synlige, her er proceduren. Marker positionen. Tag 2×2 træ, der er så længe bredden af ​​hylden, der er 30 inches i denne sag. Fix dette på væggen ved hjælp af 5-7, 3 eller længere træskruer. Du har brug for at placere det under mærkning af flydende hylde, tilpasse sin grænse med nedre grænse af hylden mærkning. Dette danner støtte til hylden.
Trin 4, Nu tage en 12 tommer bred og 30 inches lang træ, som er af 1 tomme tykkelse. Placere dette om 2×2 træ fastsat i løntrin 3, røre væggen. Nu løse dette ved hjælp 5-7 skruer fra toppen af ​​hylden vinkelret på 2×2 træ på væggen. Den flydende hylde er klar. Fix andre hylder i på samme måde. Tja, proceduren er nemt, men hvad der er vigtigt er, at du placere dem rigtigt og forbedre dit hjem decor. Her nogle tips om det samme.
Hvordan man laver Floating Hylder: Placering
Der er en række valgmuligheder med hensyn til placering og overordnede udformning af flydende hylder. Først overveje muren, som du vil bruge for at fastsætte disse. Afhængig af størrelsen af ​​muren, beslutte hylden længden. Ved fastsættelse 2 eller flere lange hylder, skal du som regel løse dem under hinanden. Her er et af de store stor væg udsmykning idéer. Anvende kombinerede mellemstore hylder og placere dem i tre eller fire lag, og holder nok plads mellem to. Du kan placere små hylder i en trappe mønster. While fastsættelse mere end én hylde, skal du overveje højde af de elementer, der vil blive lagt på den. Husk, at placere en stor post på øverste hylde, vil ikke se meget godt og også en mindre post bragt det vil ikke være synligt! En perfekt vægdekoration, skal du indsamle de ting, der skal placeres først og derefter beslutte hylden størrelser og design overensstemmelse hermed. Dette er en smartere måde end vice versa. Et af de elegante væg udsmykning idéer er at få på hylderne i en farve kontrast til væggen. Kan du vælge hvide hylder på en rød væg. Disse er sikker på at smuk. Sørg for at du ikke komplicere design og har nok lyset, der falder på disse hylder. Læs mere på soveværelse væg udsmykning.
Når du ved, hvordan man laver flydende hylder og placere dem korrekt, kan du give en forbløffende at se til væggen. Bortset fra dekoration, er disse bedst at placere bøger i en undersøgelse værelse, fotorammer i soveværelset, og mange sådanne nyttige ting. Bare vær kreativ og bruge disse enkle flydende hylder at forskønne dine vægge.

Udendørs pejs Designs
Sort and White Tattoo Design
Lemon Verbena Plant
Introduktion Tale Emner
Corner Desk Planer
Lucky Bamboo Planter
Phoenix Tattoo Design
Gæsteværelse Udsmykning Idéer
Hvordan man Thread øjenbryn
How at nærme sig en pige
Omkostninger til Paint en bil