Sådan gør du Micro Braids

Micro fletninger er frisure, der giver dig en super trendy og voguish look med små udgifter eller vedligeholdelse. Det er især populært blandt mænd og kvinder i kontinenter Afrika og Amerika. Men på grund af sin lave vedligeholdelsesomkostninger indsats har det været vedtaget ved fashionistas i forskellige dele af verden. Hvis du er interesseret i at lære at gøre mikro fletninger på dit hår, har du ret artiklen åbnes på skærmen. Ved at gå gennem denne webside, vil du lære hvordan man gør mikro fletninger hurtigt, sammen med nogle vigtige punkter, som har brug for din behandling. Der henvises til hår sammensnoning.
Hvordan du forbereder din Hair for Micro Agramaner, Micro fletninger hindre oprydning og fugtgivende dit hår. Dette fører til mange hår og hovedbund problemer som tørhed, ruhed, sprødhed og endda skæl. Derfor, hvis du planlægger at have micro fletninger til en måned eller deromkring, er du nødt til at forberede godt for det. Begynde at forberede dit hår mindst 15 dage før mikro sammensnoning. Olie dit hår godt med kokos eller sennepsolie en time før vask. Gør dette hver gang du shampoo dit hår. Brug en dyb balsam lige efter hårvask, mens håret er vådt. Dit hår skal være i en over-all sund tilstand til at danne mikro fletninger på det. Det bør være tilfreds med olie og fugt. Selv hvis du finder dit hår til at være sund og fine, gå en varm olie behandling. Du kan udføre det derhjemme ved dig selv eller få det gjort af en professionel på en salon. Få dit hår trimmet før mikro sammensnoning. Dette vil få dig slippe af spaltede spidser, som er nødvendig for at skabe et rent, sundt og iøjnefaldende look på mikro-flettet hår.
Sådan gør du mikro Agramaner, Shampoo og håret godt og lad det lufttørre. Når håret er helt tørt, kam det med en bred tandet kam at åbne alle knuderne. Derefter kam med en fintandet pensel. Opdel dit hår ved at lave en partition på midten af ​​din hovedbund. På både halvdele, deler håret i små sektioner. Hold hver sektion med en elastik eller et klip for at holde dem adskilt fra hinanden. Prøv at holde bredden på alle sektioner lige. Tag håret i front. Opdele den i tre mindre sektioner. Hold dem på siderne med fingrene. Gør den venstre del af hår krydser over højre. Ved at gøre dette, vil du få venstre del på midten, og den midterste del af hår på venstre side. Nu skal du bevæge højre del over den nuværende midterste del af hår. Som et resultat, vil du have ret håret i midten, venstre del på højre side og den midterste del i venstre side. Dette afslutter første fletning. Følg vejledningen på at gøre fletninger indtil du når enden af ​​håret. Hold den med en elastik. Dette afslutter første micro fletning på dit hår. Gentag disse instruktioner på hvert afsnit af hår separat. Alle trin til at lære at gøre mikro fletninger på kort hår, samt langt hår er de samme.
Læs om:; Hair fletning Teknikker; Micro Braid Hairstyles; Der er visse ting, du skal overveje, samtidig med at lære at gøre mikro fletninger med væve. Først og fremmest, hvis du har skrøbelige hår, mikro fletninger er ikke noget for dig. For det andet passer kort hår bedre, fordi det har en tendens til at bryde længere hår mere. Det er derfor, du bør overveje at skære dit hår kort før mikro-sammensnoning. For det tredje gør ikke mikro fletninger for stram eller for lille. Du skal føle normal og afslappet og samtidig have dit hår micro flettet. Dette vil reducere skader på dit hår og hovedbund, når det opbevares for længe. For det fjerde ikke holde mikro fletninger længere end en periode på to måneder. For det femte vaske dit hår godt to gange om ugen. Brug en mild shampoo og balsam til at vaske hår. Skyl dem ud med rigeligt vand. Du bør undgå at bruge tyk condition, da de er vanskelige at vaske af. Endelig, holde sig væk fra styling-produkter som geler eller spritz som de gør håret forvaltning vanskelig. Når du følger alle anvisninger og tip givet i denne artikel om hvordan man gør mikro fletninger, vil du helt sikkert få en trendy og stilfuldt look på dig.

Frygt for at køre bil
Bedste Brætspil til to personer
Pandan Blade
Hvad er jeg Tænkeboksen
Hvordan man kan skære Plastic
Italiensk Tattoo Design for mænd
Sådan foldes en Pocket Square
Eyeliner Styles
Stenbukken Man
Strawberry Hoste
Afslappet Hair Care